- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richoo44
aktív tag
Ez a garancia téma mindig felmerül a Xiaomi készülékek kapcsán( ahogy a legtöbb kínai telefon kapcsán is.)
Szerintem az egy év pont az az idő, ilyen kiadásnál, hogy belefér, ha egy év alatt megfekszik a vas.De eddigi tapasztalatok alapján ritka, hogy egy évig bírj egy Xiaomi.
Lehet bővíteni, de nekem kényelmesebb, hogy nem kell kártyán tárolnom az adatokat, de ez szubjektív.
Nekem nem pixeles a kijelző, de akinek pixelhuszár szeme van, az mindig azt nézi, hogy hol nem stimmel valami.Szerintem király a Redmi kijelzője.(itt elérkeztünk a másik kérdésedhez is, Redmi 5 telóm van,)
A káva kérdés meg olyan dolog, ha designe fontos,és a vékony káva, akkor a sérülékenység mindig benne van a pakliban.
Nekem személy szerint jobban tetszik a Redmi, de lehet hogy elfogult vagyok, nekem ez már a 4. Redmi készülékem.
Engem megvettek
Láthatóan a Motorola felé billen a mérleged nyelve.
Szóval ami szerinted szimpatikusabb.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kis telefon, gigászi telep elvet a Xiaomi méretes képernyő, szűkösebb kávák koncepcióra cserélte, a méretes telepet pedig beáldozta. Az eredmény jó, de erős a házon belüli konkurencia.
- iPhone-t használók OFF topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nők, nőügyek (18+)
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gitáros topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest