Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• keIdor

titán

válasz TomFace #122 üzenetére

Hát ilyen rohanásban a 2-3 év az brutális, kb. az örökkévalóság. Inkább vennék 80k-ért évente telefont, mint 150k-ért 2-3 évre.

zack: Szerintem az iPhone és az iOS egy tök más kategória. Mind a kettő egy OS, viszont amiben teljesen mások: support, alkalmazások, hype. Meg ott a gyártók kapzsisága is. Lassan az Android más hype-oltabb, mint az iPhone és pontosan a gyártók miatt. Itt vannak a legnagyobb lehúzások. Itt a CES minden az Android-ról szól, a WP7-el pl. semmi nem történik. Ugyanez igaz a többi rendszerre is, mert már az Android folyik a csapból is.
    iOS-nél minden szép rendezett, az Android frontot meg fejetlenség van.

• zack

nagyúr

Segítek neked a döntésben. ;)
    Az i4 32Gb teljesen jó választás, 1,5-2 évre és nem is tudsz jelenleg jobbat venni. Mivel idén jönnek a Tegrás cuccok, ez tényleg hatással lesz az árakra, de én biztos vagyok benne, hogy az iPhone-ra lesz a legkissebb hatása. Nézd meg a 1,5 éves 3GS-ek mennyiért mennek most. Mondj még egy olyan telót amit 1,5 évesen el tudsz adni 80-100k körül. Kb. ez lesz az i4-el is.
    Technikai szinten biztos lesz már idén is olyan tipus, amelyik túl fog mutatni a i4-en, de addig amíg az Apple évente 1 telót dob ki, addig ez fogja a legjobban tartani az árát.
    Szóval ha rám hallgatsz, rongyolj el az i4 32Gb verzióért, ahogy tervezted, és hidd el, tovább leszel elégedett vele, mint bármelyik másik tipussal. :K ;)
    Én eddig csak és kizárólag a a felső kategóriából választottam telókat az elmúlt pár évben, tehát a minőséghez hozzá vagyok szokva, de az i4 az első olyan, amit teljesen más dimenziónak érzek minőségben, és júzer ikszpérienszben. Elég csak annyi, hogy nem akartam az app store-ból vásárolni, nem is regisztráltam be a webkártyám, aztán 2 nap után úgy döntöttem, miért ne. Ennek már 2 hete lassan, és rendesen rákattantam annyi a jó alkalmazás. Eddig majd 10k-ért vásárolgattam, és egy csomó mindent meg se vettem. Szóval ha úgy döntesz hogy megveszed, nem fogod megbánni, ez biztos. ;)

• tybsen

addikt

Nem nehéz, inkább lehetetlen.. :U Ma itt van a hír, de mire a boltokba kerül, addigra úgyis bejelentenek egy újabbat, egy még újabbat, egy még újabbat, stb. Ráadásul az ember vásárlás előtt szeret néhány tesztet olvasni a készülékről, megnézni fórumokat. Úgyhogy ha tetszik is egy készülék, mire letesztelik és a fórumokban is olvas az ember róla tapasztalatokat, már van több újabb telefon, ami esetleg jobb. (Az androidos frissítésekről már nem is mondok inkább semmit..)

Új hozzászólás Aktív témák