Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
joey04
titán
válasz
HardSanyeee #228 üzenetére
érdekes, az eleje nekem is ezüstben tetszik, de a hátlap feketében. Itt azért már kijött, hogy van még meló vele, amikor összerántja a home screent, vagy kizoomol, akkor van szaggatás rendesen.
-
joey04
titán
-
joey04
titán
válasz
Plexicushio #202 üzenetére
aminek a fele a samuról szólt, a többiben pedig a maradék fan túlzott rajongását lehet olvasni, valamint az erre érkező válaszokat.
Ha meg már kihasználjuk, ugye a terhelt adatokkal számoljunk
de persze nem folyamatosan terhelt adatok. egyébként meg még alacsonyabb is a fogyasztás, így ésszerű használattal még a megnövelt teljesítmény kihasználásával is jobban állhatunk nap végén. -
joey04
titán
válasz
Plexicushio #200 üzenetére
Ez nagy tévhit, hogy a 2 magos cuccoknak brutál a fogyasztásuk.
Aki csúcs gépet vesz, és nem használja ki egy picit sem az ilyen plusz dolgokat, azt csak sajnálni tudom. ha valakinek (pl.: neked) fontosabb a kinézet, meg minőség, akkor azt viszont természetesen elfogadom. Hozzátéve, hogy az anyaghasználattal pl egy LG Black, vagy 2X esetében sem lesz gond. Viszont a SE szebb. És ez egyébként tény, mert szerintem az hülyeség, hogy a szépség szubjektív dolog. Itt van ez a gép. Eddig kb mindenkinek tetszik, akinek nem, annak meg túl vékony, stb kifogása van, nem pedig csúnyának találja. -
joey04
titán
válasz
HardSanyeee #194 üzenetére
na, a se visszhang megszólalt.
inkább egy videó: [link]
a gyári felület szép és gyors.
193: félreérted. én elfogadom azt, ha neked (vagy bárkinek) ez elég. de be kell látni, hogy a most megjelent Androidos gépek jóval erősebbek. Ettől még ha valakit megfog vagy a márka, vagy a design, vagy az UI azt mind-mind aláírom. Nekem is nagyon tetszik ez az SE.
-
joey04
titán
válasz
babosmiki #191 üzenetére
Ebben igazad van, a samu nem hülye, de csak azért van igazad, mert ahogy azt már kitárgyaltuk, a samu a másolásból él, ehhez pedig valóban az kell, hogy gyorsan lereagáljon mindent, hogy az éppen lemásolni kívánt modell farvizén sikereket érjen el. Persze ebben nagyon jók, sokszor még az eredetinél is jobb megoldásokat hoznak bizonyos esetekben.
-
joey04
titán
válasz
Plexicushio #188 üzenetére
ok, vegyed, egyed
-
joey04
titán
válasz
this is life #182 üzenetére
A mostani 2.2-vel is nagyon jól használható amire kitalálták
erre írok továbbra is, egy nagy kövér NEM-et. Ha utána nem megyek bele vele a vitába, akkor meg az a kritika, hogy csak beböfögöm, hogy nem és kész. ha meg kifejtenem, akkor meg szőrszálhasogatás. mondjuk nem is lehet megfelelni mindenkinek, ez tény.181: SE-tól annyi az elvárás, hogy hozzák azt, amit a konkurencia. ez láthatólag nem megy nekik.
-
joey04
titán
válasz
this is life #179 üzenetére
ne próbálja nekem az android 2.2-t úgy beállítani, hogy az egy tabletre szabott rendszer, mert nem az, csak kényszermegoldás. A 3.0át meg most még telefonon nem tudom elképzelni, annyira ordít róla, hogy tabletre lett tervezve
.
-
joey04
titán
válasz
babosmiki #173 üzenetére
Hol van már egy galaxy Tab a bemutatott Moto Xoom-hoz képest? Egy játék az egész. A 3.0 agyonveri tableten az eddigi verziókat.
ha a világ jelenlegi egyik legjobb tabletje alacsony igényűnek számít
akkor te beteg vagy
A 3.0 láttán? Igen, bizony az. beteg meg max te vagy.Miért van olyan érzésem, hogy itt sok az irígy?
Majd ha egy Moto Xoom, vagy egyéb valóban modern tablet lesz a kezedben, akkor beszélhetünk ilyesmi érzésekről. -
joey04
titán
válasz
babosmiki #170 üzenetére
A Google is mondta, hogy a 2.2 nem való tabletre, ahogy a 2.3 sem lesz az igazi. A 3.0 való tabletre, alatta csak kényszermegoldás. Lehet, hogy neked elég, de akkor alacsonyak az igények.
171: Miért van olyan érzésem, hogy te is csak azért írod ezt, mert megvetted?
olvasva a többi kommentet, ez nem is kérdés... -
joey04
titán
de ez csak tablet fronton érdekes.
visszatérve a kijelzőre: pont azért tetszik az iphone 4 kijelzője, mert nem kékül úgy, mint az sgs. amikor ezt felhoztam sgs topikban, akkor azonnal ment persze a hurrogás, majd a néma csönd amikor egy béta hack részlegesen javította ezt a hibát...
-
joey04
titán
válasz
HardSanyeee #148 üzenetére
És? A Samsung belehackelte, de ettől függetlenül a támogatott Android kijelzők között nincs ott.
ez így még mindig nem igaz. -
joey04
titán
válasz
HardSanyeee #140 üzenetére
Mellesleg a 480x854 a legnagyobb felbontás amit az Android támogat.
nem -
joey04
titán
Visszatérve erre a készülékre: az pozitív, hogy így a rövidebb videók alapján a felület sokkal szimpatikusabb, mint az x10en.
-
joey04
titán
szép, csak sajnos semmi több. az új LG mellett elbújhat szegényke. az sokkal erősebb gép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Mindössze 8,7 milliméter vastag a japán-svéd gyártó 4,2 hüvelykes Sony Bravia érintőkijelzővel szerelt Android Gingerbread alapú készüléke.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest