- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
t72killer #39 üzenetére
"De laptopban ilyen nincs, 1 winyóhely van és kész "
Normálisabb notikban van szabadon legalább egy mini PCIe csatoló, oda beteszi az ember az SSD-t, és mellé pakol a HDD keretbe egy akkorát, amit meg bír fizetni. Persze az oldalsó bővítőhelyeket is el lehet rá szúrni, ha máshova nem megy. No meg van eSata és USB3 SSD is, persze nem sok. -
Komplikato
veterán
A vicc az, hogy a memória ár kartel balhé után mentek fel a ramok, ugye ami arról szólt, hogy eleve direkt tartják magasan az árakat.
No mindegy.
Néztem japán shopokban simán lehet kapni 48GB-os memória kiteket. No most ugye mivel "csak" 4MB-os modulok vannak benne, nem nehéz kiszámolni, hogy milyen konfigba is megy csak bele ... ennek ellenére a 4-8GB még sokáig elég lesz "házi" használatra. Jó lenne végre egy áresés.SSD témában meg szerintem ott folyamatosan és dúrván esnek az árak. Csak éppen az elvárások meg növekednek. Nemrég egy lassú 32GB-os SSD még 100K volt, most közepesen gyorsa 64-128GB-os SSD-ket lehet 40-80K között kapni, de van aki ezeket is kicsinyli ... pedig csak bele kéne gondolni milyen gyorsan megy le az áruk. Nem volt olyan régen, amikor az egyik első 8MB caches HDD-ért többet fizettem, mint amennyiért most 1.5TB-os HDD-t kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest