- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
adapter07
csendes tag
(1) Attól még a minihez a fecnit adják.
(2) Ez egy mérőeszköz, ami megmér bizonyos paramétereket amiknek a nagy része találgatás, csak azért szerepelnek a mérleg funkciói között, hogy a gyártó többet tudjon eladni belőle. Ha ez nem megtévesztés, akkor mi?
(3) Nem pocskondiáztam a Wikipédiát, annyit írtam, hogy nem tekinthető mértékadó tudományos forrásnak. Bár nem olvastam el a referenciaként idézett cikkeket, szinte biztos vagyok benne, hogy azok engem igazolnak. Ahogy fentebb is írtam készséggel elhiszem, hogy működik a dolog, ha bármelyikőtök linkel egy olyan forrást, ahol konkrét mérésekkel van bizonyítva, hogy egy ilyen kivitelű eszköz képes elfogadható pontosságú mérésekre az említett paraméterek esetében. Addig részemről marad az áltudomány jelző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest