- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruzsabazsa
aktív tag
Amúgy rádió nem működik más fülessel? Mert egy adót se talál igazából,nem a gyárit használom mert azt nem találom hanem vettem egy agybadugós sony fülest 4 ezerért...:S
-
ruzsabazsa
aktív tag
A cucc masszív jó anyagú,de a kijelzőre érdemes vigyázni.Tokban hordom még is egy-két hajszálkarc van rajta de csak akkor ha nagyon keresi az ember erős napfényben.A gorilla glasst én nem értem:Havernak az Ace-ét karistoltam késsel és persze nem karcolódott,de pár nap alatt lettek hajszálkarcok normál használattól
-
ruzsabazsa
aktív tag
Automatikus fényérzékelő sajnos nincs benne de legalább elsötétül mikor telefonálok
Nekem kritikus dolog hogy halk fülessel és hifivel is. -
ruzsabazsa
aktív tag
Pár napja használom már a kicsikét (sima egy simes)
és ezért az árért nem rossz.Hűséggel vettem vodásan 25 mátyásért.Azt kaptam amit vártam bár a kijelző lehetne jobb is.Öcsém Alcatel smart 2-esének normálisabb a kijelzője bár a rossztól messze van azért.Pozitívum:
-A sebesség nagyon rendben van.Még egyszer sem fagyott.A böngészés villámgyors,nemhiszem hogy durván elmaradna a minitől.A wildfire s-t mindenkèpp megeszi minden résznél.
-ICS
-Nem agybadugós a füles de jól szól.
-Minöség rendben van.
-ÁR/ÉRTÉK ARÁNY.
-Remek akku idő.
- Hálózatról nem kapcsol le,minden jelet szépen fog és tart.Negatív dolgok:
-Kissé fakó és életlen kijelző.(pl a szép feketét nem ismeri)
-Hifire kötve igen csak halk.(Nekem ez is számít)Én a vétel elött a tipo és az ascend g300 filóztam de lemondtam a nagy kijelzòröl és inkább biztosra mentem.Úgy néz ki a kövi hűségig marad.
-
ruzsabazsa
aktív tag
válasz
nightshadow #47 üzenetére
Arra várok én is nagyon,de nem tudok mikor csinálják meg
-
ruzsabazsa
aktív tag
Jövőhéten kellene megvennem a vodánál a kövi telóm és nagyon gondolkozok a mini 2 és ez között.A sony hátránya szerintem a 7225A proci.Szerintetek melyiket vegyem?Nagyon kellene a segítség!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest