- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszas19
senior tag
válasz
antikomcsi #771 üzenetére
meg próbálom hát ha sikerül azért köszi előre is szólok ha van valami.
-
kaszas19
senior tag
válasz
antikomcsi #769 üzenetére
esetleg tudsz nekem nyomni 1 linket ahonnan tudok leszedni firmawerét?
-
kaszas19
senior tag
válasz
antikomcsi #767 üzenetére
az a baj hogy 20 perc után se csinál semmit
próbáltam mind a kétféle frissitési módot, de sajnos az sd kártyán nem látja a cuccokat No Zimage update feliratot ír ki,usb-n meg nem tudom felismertetni a géppel úgy ahogy írják hiába nyomom azokat a gombokat amit ír nekem bekapcsol és töltené az androidot nem csak világít és a program nem vált zöldresajnos tanácstalan vagyok már
-
mArZsi
tag
válasz
antikomcsi #760 üzenetére
WiFi-nél nem kéne kerregnie, normál esetben.
Mobilnetnél viszont én is találkoztam a jelenséggel.Moblilnet beállítás: PIN kivesz, apn, mcc és mnc kell, illetve wcdma üzemmód.
Pannonnál:
mcc: 216
mnc: 01 -
joco8888
csendes tag
válasz
antikomcsi #742 üzenetére
Szia! Mobilnet sticket hogy sikerült beállítani? Nekem t-mobile-os vagy, de nem megy egyelőre.
-
mArZsi
tag
válasz
antikomcsi #745 üzenetére
256 megásnál sajnos előfordul, hogy üríteni kell a memóriát. 512 megás v2-nél azért nem kéne szaggatnia semminek. Friss firmware elvileg meg csak javít a dolgokon. Wifitől sajnos sokat nem lehet elvárni, de ha a routertől pár méterre már nem látja a jelet, akkor ott gond van. Nekem 3 falon keresztül, kb 10 méterre fele a jelerősség. Néha ledobál, de ez a beépített akkumulátor gazdaságosságnak köszönhető, ami orvosolható mondjuk Battery Booster programmal.
-
Heraldry
tag
válasz
antikomcsi #742 üzenetére
Egyetértek. Nekem is szakadozik a wifi ott, ahol a netbook-om simán megy.
Illetve a gép elfordítására nagyon lassan reagál, leginkább rázogatnom kell hogy állóhelyzetbe jöjjön a kép. Ez nem tudom mennyire általános, nem olvastam rá panaszt mástól.
Szerencsére csak falon használva családi google naptár kezelésére választottam, arra megfelel, de egyéb napi használatra nem ajánlanám.
USB-s külső wincheszterrel használnám még zenelejátszáshoz, de egyenlőre nem tudom mountolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Tőzsde és gazdaság
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy ruhás topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged