Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
badacsony
őstag
Unboxing Xperia arc - közel a megjelenés!
-
mrlujoak
veterán
Ezt az éjszakai vidit febr. 16-án dobtam fel a f@szbúúkra, ez talán jobban megmutatja az ExmorR mibenlétét az új Xperiákban...
Amúgy poén, tegnaptól kapható az Xperia Arc (150 E forint körüli áron) és a Neo (120 E forint körüli áron) Svédországban.
Persze csak ott, és az első széria... -
legiaap
félisten
válasz
HardSanyeee #237 üzenetére
Nem tudom ezen mi olyan nagy szám...
-
Danny750
őstag
válasz
HardSanyeee #237 üzenetére
Hát nagyonis meggyőző!
Sztem ez szuper videó éjszaka egy telótól!! -
HardSanyeee
őstag
Szerintem meggyőző
-
chapo
tag
válasz
HardSanyeee #235 üzenetére
Naja, azért tettem idézőjelbe a feketét...
-
Integra
titán
válasz
HardSanyeee #232 üzenetére
igen, valóban minimálisan az, most hogy jobb fotók is vannak, látszik.
ügyes húzás szerintem -
joey04
titán
-
Integra
titán
válasz
HardSanyeee #228 üzenetére
optikaileg rendesen elvan csalva, nagyon ügyes, elsőre azt hittem valóban hajlitott a hátlap, de nem, csak az oldalsó fém úgy ivelt, hogy azt hiszed..
-
joey04
titán
válasz
HardSanyeee #228 üzenetére
érdekes, az eleje nekem is ezüstben tetszik, de a hátlap feketében. Itt azért már kijött, hogy van még meló vele, amikor összerántja a home screent, vagy kizoomol, akkor van szaggatás rendesen.
-
joey04
titán
-
Integra
titán
-
zack
nagyúr
Mort Player-ről nem tudok. Én AMP Player, gyári iPod player, és FLAC Player-t használom.
"ugyanis file névből folder structure alapján hallgatok zenéket, ez az ömlesztett katymasz amit ezek a mai lejátszók tudnak, az nálam használhatatlan"
Mire való a lejátszási lista?
Sztem pont erre.
Tehát az ömlesztett "katymasz" kiküszöbölésére megoldás lehet, ha fordítasz az idődből 2-3 percet amíg megcsinálod a lejátszási listát. Ha ez se jó megoldás, akkor reménytelen eset vagy, és nem a lejátszók a hibásak. -
zack
nagyúr
Ezek a kérdések aggasztottak engem is vétel előtt.
Mivel eddig nem volt ennyire keretek közé szabályozott telefonom mint az i4, és mint első Apple termék tulajdonosa, sok kérdőjel volt bennem is. iTunes-t mint első almás felhasználó elég könnyedén tudom kezelni, és nem hátráltat semmiben. Még csak beszabályozva sem érzem magam, mert nem igényli a telefon a sűrű iTunes-ra dugdosást.
Van fent 4-5 Gb zene (Apple Lossless), fent van a Rocky 1,2,3,4,5 ha esetleg olyan helyen lennék ahol beleférhet 1-1 film mint kummantás, és persze ott vannak a kamera és a készített videók amikhez esetleg még kellhet. Ez utóbbiakat megoldottam egy progival, ami Wi-Fi kapcsolaton keresztül átszipkázza a képeket és videókat a gépre, tehát ehhez sem kell iTunes. A névjegyzékem mentéséről a Google exchange activesync gondoskodik, és azonnal menti a változásokat, eddig 100% biztonsággal. Tehát ehhez sem kell iTunes. Így pedig elérkeztünk oda, hogy 1-2 hetente bőven elég rádugni, és akkor is max. azért, hogy a telepített alkalmazásokat szinkronizáld és esetleg cseréld a zenéket, filmeket. Ezt leszámítva sem kényelmetlen a használata, és kellemesen csalódtam (ebben is).
A háttértár mód meg 16 ill. 32Gb méretnél a fent említettek miatt megint csak teljesen felesleges, és nem látom értelmét. Ez akkor volt szempont amikor a tárhely méretek kissebbek voltak, és esetleg nem volt WiFi ill. hozzá való progi amivel a képeket és videókat át lehetett küldeni. Nincs az az érzésem hoasználat közben, hogy menteni 2 naponta, mert mi van ha összeomlik, mert eddig a 2 hét alatt még nem kellett kikapcsolnom, és az az érzésem hogy biztonságban vannak a telón is a képek,videók, és egyéb személyes dolgaim, amit az eddigi telefonjaimnál sosem éreztem.
Szóval eddig nagyon kellemes csalódás az i4, és ha a mass storage, ill. az iTunes miatt vagy elbizonytalanodva, akkor 99%-ban te is kellemesen csalódnál. -
Gengi
senior tag
-
Integra
titán
el is hiszem.
ha a zapple nem kényszeritene a fos itunes-ra és lenne mass storage, akkor már rég vettem volna. a wp7 is dugja fel magának, hogy ugyanezt fogja csinálni, ugyanúgy zéró mass storage. szóval valszeg sem igy, sem úgy nem fogom tudni idővel ezt megkerülni, akarhatok bármit is. most még meglesz egy darabig, nem kell rohannom másikat venni, de gyanitom hogy a kettőből lesz valamelyik majd. -
zack
nagyúr
Minden ferdítés nélkül állíthatom, hogy pl. az i4 baromi jól használható jailbreak nélkül is. Oly annyira, hogy mielőtt megvettem, kb. 99% esélyét láttam hogy jailbreakelni fogom, most meg 2 hét használat után 99% esélyét látom hogy nem. Ami kell megveszem az app store-ból, ami elég költséges mulatság (2 hét alatt 8-10k ment el), de ez nem kötelező mert tele van ingyenes progikkal játékokkal is. Az az 1-2 fícsör, amivel több lesz jailbreak után, az nem érdekel, mert így is tökéletesen elég mindenre, tehát gyárilag is jól működik ami nagyon meglepett. 3G/3GS-nél volt szinte kötelező a jb, de az i4-et úgy oldották meg hogy minden fontos dolgot belepakoltak.
Sztem a WP7 is ilyen lesz majd csak még idő kell neki. Mindenképpen az a meglátásom már régóta, hogy hosszútávon csak az iOS és a WP7 lesz életképes. -
-
Integra
titán
válasz
babosmiki #215 üzenetére
botrány szar kopipészt, emailben egyenesen használhatatlan, peoples-ben eltűnnek a kontaktok, pedig ott vannak, az utolsó frissítés óta akad, belassul..
és nem hiszem, hogy ezért a sense tehető felelőssé, noha nem kizárható.
de ha ez így megy tovább ez volt az utolsó androidos telefonom. -
LEFTHORSE1
őstag
Hát menéztem a GSM Arenán ezt az ARC-ot, de mikor megláttam az iPhone4 mellett... sokkal nagyobb, és szerintem at iPhone4 sokkal szebb, így szépen belekerült a megnemvenném kategóriába, pedig az az üveg kijelző meg exmor kamera nagyon vonzó
-
macy
addikt
Azt hittem az Xperiáról írkáltatok ennyit.
-
-
keIdor
titán
-
joey04
titán
válasz
Plexicushio #202 üzenetére
aminek a fele a samuról szólt, a többiben pedig a maradék fan túlzott rajongását lehet olvasni, valamint az erre érkező válaszokat.
Ha meg már kihasználjuk, ugye a terhelt adatokkal számoljunk
de persze nem folyamatosan terhelt adatok. egyébként meg még alacsonyabb is a fogyasztás, így ésszerű használattal még a megnövelt teljesítmény kihasználásával is jobban állhatunk nap végén. -
Plexicushio
senior tag
A fogyasztásról, tudom én jól, azért írtam oda => "gyártástechnológia ide vagy oda."
Ha meg már kihasználjuk, ugye a terhelt adatokkal számoljunk, azért úgy már lehet nem kevés, és ne egy másik egymagoshoz hasonlítsuk, hanem azonos gyártástechnológiával készült egymagoshoz.Nem rossz az LG. (Bár személy szerint koreait lehetőleg ne, inkább a Moto Atrix
)
(és még egy övön aluli dolog; az az LG erősebb, hamarabb is nyílt a topikja mint az Arc-nak, de itt mégis több mint kétszer annyi hsz. van már azóta)
-
joey04
titán
válasz
Plexicushio #200 üzenetére
Ez nagy tévhit, hogy a 2 magos cuccoknak brutál a fogyasztásuk.
Aki csúcs gépet vesz, és nem használja ki egy picit sem az ilyen plusz dolgokat, azt csak sajnálni tudom. ha valakinek (pl.: neked) fontosabb a kinézet, meg minőség, akkor azt viszont természetesen elfogadom. Hozzátéve, hogy az anyaghasználattal pl egy LG Black, vagy 2X esetében sem lesz gond. Viszont a SE szebb. És ez egyébként tény, mert szerintem az hülyeség, hogy a szépség szubjektív dolog. Itt van ez a gép. Eddig kb mindenkinek tetszik, akinek nem, annak meg túl vékony, stb kifogása van, nem pedig csúnyának találja. -
Plexicushio
senior tag
Gyors bizony, ( [link] ) az UI is rendben van (az X10-é valamiért nem jött be annyira.) De azért egy LauncherPro-t lehet ráerőszakolnék.
"a most megjelent Androidos gépek jóval erősebbek." - és hányan használják ki, v használnák ki? Azt ugyanúgy én is elfogadom hogy akadnak majd olyanok akiknek jól jön két mag, de én inkább a prémium anyaghasználatért és designért fizetek, mint további felesleges (számomra) erőforrásért, és akkugyilokért, gyártástechnológia ide vagy oda. (Mert az meg nem kicsit dobja meg az árát)
-
-
joey04
titán
válasz
HardSanyeee #194 üzenetére
na, a se visszhang megszólalt.
inkább egy videó: [link]
a gyári felület szép és gyors.
193: félreérted. én elfogadom azt, ha neked (vagy bárkinek) ez elég. de be kell látni, hogy a most megjelent Androidos gépek jóval erősebbek. Ettől még ha valakit megfog vagy a márka, vagy a design, vagy az UI azt mind-mind aláírom. Nekem is nagyon tetszik ez az SE.
-
HardSanyeee
őstag
válasz
Plexicushio #193 üzenetére
Nem bizony
-
joey04
titán
válasz
babosmiki #191 üzenetére
Ebben igazad van, a samu nem hülye, de csak azért van igazad, mert ahogy azt már kitárgyaltuk, a samu a másolásból él, ehhez pedig valóban az kell, hogy gyorsan lereagáljon mindent, hogy az éppen lemásolni kívánt modell farvizén sikereket érjen el. Persze ebben nagyon jók, sokszor még az eredetinél is jobb megoldásokat hoznak bizonyos esetekben.
-
joey04
titán
válasz
Plexicushio #188 üzenetére
ok, vegyed, egyed
-
Plexicushio
senior tag
-
Integra
titán
igen, közben láttam a videokat, valóban nem lesz 3.0 telefonra.
igazából nekem úgy tűnik, hogy itt most megreked az android telefon kérdésben.
az utolsó frissítés óta kifejezetten akadozik és belassult helyenként és szabálytalan idő közönként. amúgy is tudnék jó pár bugot felsorolni... de mindek? -
keIdor
titán
válasz
babosmiki #177 üzenetére
Februárban bemutatják a Tab 2-t és szerintem tavasszal jön is. Ha ezen nem látod, hogy kényszermegoldás, akkor semmin. A Tab csak azért jött, hogy gyorsan reagáljanak valamit az iPad-re. Az LG, Motorola inkább megvárta a Honeycomb-ot és ők csinálták jól. A Samsung majmolja az Apple-t, szerintem ez a TouchWiz 3.0 kinézetén is nagyon látszik. Full ugyanúgy néz ki.
this is life: Nem szőrszálhasogatás, a Google is mondta, hogy a jelenlegi Android NEM való tabletre. Főleg úgy nem, hogy nincs "elfogadott felbontás". A 3.0-val jön egy "szabvány" felbontás (1280x720) amire majd rendesen megírják az alkalmazásokat.
-
joey04
titán
válasz
this is life #182 üzenetére
A mostani 2.2-vel is nagyon jól használható amire kitalálták
erre írok továbbra is, egy nagy kövér NEM-et. Ha utána nem megyek bele vele a vitába, akkor meg az a kritika, hogy csak beböfögöm, hogy nem és kész. ha meg kifejtenem, akkor meg szőrszálhasogatás. mondjuk nem is lehet megfelelni mindenkinek, ez tény.181: SE-tól annyi az elvárás, hogy hozzák azt, amit a konkurencia. ez láthatólag nem megy nekik.
-
-
Plexicushio
senior tag
"jó, hát az egy hmm ki se mondom mi, mert Plexicushio lefordul a székről."
óó, ugyan, felőlem tedd csak, számomra pl. a te véleményed a legnagyobb mértékben irreveláns, de bevallom, unalmas perceimben, néha-néha -perverz módon- szeretek jókat röhögni a hozzád hasonlóak elvárásain, és hisztijein, jó móka!
-
joey04
titán
válasz
this is life #179 üzenetére
ne próbálja nekem az android 2.2-t úgy beállítani, hogy az egy tabletre szabott rendszer, mert nem az, csak kényszermegoldás. A 3.0át meg most még telefonon nem tudom elképzelni, annyira ordít róla, hogy tabletre lett tervezve
.
-
-
joey04
titán
válasz
babosmiki #173 üzenetére
Hol van már egy galaxy Tab a bemutatott Moto Xoom-hoz képest? Egy játék az egész. A 3.0 agyonveri tableten az eddigi verziókat.
ha a világ jelenlegi egyik legjobb tabletje alacsony igényűnek számít
akkor te beteg vagy
A 3.0 láttán? Igen, bizony az. beteg meg max te vagy.Miért van olyan érzésem, hogy itt sok az irígy?
Majd ha egy Moto Xoom, vagy egyéb valóban modern tablet lesz a kezedben, akkor beszélhetünk ilyesmi érzésekről. -
babosmiki
addikt
Miért neked milyen Tableted van, hogy ilyen okos vagy?
Hát ha a világ jelenlegi egyik legjobb tabletje alacsony igényűnek számít
akkor te beteg vagy...
A Googe azért mondta, hogy ez nem tabletre való, mert szeretné ha sok millió ember cserélne vagy venne az új rendszerből, üzlet az egész.
Az eddigi tabletek ha már láttál ilyent, na azok voltak a kényszermegoldások.
Mióta megvettem a T-nél 120-ért, azóta imádom és minden nap örömmel használom!
Miért van olyan érzésem, hogy itt sok az irígy? -
joey04
titán
válasz
babosmiki #170 üzenetére
A Google is mondta, hogy a 2.2 nem való tabletre, ahogy a 2.3 sem lesz az igazi. A 3.0 való tabletre, alatta csak kényszermegoldás. Lehet, hogy neked elég, de akkor alacsonyak az igények.
171: Miért van olyan érzésem, hogy te is csak azért írod ezt, mert megvetted?
olvasva a többi kommentet, ez nem is kérdés... -
babosmiki
addikt
Miért szívtuk volna meg?
A galaxy Tab-ra hamarosan kijön a 2.3. és azzal már teljesen rendben lesz.
A mostani 2.2-vel is nagyon jól használható amire kitalálták,
de már erre is rengeteg frissítés elérhető.
Jelenleg ez a piacon a legjobb, vagy a második legjobb ( ipad ) tablet,
igaz ez nem lesz már így sokáig,
de hát a mai "kütyüvilágban" ez már csak így van...
Ja és nem az Android ilyen, hanem a felgyorsult világunk.
A Tabot kb. egy hónapja én 120-ért vettem,
nem kell megvenni a legdrágábbért mindjárt ahogy kijön a piacra. -
zack
nagyúr
válasz
babosmiki #167 üzenetére
A képeket csak azért tettem be, mert írtad hogy egymás mellett az i4 és az SGS-nek is szép a kijelzője. Persze mind a kettőnek szép, ez nem vitás, de ha nem látod szabad szemmel, ami a képeken van, akkor nem túl jó a szemed.
Mert az egy dolog, hogy nagyított a kép, de ezeket a hiányosságokat szabad szemmel is lehet látni, persze nem annyira mint a nagyított képeken.
-
babosmiki
addikt
Volt HD2-őm,
nekem az volt a mérethatár ami már tényleg kicsit nehezen kezelhető.
A 4" számomra pont ideális, pedig átlagosak az újaim.
De ez a méret dolog szerintem teljesen egyén függő,
mindenkinek más és más a kényelmes.
Ezek a képek meg amiket linkeltél, szerintem teljesen feleslegesek,
mert igen kevés felhasználó nézi ilyen kritikus szemmel, felnagyított képeken a kijelzőket.
Nekem és még sokaknak az sgs kijelzője csúcs szuper, neked meg nem.
Ennyi.
Szerintem. -
keIdor
titán
A Super AMOLED nem is igazi 800x480 a PenTile Matrix miatt. Ha múltkor fogtál SGS-t és Desire HD-t, akkor látnod kellett, hogy melyik az igazi 800x480.
Nálam a HD2 méret (4.3) a felső határ, nincsenek lapát kezeim, de tudom használni. Az hogy két kézzel kell az engem nem érdekel. Még talán a 4.5-ös Samsung is jöhetne...
-
keIdor
titán
A 3.0 (Honeycomb) az csak tabletre lesz, szóval azt ne várd okostelefonra.
Csak ott lesz majd minimumkövetelmény a 2 mag, 1280x720 (720p) stb.
A Nexus S-nek 1 maggal se sok értelme lenne így, most jelent meg, de már elavultnak számítana.Amúgy a Galaxy Tab, Dell Streak (ezt sem érdemes megvenni) tulajok jól megszívták, mert a készülék nem felel meg a minimumnak és máris véget ért a support a 200k+ -os készülékükön.
Ilyen ez az Android...
-
zack
nagyúr
válasz
babosmiki #162 üzenetére
Az SGS méretű telók azoknak jók és kényelmesek akiknek E.T. ujjaik vannak.
Nekem 3,7 a plafon ami még kényelmes, a Wave-et kissé kicsinek éreztem 3,3 collal, tehát számomra a 3,5 - 3,7 colos méret a kényelmes, és pakolható, ill a legfontosabb hogy 1 kézzel is használható legyen. Nem kizárt hogy valakinek az SGS, meg a Desire HD is egykezes, de az már külön fajba sorolható, és még E.T. is belepirulna kéz ill ujj méretei láttán. Semmi köze a mérethez hogy mi számít csúcsgépnek és mi nem. A Wave is csúcs kütyű pedig csak 3,3 col. Itthon is 32 colos IPS panelt használok PC-hez, és mivel sok filmet konvertáltam Wave-re, egyre többször vettem észre az SAMOLED rákfenéjét filmnézés közben ami a sávosodás. Ha ezt észrevettem 480x800 felbontáson 3,3 colon akkor szerinted téptem volna a hajam 480x800 4 colon?
Ezzel nem SGS vs. iPhone flémet akarok kezdeményezni, csak 4 col illetve felette szerintem randa lesz ez a jelenség 480x800-on.
De ha nem tudod miről beszélek belinkelem a 2 képet:Mivel a Wave 3,3 col, így a második képen levő pixeles ikonokat nem véltem felfedezni, de az első képen lévő sávosodást igen. Persze ettől még jó teló az SGS, csak azért messze van az elvárásaimtól, de ez megint erősen szubjektív. Mindenesetre az SAMOLED zsákutcába fog futni, ha nem fogják tudni drasztikusan megnövelni a felbontást 4 coltól.
-
babosmiki
addikt
Nekem élőben az elején sem volt és most sem kék a galay s kijelzője,
ha fehér a képernyő.
Valószínű ezért hurrogtak a többiek mert nekik sem az...
Ezekre a képekre nem lehet adni, fotókon minden kijelző másképp mutat.
Tesóm vett karira ip4-et, nekem csak annyi tűnt fel egymás mellet,
hogy az iphone kijelzője kicsike az sgs-hez képest.
A 3,5 coll ma már édes kevés a felső kategóriában,
szinte mindegyik komolyabb gyártónak a csúcsgépei nagyobbak már ennél...
Minőségbeli különbség nem igazán érzékelhető a kettő között,
mindegyiknek igazán szép képe van!
Szerintem. -
Gabi 8906
senior tag
Most nem a procikról szólt az utolsó hsz-om.
Akku és akku között is van külömbség, hiába egy teljesítményű a 2-ő.
Vajon ezek a nagy gyártók hamár ekkora drága tudást pakolnak a telefonjaikba miért nem szerződnek egy jó minőségű akkugyártóval?
Annyira megdobná a költségvetésüket? -
chapo
tag
válasz
Gabi 8906 #135 üzenetére
Nem kellene ennyit pörögni a témán, én se azt írtam, hogy kevesebbet fogyaszt, csak nem fogyaszt annyival többet, amennyivel nagyobb teljesítményű. Plussz ott vannak az egyéb hardverek, amik szintén fejlettebbek, mint régebbiek...Szal nem kellene sarkítani.
+én is írtam, hogy gyúrhatnának aksira is.AS a linkről: Hát ez már most k*va gyors, tetszik....
-
Gabi 8906
senior tag
válasz
Danny750 #151 üzenetére
Az akkumulátorok nem csak attól érdekesek hogy hány mah-sak hanem hogy vajon milyen minőségű benne a Lithium-ion??
(Vagy ami benne van...
)
Igaz optimalizáció kérdése is egy mobil, de emlékszem pl hogy az Eten-ben mekkora nagy akku volt(1500 mah-feletti is!). Mégis hamar felpúposodtak, hamar lemerültek, tönkrementek. Van ez a Xenium akksi a Philipsekben. Némelyiknek egész korrekt a tudása, és nincs benne 1500 mah-s akksi. Na akkor vajon azok hogy érik el azt az üzemidőt hogy nyúzzák, de mégsem merül le 2-3 nap alatt. Tuti hogy ők valami más(drága) anyagot is adhatnak az akkumulátoraikba.
Megnézném én a Samsung Galaxy S-em ben hogyan teljesítene egy 1500 mah-s Xenium akksi. Mert ami most benne van, az hol merül magától, néha meg elmegy 3 napot is.
De hogy érdekes ez az akkumulátor téma, az tény.(Az Akkufresh is érdekes találmány.
)
-
Brutális eb
addikt
válasz
HardSanyeee #111 üzenetére
Miért is?
-
Integra
titán
hiába folyik a csapból is android, nem érzem, hogy jobb lenne, a 2.3-hoz sem fűzök eget rengető újitásokat, aztán a 3.0 még ha felmegy a dézire, azt megvárom, aztán majd valszeg befejeztem a htc storyt, keresek mást, wp7, vagy szifon, max megtöröm, hogy rendesen lehessen használni.
-
joey04
titán
de ez csak tablet fronton érdekes.
visszatérve a kijelzőre: pont azért tetszik az iphone 4 kijelzője, mert nem kékül úgy, mint az sgs. amikor ezt felhoztam sgs topikban, akkor azonnal ment persze a hurrogás, majd a néma csönd amikor egy béta hack részlegesen javította ezt a hibát...
-
Danny750
őstag
válasz
Gabi 8906 #130 üzenetére
Igen hasonlóan értettem ,mert tudom hogy fejlődnek a procik! Viszont minnél nagyobb a teljesítmény annál többet fogyaszt! (mindeggy milyen technológiával készül az a proci picivel akkor is többet fogyaszt, az akksik pedig már 5éve megálltak egy szinten......)
És ha kihasználod egy csúcstelefon tudását akkor bizony 1 napot sem bírnak ki!!
Mindíg jön az erősebb hardver meg a kijelző ,ezáltal többet fogyasztanak+egyfolytába lógnának a neten!(kéne minimum egy 2500mAH akksi az ilyen telókba ,normál mérettel)
HardSanyeee: Nem a legnagyobb nézdd a Meizu M9-et retina kijelzővel 960pixxel! -
zack
nagyúr
Ha esetleg valaki még nem olvasta:
Ez a cikk azért több kérdést is felvet...Az egyik mi lesz a jelenlegi cikkben szereplő Xperia modellel? Ez már eleve nem fogja megkapni ezt a frissítést? Még ki sem jött, de már vége a supportnak? Persze a cikk nem hivatalos infó, és a Google-nél sem erősítették meg, de miért is tették volna. Ahogy megerősítik, botrány lesz belőle.
-
joey04
titán
válasz
HardSanyeee #148 üzenetére
És? A Samsung belehackelte, de ettől függetlenül a támogatott Android kijelzők között nincs ott.
ez így még mindig nem igaz. -
zack
nagyúr
válasz
HardSanyeee #143 üzenetére
Én azért ennyire nem "nyalnám be" ezt az összehasonlítást. PS-ről nem hallottál? Simán módosíthattak rajta utólag, hiszen most nagy lesz az Xperia hype. Majd ha videón lesz, azt már elhiheted, de a mai digitalizált világban én a fotóknak sosem hiszek.
-
papi77
addikt
válasz
HardSanyeee #143 üzenetére
Nem is kicsit kékes az a "fehér" szín...
-
r4z
nagyúr
válasz
HardSanyeee #140 üzenetére
A Galaxy Tab 1024x600-as, ezt buktad.
-
joey04
titán
válasz
HardSanyeee #140 üzenetére
Mellesleg a 480x854 a legnagyobb felbontás amit az Android támogat.
nem -
HardSanyeee
őstag
-
AS
félisten
Szép képek érkeztek:
linkÉs 1 kijelző csata.
-
keIdor
titán
1:15-nél nézd csak meg mit mondott a HTC és arra mit mond Brandon.
Samsung, Motorola, LG két magos, szuper kijelzős, telefonokat és táblákat mutat be, míg a HTC sehol sincs. Hoztak egy LTE-s Desire HD-t wow és akkor ez az álomtelefon utáni telefonom? Hülye ez a HTC úgy elszálltak maguktól... ébredjenek már fel.
-
Hadzsi Gábor
csendes tag
Mind a két gondolatmenetben van ráció, de ha évente veszel 80k-ért telefont, soha nincsen csúcskategóriás telefonod. Viszont ha kétévente rászánsz 160k-t, ugyanannyit költesz telefonra, cserébe viszont az első évben csúcskészüléked van, és szerintem a második évben sem marad el egy 80k-s telefon mögött.
-
bok92
addikt
Szép meg jó,de remélem ez nem lesz olyan,mint általában a csúcstelói(ami nagyon nincs is).Mert vagy lassú,vagy bugos,vagy drága.De szerintem ez"csak" drága lesz.
-
keIdor
titán
Hát ilyen rohanásban a 2-3 év az brutális, kb. az örökkévalóság. Inkább vennék 80k-ért évente telefont, mint 150k-ért 2-3 évre.
zack: Szerintem az iPhone és az iOS egy tök más kategória. Mind a kettő egy OS, viszont amiben teljesen mások: support, alkalmazások, hype. Meg ott a gyártók kapzsisága is. Lassan az Android más hype-oltabb, mint az iPhone és pontosan a gyártók miatt. Itt vannak a legnagyobb lehúzások. Itt a CES minden az Android-ról szól, a WP7-el pl. semmi nem történik. Ugyanez igaz a többi rendszerre is, mert már az Android folyik a csapból is.
iOS-nél minden szép rendezett, az Android frontot meg fejetlenség van. -
-
chapo
tag
válasz
Gabi 8906 #130 üzenetére
Én meg úgy értettem, hogy az újabb procik mind kisebb csíkszélességgel készülnek, ami miatt sokkal takarékosabbak. Plusz ott vannak a kijelzők, (~800*480 elég régóta megy már) amik szintén kevesebbet esznek, stb. Tehát a teljesítmény és a fogyasztás nem egyenesen arányos. Persze nem azt mondom, hogy ez majd elmegy egy hétig, de azért nem kell megijedni, az 1-2-(3) napot ki kell, hogy bírja (ahogy a csúcsmodellek általában)...
Bár tényleg üdítő lenne a sok Ghz meg MP mellett az új akksifejlesztésekről is hallani....
-
skajwa
senior tag
válasz
LEFTHORSE1 #129 üzenetére
Az a baj, hogy általában a csúcsmodelleknél is vannak bugok és hiányosságok....
-
Dave1984
őstag
Azt hiszem megvan az X8 utódja:-)
-
Gabi 8906
senior tag
Szerintem Danny750 úgy értette hogy pl: Van egy 1 magos proci az eszik 10 wattot, és van egy 2 magos proci és annak 1 magja eszik 7 wattot. Ami pl kedvezőbb, de 2 magos proci esetén az már 2x7 watt (ugye 2 energiafogyasztó van a telóban 1 helyett). Ami 14 wattot jelent.(A fogyasztási számot csak példának szántam!
)
Vagy rosszúl gondolom?? -
LEFTHORSE1
őstag
Ha Sony Ericssonról van szó akkor nem igazán mondható hogy ilyenre sikerült, ők pontosan olyanra csinálják mint amilyennek a marketing osztály megálmodja, bugokkal és hiányosságokkal együtt, mindig figyelembe veszik hogy a készülékeik ne legyenek egymás kokurensei, kiváncsi leszek hogy ebben mit sumákolnak el, szokás szerint az alap kamera beálitásokat és a zenelejátszó kényelmi funkcióit fogják "elfelejteni"
-
skajwa
senior tag
Nagyon szép, csak kár, hogy kb az 5. mobilja a gyártónak ugyanazzal a design-nal. És a felbontás ekkora képernyőhöz kevésnek tűnik összehasonlítva a konkurenciával. Ha kamera téren sikerül nagyot villantani nagyon sikeres lehet.
-
zack
nagyúr
Segítek neked a döntésben.
Az i4 32Gb teljesen jó választás, 1,5-2 évre és nem is tudsz jelenleg jobbat venni. Mivel idén jönnek a Tegrás cuccok, ez tényleg hatással lesz az árakra, de én biztos vagyok benne, hogy az iPhone-ra lesz a legkissebb hatása. Nézd meg a 1,5 éves 3GS-ek mennyiért mennek most. Mondj még egy olyan telót amit 1,5 évesen el tudsz adni 80-100k körül. Kb. ez lesz az i4-el is.
Technikai szinten biztos lesz már idén is olyan tipus, amelyik túl fog mutatni a i4-en, de addig amíg az Apple évente 1 telót dob ki, addig ez fogja a legjobban tartani az árát.
Szóval ha rám hallgatsz, rongyolj el az i4 32Gb verzióért, ahogy tervezted, és hidd el, tovább leszel elégedett vele, mint bármelyik másik tipussal.
Én eddig csak és kizárólag a a felső kategóriából választottam telókat az elmúlt pár évben, tehát a minőséghez hozzá vagyok szokva, de az i4 az első olyan, amit teljesen más dimenziónak érzek minőségben, és júzer ikszpérienszben. Elég csak annyi, hogy nem akartam az app store-ból vásárolni, nem is regisztráltam be a webkártyám, aztán 2 nap után úgy döntöttem, miért ne. Ennek már 2 hete lassan, és rendesen rákattantam annyi a jó alkalmazás. Eddig majd 10k-ért vásárolgattam, és egy csomó mindent meg se vettem. Szóval ha úgy döntesz hogy megveszed, nem fogod megbánni, ez biztos. -
Pedig sztem teljesen hihető, hogy az első pár készülék 200k-s ár közelében (pl 180k) kerül piacra, hogy az "instant get"-embereket megfejjék. Aztán pár hét és nagy áresés úgy 140-150k közelébe, ahonnan folyamatos csökkenéssel az első megjelenés után két hónappal 120-130k, majd pár hónappal később 100-110k közé álljon be. Amint ez minden készülékkel történik ebben a szegmensben.
-
tybsen
addikt
Nem nehéz, inkább lehetetlen..
Ma itt van a hír, de mire a boltokba kerül, addigra úgyis bejelentenek egy újabbat, egy még újabbat, egy még újabbat, stb. Ráadásul az ember vásárlás előtt szeret néhány tesztet olvasni a készülékről, megnézni fórumokat. Úgyhogy ha tetszik is egy készülék, mire letesztelik és a fórumokban is olvas az ember róla tapasztalatokat, már van több újabb telefon, ami esetleg jobb. (Az androidos frissítésekről már nem is mondok inkább semmit..)
-
BLiNk3r
senior tag
Ez a teló tényleg szépre sikeredett, viszont engem az is érdekelne, hogy mennyire áll kézre, milyen az ergonómiája. A másik dolog, hogy ez a méret tényleg nagy egy telefonnak (nálam legalábbis).
-
TomFace
tag
Kezd elegem lenni az okostelefonokból.. több hónapnyi mérlegelés, és rágódás után végre sikerült eldöntenem, hogy iPhone 4 32GB a jó választás, ma terveztem megvenni, erre nesze nekem, itt van ez, de a Tegra 2-t használó telefonok is impozánsak... lassan már kezdem azt hinni, hogy teljesen mind1, hogy mit veszek, 2 hónap, és már outdated.
Nehéz így kiválasztani a következő 2-3 évre a telefonom. -
zack
nagyúr
Jó is, meg szép is...de ha tényleg 600 EUR lesz, akkor nem kicsit árazták túl. Ez azt fogja jelenteni, hogy nálunk simán lesz 200k. Ennyit pedig 1 telefon se ér, tudjon bármit.
Egész egyszerűen van egy lélektani határ 140k környékén aminél többet kevesen fizetnek ki egy okostelóért.
Pont ezzel a modellel tudott volna visszakapaszkodni az SE, egy esetleges jó árazással. Nem elég hogy az SE-nél Android update is blamázs lett, hiába próbálnak visszajönni ill. visszahódítani a csalódott júzereket. Ilyen árazás mellett senki sem fog mellettük dönteni, vagy csak nagyon kevesen. -
Integra
titán
ez bizony nagyon szép.
már csak mókányolás mentes android kell rá. -
Danny750
őstag
Nagyon jó teló lett nemkell a xenon sem annyira ,mert a kamerája nem szokványos ha kell képes több fényt is beengedni az optikába,ezéltal sötétedéskor sem egy pacát fog készíteni!!
Miért veri nagyon az LG?? Mert erősebb a proci?? (mennyit fog azzal bírni fél napot???, elég az 1ghz-is csak jól kell optimalizálni a soft-ot)
Úgyhallottam vagy olvastam valahol ,hogy 1gb lesz a memóriája............ -
chapo
tag
Nekem is megváltás volt az n95 8gb után a HD2 (igaz a gyári fülesét hamar elvesztettem, és amit vettem, annak L-csatlakozója van) De szerintem egy 12.5cm-es telefont zsebre vágni csak úgy fogsz, hogy a teteje szinte kilóg a zsebedből, és a 3.5 jack is legalább a felső sarkán van háliseten, nem középen, mint pl az n95-ön...
-
joey04
titán
Visszatérve erre a készülékre: az pozitív, hogy így a rövidebb videók alapján a felület sokkal szimpatikusabb, mint az x10en.
-
HardSanyeee
őstag
válasz
Brutális eb #110 üzenetére
Ekkora vastagságban?
-
Brutális eb
addikt
Egy xenon vaku esetleg dupla led Af segédfénnyel igazán elfért volna benne.
-
Sene
csendes tag
Álomszép a fotókon de már a 4" is nagyobb volt nekem a kényelmesnél, nemhogy ez. Biztosan lesz belőle kisebb is, de az belül lesz gyengébb.
Hogy mennyire számít a design? Nálam a 3. szempont a funkciók használhatósága és hangminőség után. Nagy SE fan vagyok, a csúcsmodellek mindig megdobogtatják a szívem, de az X10 nem sikerült jól. Kíváncsian várom az arc tesztjeit.
-
Plexicushio
senior tag
válasz
HardSanyeee #103 üzenetére
na jah, nekem sem sikerült még levadászni.
valószínű, hogy az is 512MB
-
HardSanyeee
őstag
A hivatalos White Paper szerint a proci 1 Ghz-es MSM8255. Amúgy azt nem tudjuk, hogy mennyi memória van benne
-
keIdor
titán
Nyárra megérkezik a Hummingbird utódja is, szóval én ezért mondtam, hogy szép-szép, de ezzel a hardverrel (és ha marad a szar support) nem nagy cucc. Szerintem az SE még messze jár az igazi feltámadástól... a HTC meg nagyon úgy néz ki, hogy téli álmot alszik, de ők tudják. Akik ezen a piacon lemaradnak, azok hamar kikészülnek.
Egyébként az Xperia Play-nél még mindig sokkal szimpatikusabb ez a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Mindössze 8,7 milliméter vastag a japán-svéd gyártó 4,2 hüvelykes Sony Bravia érintőkijelzővel szerelt Android Gingerbread alapú készüléke.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest