Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forchalad
tag
válasz Multitaskok #11 üzenetére
Biztos van androidra is valami program amivel be lehet állítani. WinMo-ra ilyen biztosan van az tudom a HD2 topicból Szerintem a gugli segít ilyenekben de az android marketben kell körbenézni.
"Az első pohár után olyannak látod a dolgokat,amilyenek. A második pohár után olyannak látod őket, amilyennek szeretnéd őket. A harmadik pohár után olyannak látod őket, amilyenek valójában." Oscar Wilde
-
hatterlaman
csendes tag
Szerintem is a lassúság csak abból fakadhat, hogy netről szedi a cuccokat aztán annyi. nem hinném hogy a telefon lassú lenne...
-
Multitaskok
csendes tag
Ennek a működése azért zabálja a megabájtokat rendesen nem? Vajon configolható, hogy 3G használatánál ne frissítgessen, csak élő wifi kapcsolat esetén?
[ Szerkesztve ]
A taskok esztelen tesztere
-
Forchalad
tag
válasz BoneDragon #8 üzenetére
Gondolom a lassúság abból fakadhat hogy elég sok infót kell betöltenie nem?
"Az első pohár után olyannak látod a dolgokat,amilyenek. A második pohár után olyannak látod őket, amilyennek szeretnéd őket. A harmadik pohár után olyannak látod őket, amilyenek valójában." Oscar Wilde
-
BoneDragon
veterán
Ahogy elnézem ez a mediascape egy kicsit lassú. Elég sokat töltöget és lassan reagál.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz predator24 #4 üzenetére
Az tuti, hogy az illető FB albumjait húzza le, on-air, ha rákattintasz, azért töltöget. Hogy a friss fényképet fel lehet-e egyből tölteni, azt nem tudom, most Bognál van a telefon, úgyhogy ezt csak holnap tudom kideríteni.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
plus44
veterán
Most vagy a kijelző lett kevésbé érzékeny, vagy néha brutál lassú a cucc. Elég ingadozó a teljesítménye.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Forchalad
tag
válasz predator24 #4 üzenetére
Azt tudom hogy a képeket automatikusan befrissíti. Másról nem nagyon tudok nyilatkozni mivel még nem próbáltam.
-
predator24
tag
Nem teljesen világos számomra a fányképeknél a webes tartalom. Az oké, hogy a facebook-ról nézhetjük meg a képeket, de automatikusan befrissít? Meg hogy lehet feltölteni? A videóban nem nagyon találtam erre válaszokat.
PEACE
-
addikt
Nekem tetszik ennek a résznek a működése, bár mintha nem mindig érzékelné a képernyő, mit szeretne a tesztelő/user...
Ez tényleg így volt, vagy valami más volt a probléma Bocha?Jó szerencsét!
-
Mappa
addikt
2 percig valami iszonyat jó punnyadós a zene
nem kötelező megadni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Amazon Kindle
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest