Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Hát ilyen rohanásban a 2-3 év az brutális, kb. az örökkévalóság. Inkább vennék 80k-ért évente telefont, mint 150k-ért 2-3 évre.
zack: Szerintem az iPhone és az iOS egy tök más kategória. Mind a kettő egy OS, viszont amiben teljesen mások: support, alkalmazások, hype. Meg ott a gyártók kapzsisága is. Lassan az Android más hype-oltabb, mint az iPhone és pontosan a gyártók miatt. Itt vannak a legnagyobb lehúzások. Itt a CES minden az Android-ról szól, a WP7-el pl. semmi nem történik. Ugyanez igaz a többi rendszerre is, mert már az Android folyik a csapból is.
iOS-nél minden szép rendezett, az Android frontot meg fejetlenség van. -
zack
nagyúr
Segítek neked a döntésben.
Az i4 32Gb teljesen jó választás, 1,5-2 évre és nem is tudsz jelenleg jobbat venni. Mivel idén jönnek a Tegrás cuccok, ez tényleg hatással lesz az árakra, de én biztos vagyok benne, hogy az iPhone-ra lesz a legkissebb hatása. Nézd meg a 1,5 éves 3GS-ek mennyiért mennek most. Mondj még egy olyan telót amit 1,5 évesen el tudsz adni 80-100k körül. Kb. ez lesz az i4-el is.
Technikai szinten biztos lesz már idén is olyan tipus, amelyik túl fog mutatni a i4-en, de addig amíg az Apple évente 1 telót dob ki, addig ez fogja a legjobban tartani az árát.
Szóval ha rám hallgatsz, rongyolj el az i4 32Gb verzióért, ahogy tervezted, és hidd el, tovább leszel elégedett vele, mint bármelyik másik tipussal.
Én eddig csak és kizárólag a a felső kategóriából választottam telókat az elmúlt pár évben, tehát a minőséghez hozzá vagyok szokva, de az i4 az első olyan, amit teljesen más dimenziónak érzek minőségben, és júzer ikszpérienszben. Elég csak annyi, hogy nem akartam az app store-ból vásárolni, nem is regisztráltam be a webkártyám, aztán 2 nap után úgy döntöttem, miért ne. Ennek már 2 hete lassan, és rendesen rákattantam annyi a jó alkalmazás. Eddig majd 10k-ért vásárolgattam, és egy csomó mindent meg se vettem. Szóval ha úgy döntesz hogy megveszed, nem fogod megbánni, ez biztos. -
tybsen
addikt
Nem nehéz, inkább lehetetlen..
Ma itt van a hír, de mire a boltokba kerül, addigra úgyis bejelentenek egy újabbat, egy még újabbat, egy még újabbat, stb. Ráadásul az ember vásárlás előtt szeret néhány tesztet olvasni a készülékről, megnézni fórumokat. Úgyhogy ha tetszik is egy készülék, mire letesztelik és a fórumokban is olvas az ember róla tapasztalatokat, már van több újabb telefon, ami esetleg jobb. (Az androidos frissítésekről már nem is mondok inkább semmit..)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mindössze 8,7 milliméter vastag a japán-svéd gyártó 4,2 hüvelykes Sony Bravia érintőkijelzővel szerelt Android Gingerbread alapú készüléke.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e / 9070XT 340e / RTX 4070Ti S 405e / 5070 280e / 5070Ti 400e / 5080 540e
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest