Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Kérdésem lenne mivel, jó a telefon de sajnos megcsináltam a gyári vissza állitást.
És nem tudom a kódot amivel a telefont fellehetne oldani.
You tube több [video] is van amely Redmi 5 MI Account Lock Remove foglalkozik.
Működnek ezek, vagy kuka a telefon? -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Kaptam egy ilyen telefont,nem volt jó a töltő.
Újjal már működik.
Csináltam hard resetett,de sajnos kér kódot így nem tudok tovább lépni.
Tulaj azóta lecserélte a telefonszámot.
Hogyan tudnám feloldani a telefont? -
ahenobarbus
tag
üdv,
Adott egy redmi 5-söm, aminek törött a kijelzője. Van bevált beszerzési forrás Kínából kijelzőre? Esetleg valakinek egy ép kijelzős, de más hibákkal megvert telefonja a fiókban?
uff, ocs.
-
YLi
tag
Szia!
Én nagy megelégedéssel használom a pixelexperience főzetet. Nagyon bejön a vegytiszta droid ill a Pixel launcher. Gyors, gyorsabb az eredeti ROM-nál, stabil és a szakács minden hónapban frissíti a biztonsági patch-et és egyéb bug-ok véget. A LineageOS számomra túl BMW leves, de kinek a pap, kinek a papné. -
batagy
őstag
Sziasztok!
Valaki próbált esetleg a Redmi 5-re másik, alternatív firmware-t rakni?
Pl. LineageOS 18.1
Ez vajon gyorsabb lenne rajta? Hogyan futna?Alapvetően ellennék a gyári firmware-rel, de van egy idegesítő bug az enyémen, gyakran a érintőképernyő nem érzékeli az ujjamat. Olyankor le a gombbal lezárom sötét képernyőre, majd újból felébresztem az ujjlenyomattal, működik. Ez elég gyakran előfordul. Emiatt gondolkozok másik OS-en.
-
ati3738
aktív tag
Segítség! A kislányom Redmi 5+ vipe-ot csináltam billentyű kombinációval. Viszont az Mi fiókba nem enged be azzal a jelszóval ami win gépen email címmel működik. Ez által a teló használhatatlan. A miflash unlock csak 50%-ig fut.
Valaki! -
gakushi
friss újonc
Sziasztok!
Olyan gondom van a telefonommal, hogy bekapcsolt állapotban nem érzékeli a töltőt. Ha kikapcsolom a telefont és így helyezem töltőre, a töltés működik. Ha ilyenkor bekapcsolom a telefont a töltés folytatódik. De ha megszakitom újra kezdődik a probléma. Mi lehet a gond? Köszönöm a segítséget. -
juve600
nagyúr
üdv
ma reggel mi logó fogadott,újrainditottam a telót de semmi, fastboot mód van de nem látja a gépem a telefont
mi lehet a baj ?
-
AryGi
csendes tag
Sziasztok,
Nem tudom, jó helyen vagyok-e, de megörülök.
Mai nap folyamán folyamatosan kapom, hogy a biztonsági alkalmazás lefagy.
Help! Jelentem én szépen, de van ötlet, hogy fogja abba hagyni?
Köszi, köszi. -
NoMagix
addikt
Búcsút intek!
Átnyergeltem egy Mi 9 lite-ra, ez a Redmi 5 marad a családban hiszen még mindig tökéletesen üzemel!
Sok sikert mindenkinek! -
akaido
addikt
válasz
NoMagix #1626 üzenetére
Eddig nem ismertem a "Sziamiaú"(remélem nem kapok ezért)
telefonok MIUI felületét, mert Huawei EMUI-s vagyok évek óta, de komolyan mondom, teljesen rendben lévőnek ítélem, így elsőre, Hókuszpókként elvarázsolt a gördülékenysége,
és még csak a felszínt kapargattam meg.
Anyukám 75 évesen tanulta meg az informatikai alapokat, szinte magától, némi segítséget kapott tőlem, (infó tanár is vagyok), és azóta aktívan használja is. -
akaido
addikt
A 80 éves anyukám most kezdett el használni egy Redmi 5-öt. A google fiókját és a facebookját beállítottam, és eddig teljesen elégedett vele, pláne az Alcatel 1X után.
-
Robynho
tag
helo,
látom, h ez a csop. még pörög.
Nekem olyan problémám lenne, hogy Xiaomi Redmi 4 TWRP és újratelepítés után a telefon valahogy nem éri el a tárhelyeit.., vmint a gyári mappákat sem találom.
pl.: a kamera nem tud képet rögzíteni, mert nincs elég tárhelye a telefonnak, és az elérési út (DCIM), mappa sincs nála rögzítve. Alkalmazások nem telepíthetőek, mert nincs elég hely. Egyébként pedig 8 giga szabad hellyel rendelkezik.
Mit rontottam el?!
Köszönöm előre is a segítségeket! -
7Sony7
addikt
Eltűnt. Van helyette csomagtelepítő.
-
7Sony7
addikt
Üdv. Van rendszeralkalmazás frissítés, de kínai írásjeles. Tudjátok, mi ez?
-
Aurig@
őstag
Üdv!
Igaz nem Redmi 5-ről kérdezek, de hátha kapok választ.
A lányomnak van egy Redmi 4A, ami jelez, hogy letölthető rá egy 503 megás MIUI 10.2.1.0 rendszer.
De, és ez az érdekes: feleségemnek szintén ilyen van és gyakorlatilag megrekedt a /ha jól emlékszem/ 8.6.4.0 verziónál. Manuális kereséssel sincs újabb. Naprakészt ír.
Ez vajon mitől lehet?
Mindkettő, itthon hazai üzletben lett véve, anno.
Köszönöm -
7Sony7
addikt
válasz
gyulazsolti #1606 üzenetére
Üdv. Konkrétan ezt nem tudom, de én már használtam vele ilyen jellegű kamerát. (Kölcsön volt, nem tudom a típusát)
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Ezt a kamerát tudnám használni a telefonon? [link]
-
hippo0315
senior tag
Nem tudjátok, hogy 10-es android várható valamikor az RN8-hoz?
-
kokokka
addikt
válasz
dave987 #1600 üzenetére
Megoldottam. Ugyanis mint kiderült nem is egy fiókom volt
És én azzal próbálkoztam amit nem ehhez a telefonhoz csináltam. Ettől függetlenül nem lett meg a jelszó, így a másik eszközös megoldással próbálkoztam és sikerült. Feloldottam a telefont, kikapcsoltam rajta a MI fiókos biztonságot, leteszteltem egy FR-el, majd miután már nem kért semmiféle jelszót, töröltem ezt a fiókot is. Már úgysem kell, bár nekem még marad az MI A1.
Köszi a segítséget! -
kokokka
addikt
Tudom, hogy volt, én csináltam. De ennek vagy két éve, a fiokomat meg már töröltem. De ugyan úgy kéri, mindegy mit csinálok. Három hibátlan 5A van a családban és mind eladó lenne, de ezzel így nem tudok mit kezdeni. Van valami megoldás rá, de nem igazan értem a videókat a YT-on.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kis telefon, gigászi telep elvet a Xiaomi méretes képernyő, szűkösebb kávák koncepcióra cserélte, a méretes telepet pedig beáldozta. Az eredmény jó, de erős a házon belüli konkurencia.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest