Yunmai mini okosmérleg teszt

Bevezető, csomagolás

A Yunmairól egyelőre nem sok érdekességet lehet elmondani, lévén, hogy mindössze három éve alapították a márkát, ami jelenleg kifejezetten okos mérlegekre fókuszál, plusz van egy csomag elemük és egy jóga szőnyegük. A mérlegek különböző képességekkel és árkategóriában indulnak, viszont minden modell meglehetősen kompetensnek tűnik, még az elsőre kissé műanyagnak érződő Yunmai mini is. Mármint anyagjellegét tekintve műanyag, csak nem a kifejezés pejoratív értelmében. Kár, hogy a szívderítően színes – meg állítólag igen tartós - Yunmai AAA elemekből pont nem mellékeltek négy darabot.

Mostan színes elemekről álmodom...
Mostan színes elemekről álmodom... [+]

A kínai start-up mini megkülönböztető jelzéssel bíró mérlege tényleg kicsi és könnyű, pedig 250 kiló teherbírással rendelkező szénacél belső vázra épül. Határozottan kellemes felületű, személy szerint kifejezetten értékelem, hogy nem egy minden körülmények között úgyis csúszós üveglapon kell kísértenem az amúgy is barátságtalan karmámat, bár olyan modelljük is akad fém keretezéssel, igaz a prémium kategóriában. A Yunmai mini nagyon ökotudatos benyomást kelt, a csomagolás nyers kartonból készült, ezzel együtt minőségi érzetet kelt, a megjelenése letisztult és funkcionális, a benne található termékről pedig az alján találunk releváns és részletes információkat.


[+]

A feltűnően visszafogott méretű dobozt kinyitva rögtön előkerül a termék, most konkrétan fehér színben, ahogy a dobozon is jelezték. És ezzel ki is merült a tartozékok és miegyebek listája, tényleg dobhattak volna néhányat a szivárvány összes árnyalatában pompázó elemeikből a csomagba, ha már azt is gyártanak, mert ha felkészületlenül ér minket az igény, az üzembe helyezés kezdődhet azzal, hogy kivadásszuk a háztartásban fellelhető, de ritkábban használt berendezésekből a maradék, működőképes, 1,5 voltos, három A-s elemeket. A SpeedShoptól kölcsönkapott dobozban tényleg nincsen semmi, éppen pár oldalnyi, mellesleg meglepően informatív használati utasítást leszámítva. Már amennyiben a spanyol, angol vagy német nyelvek egyikét képesek vagyunk értelmezni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Huawei Smart Scale - zsír!

    A Huawei mérlege valami elképesztően szép, igen okos és még az ára is roppant kedvező. Bár egyes termékekkel ellentétben orvosi hitelesítéssel nem rendelkezik, viszonylag precíznek is tűnik. Pedig nagyon szerettük volna, ha téved.

Előzmények

Hirdetés