Új hozzászólás Aktív témák
-
sziszi60
csendes tag
Köszi még annyit hogy a töltő is megér egy misét. Amit mellékeltek hozzá az európai szabványnak megfelelő adaptert abban állandóan kilazulnak az érintkezők így hol van kontakt hol nincs, A töltö másik vége ami belemegy a tablet Dc csatlakozájóba az is egy extra. dugó Annak a csatlakozónak, mi a neve. vagy hol lehet venni ?
-
sziszi60
csendes tag
Sziasztok
Új vagyok itt eddig még nincs gond a kínai gépemmel ám tegnap teljesen feltöltve kikapcsolt állapotban az autóban hagytam, este behoztam a lakásba,és ma reggel mikor bekapcsoltam már töltésért reklamált..Az is kérdésem lenne hogy hol, miként lehet kideríteni a tipusát, nevét, stb.A dobozán sincs semmi adat a menüjében is csak néhány paraméter szerepel ilyenek hogy: status, kerner version, build number. meg van egy email cím.Azt olvastam hogy nem egyszerű beazonosítani
http://viewitem.eim.ebay.hu/102-Android-23-GPS-WIFI-3G-Car-HDMI-Tablet-PC-Camera-FLYTOUCH-III-UK-Seller/260894145516/i
Erről beszélek
Valaki köztetek aki ismeri vagy ilyen készüléke van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged