- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
kaszas19 #770 üzenetére
A gyári utolsót próbáltad már?
-
antikomcsi
veterán
válasz
kaszas19 #766 üzenetére
Szia!
Vagy nem vagy elég türelmes, és ha még várnál 2-5 percet akkor elindulna,
vagy meg kéne próbálni letölteni hozzá egy frissebb firmwaret, és felrakni.
Nekem a legutolsó gyárival borzasztó lassú lett, ezért egyel az előttit próbálj szerintem. Bár próbára az utolsó is jó, majd lecseréled.
-
antikomcsi
veterán
válasz
PingvinSoft #749 üzenetére
Ugyan ez a két jelenség nálam is van.
Én már cseréltettem, és a wifi annál is kerregett, meg ennél is kerreg. De ennél legalább van térerő, a másik 1 méterről sem látta a routert.
Szerintem aki teheti válasszon másféle kütyüt, kicsit erősebb vassal.
-
antikomcsi
veterán
Sziasztok!
Vettem egyet a fiamnak, és mire mikor megkapja névnapjára, addigra szeretném "rendbe tenni". Az inviteles/telenoros mobil netet az előfizetéshez tartozó zte usb modemmel sikerült beüzemelni.
Viszont a wifi az szánalmas. Gondolom más is tapasztalta, hogy pár méternél messzebbről alig van, vagy inkább nincs is jel szerinte, pedig tudom, hogy van. És hiába mondom neki, nem hiszi el.
Fúrjam ki én is, mint ahogy a neten láttam, és forrasszak bele egy kis antennát?
Azt inkább kihagynám. Főleg, mert állítólag Win Ce rendszerrel rendesen megy.
Aztán azt vettem észre, ha Angry Birds Rio-val játszom, ami amúgy sem fut akadás mentesen, 10-20 perc elteltével totál belassul, és ki kell lépnem. Nyomni kell egy task killert, aztán lehet kezdeni megint a játékot.
Elolvastam a teszteket, és azt írták mindenhol, hogy jól mennek a játékok, legalábbis az egyszerűbbek. Nekem elég lett volna, ha a fenti madaras csúzlis játék jól megy. De nem az igazi, hogy őszinte legyek.
Aki maradéktalanul szeretné élvezni ezeket a kis játékokat, annak azt javaslom a drágább megoldást válassza és valamivel többért, kicsit komolyabb vasat vegyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest