Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
-
Integra
titán
el is hiszem.
ha a zapple nem kényszeritene a fos itunes-ra és lenne mass storage, akkor már rég vettem volna. a wp7 is dugja fel magának, hogy ugyanezt fogja csinálni, ugyanúgy zéró mass storage. szóval valszeg sem igy, sem úgy nem fogom tudni idővel ezt megkerülni, akarhatok bármit is. most még meglesz egy darabig, nem kell rohannom másikat venni, de gyanitom hogy a kettőből lesz valamelyik majd. -
babosmiki
addikt
Volt HD2-őm,
nekem az volt a mérethatár ami már tényleg kicsit nehezen kezelhető.
A 4" számomra pont ideális, pedig átlagosak az újaim.
De ez a méret dolog szerintem teljesen egyén függő,
mindenkinek más és más a kényelmes.
Ezek a képek meg amiket linkeltél, szerintem teljesen feleslegesek,
mert igen kevés felhasználó nézi ilyen kritikus szemmel, felnagyított képeken a kijelzőket.
Nekem és még sokaknak az sgs kijelzője csúcs szuper, neked meg nem.
Ennyi.
Szerintem. -
keIdor
titán
A Super AMOLED nem is igazi 800x480 a PenTile Matrix miatt. Ha múltkor fogtál SGS-t és Desire HD-t, akkor látnod kellett, hogy melyik az igazi 800x480.
Nálam a HD2 méret (4.3) a felső határ, nincsenek lapát kezeim, de tudom használni. Az hogy két kézzel kell az engem nem érdekel. Még talán a 4.5-ös Samsung is jöhetne...
-
joey04
titán
de ez csak tablet fronton érdekes.
visszatérve a kijelzőre: pont azért tetszik az iphone 4 kijelzője, mert nem kékül úgy, mint az sgs. amikor ezt felhoztam sgs topikban, akkor azonnal ment persze a hurrogás, majd a néma csönd amikor egy béta hack részlegesen javította ezt a hibát...
-
Pedig sztem teljesen hihető, hogy az első pár készülék 200k-s ár közelében (pl 180k) kerül piacra, hogy az "instant get"-embereket megfejjék. Aztán pár hét és nagy áresés úgy 140-150k közelébe, ahonnan folyamatos csökkenéssel az első megjelenés után két hónappal 120-130k, majd pár hónappal később 100-110k közé álljon be. Amint ez minden készülékkel történik ebben a szegmensben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Mindössze 8,7 milliméter vastag a japán-svéd gyártó 4,2 hüvelykes Sony Bravia érintőkijelzővel szerelt Android Gingerbread alapú készüléke.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest