- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ezek az új Apple rendszerek minimális hardverkövetelményei
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mrThomi
addikt
Tudja valaki hogy a redmi note 5 pro mikor jon europaba ? Olvastam hogy eloszor lecseng kinaba a laz es azutan kuldik b20al, de eddig meg semmi...
-
batai15
félisten
válasz
kazsmerlaca #61 üzenetére
Szubjektív, tedd hozzá. Ez a pont.
-
ClioRS
őstag
Ekkora házból kihagyni a 4000-es akkut óriási fekete pont. Note 3-ban az volt az egyik, amit imádtam.... Tudom, ez nem Note, de méretileg mégis.
-
baluponthu
csendes tag
A 3s előbb lehelte ki a lelkét, minthogy ez elérhető lett volna, pedig erre fájt a fogam, de a tesztet végigolvasva nem igazán bántam meg, hogy azon a borús vasárnapon kétségbeesetten rohantam egy A1-ért... asszem ez így csalódás lett volna... bár nekem speciel hiányzik a miui rengeteg feature-ja...
-
atosan
veterán
válasz
sergibrian #74 üzenetére
Így is meg lehet oldani.
-
-
wocsok
tag
Én már várom az érkezését! Asszonynak rendeltem, 32-ért szerintem bb volt. Kíváncsi leszek milyen...
-
-
Milka 78
nagyúr
Nem lesz ez rossz teló,ha beáll az ára,nekem szimpi.
-
ironbed
aktív tag
válasz
szcsaba1994 #13 üzenetére
+1
4xen kívül nem igazán cserélném le a 3S-em -
Zyrius
aktív tag
válasz
kazsmerlaca #67 üzenetére
Nem hiszem, hogy átvertek, akkor a legolcsóbb helyen is 51 volt, én meg nem valami gagyi webshopból rendeltem hanem alza-rol, ha para van ott nem szaroznak. Ma már olcsóbb, de ebben semmi meglepő nincs az első 2 hétben minden drágább..
-
Ghard
őstag
Milyen jó lett volna a redmi 4x fhd kijelzővel és új procival.
Helyette lett ez, borzalom -
Micsurin
nagyúr
Este nem dugóm mellé és gyösztetem, nehezebben kopik ki, stabilabban csatlakozik. (Szivargyújtós töltő motoron tuti nem pereg ki, micro volt, hogy a P8-ból kipergett. )
+ a kábel sem annyira sérülékeny, nincsenek szarvai amit egy női retikülben eddig 3x is láttam rejtélyes módon benyomódni, anyám és párom is sikeresen össze hozta, 1 - 2 arányban.
-
Micsurin
nagyúr
Tájp Szí merre vagy?
Lassan leszivároghatna már alsó / közép katba is. P smartból se értem anno miért maradt ki.
-
lexter00
őstag
válasz
szupermacs #30 üzenetére
Basszus tényleg nem érted,tényleg 1 perc az egész és egy teljesen más kinézetű telefonod van,nem kell témázgatni csak kiválasztani ami tetszik és kész, tényleg semmi időbe nem kerül és drasztikusan megváltoztatható a gyári MIUI felület
-
Magnat
veterán
válasz
tom120514 #76 üzenetére
De, szokott. Az A1 is olcsóbb lett, mint amiikor megjelent.
Más: "Bár különösebb indoka nincsen, a képernyő négy sarka némi ívelést kapott, ami egyfelől hozzátesz az esztétikához, másfelől levág a tartalmakból – nem feltétlenül indokolt ez a kivitel." - ez akkor úgy kell érteni, h a sarkokból hiányzik pár képpont, illetve le vannak takarva?
-
MineFox54
őstag
válasz
MikeWazowski #1 üzenetére
Miért is? A leginnovatívabb (mondjuk ennek megfelelően kicsit (Devromot használok) bugos), és a hétköznapokban leghasználhatóbb UI... (5 nap múlva 24 hónapja használom)
-
tom120514
őstag
Az Eustock ár nem szokott változni, ennyi, nem akciós ár. Az A1 drágább és főleg nagyobb, azért nem vonzott. 3s Prime volt mióta megjelent, tök nem akartam cserélni de elcsábultam és jó ötlet volt. A méret miatt gondoltam hogy marad az előző amíg meg nem döglik de nem tudtam ellenállni, a Prime megy a barátnőmnek a 2Pro helyett, az meg marad atombiztos tartalék telefonnak a szekrényben
Kb. 4 nap használat után: akksi nem rosszabb mint a 4100-as a Prime-ban, én azt is meg tudtam ölni egy nap alatt, ez sem bírja rosszabbul. Fotók a telefonon jobban néznek ki, monitoron még nem néztem. Gyors, eddig nincs hiba és főként nem túl nagy, már fura kézbe venni az 5 colost
-
törölt tag
válasz
Napfénysüti #72 üzenetére
Igen, a Mi A1-gyel nekem is az a problémám, de amúgy nagyon jó választás lenne, főleg stock droiddal.
Jó lenne, ha a Xiaomi 18:9-es képaránnyal és 5,2", 5,5"-ös kijelzővel rendelkező mobilokat is gyártana, akkor igazán jó vételek lennének.(#73) Duliee: Jah, értem, akkor erről lemaradtam.
Ennek ellenére akkor is jó eredmény, és a készüléknek is - szokás szerint - baromi jó ára van.
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
#81733120 #71 üzenetére
Ismerősnek Mi A1 van azt nézegettem de már az is nagy méret sajnos. Pedig amúgy jó lenne csak az a fránya méret.
Vagy ez a feljebb említett Note 5 Pro ahogy nézem specifikációban szintén telitalálat, igazán gyárthatnának belőle egy kisebb testvért. Már rendelném is azonnal. -
törölt tag
válasz
Napfénysüti #69 üzenetére
Megértem, én is így vagyok, talán az 5,5-ig még elmegyek, de az a max. (Bár ez a Redmi 5 kb. olyan nagy mint egy Note 5A Prime, még kicsit keskenyebb is.)
Ahogy nézem, tényleg nincs a Xiaominak jó telefonja 40000-80000 között 5"-os kijelzővel, bár a 4X kivétel, de tavalyi modell, így aki friss kiadású telefont, max. 5"-5,2"-os telefont és egyben Xiaomi márkájút szeretne venni ebben az árkategóriában, az nem talál semmit sem sajnos.Szerk.:
Témához tartozó: most nézem, a Redmi 5-nek 70.000 lett a pontja AnTuTu-ban? -
válasz
Napfénysüti #69 üzenetére
Kell nézni aksit bele, jó az a készülék még mindig
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
#81733120 #63 üzenetére
Ettől tartok én is. Feleségemnek elkezdett rosszalkodni a Mi4C akksija és néznénk helyette valami újabb telefont. Maradna is a Xiaominál mert egyébként nagyon elégedett vele (nekem is 4C-m van) csak méretben ilyen 5,2 col fölé nem menne. És ahogy nézem sajnos ilyen készülék nem lesz mostanában ettől a márkától.
Egyelőre még a Mi 6 van mint lehetőség de azért az már árban is más mint például a cikkben szereplő Redmi 5. -
válasz
sergibrian #64 üzenetére
Témaközpontból tetszőleges témák tölthetők le, amik között lehet, hogy van olyan, amiben van app drawer
-
törölt tag
Értem. Viszont számomra túlságosan is hosszú. Szélességre nincs vele baj, de ha a kijelző bal felső sarkába szeretnék jobb kézzel felnyúlni... Akkor biztosan kiejteném a kezemből a telefont. Bár biztosan megbarátkoznék a mérettel, mikor 3"-ról váltottam 5"-re, akkor is nagynak tűnt, de gyorsan megszoktam.
-
sergibrian
csendes tag
Hali!
Nekem az viszonylag új infó, amit a cikkben írtak, hogy van olyan gyári(!) MIUI téma, amiben van app drawer. Ez igaz vagy elírás? Eddig ezért nem volt soha Xiaomi-m, de ez érdekelne... Bár nem most váltanék S9+-ról, az biztos...
-
törölt tag
Sajnálom, hogy elhagyták a "kis" méretet, és a nagy akkumulátort...
Tudom, off, de azért - kis mértékben - a témához is csatlakozik:
2020-ra mi lesz a telefonok méretével? Az lesz az alap, hogy mindenki 6"-os tepsiket fog használni, és az lesz a "kicsi"? -
Zyrius
aktív tag
Anyámnak 3 hete vettem 55-ért redmi 5plus 3/32G telefont. 1 napig volt nálam.
Én sajnos anno hülye döntést hoztam, amikor a WP Lumia kiherélésénél nem Androidra jöttem át hanem Iphone-ra.
Több mint 2 éve használok Iphone-t és csak annyit mondanék, hogy a MIUI kilóra megvett az egyszerűségével és a visszafogottságával. Elhiszem, hogy van akinek kevés amit a gyári téma kínál, de szerintem zseniális a motorház alá nem benéző felhasználóknak.
Alig várom, hogy megszabaduljak az Iphone-tól, már berendeltem a Xiaomi telefonomat....(Mi Mix2) (és ahogy ezt leírtam meg is jött az SMS, hogy átvehető a telefon, csoda)
A lényeg, hogy ez a telefon nagyon rendben van, a lekerekített kijelző nagyon modern megjelenést ad a véleményem szerint. Az üzemidő is parádés, szerintem erős a kijelző szabad ég alatt is a kamera meg nappal teljesen ok.
Nagynak nagy de zsebben hamar hozzászokik az ember.
A hardver ár érték aránya zseniális, de nekem a döntő tényező a MIUI -
kazsmerlaca
senior tag
válasz
MikeWazowski #11 üzenetére
A külalakról lehet vitázni de nem érdemes. A MIUI az egyik legszebb és legjobban használható felület! Pont...
-
-
Swinegod
őstag
Azt hiszem ezzel abba is hagyom a "miben szarabb mint az előd" sorolásokat a Xiaominál, nincs nekem erre időm
-
-
válasz
bollokcs80 #51 üzenetére
Igen, lesz, májusban 17-én jelenik meg eustocknál. Infók, árak: [link]
-
batai15
félisten
válasz
Fr@nkieWilde #52 üzenetére
Érdekelne mi gondod volt. Én is eléggé allergiás vagyok a hektikus működésre, de érdekes módon a redmi note 4 miui 8al volt az egyik legkellemesebb csalódás ilyen szempontból.
-
válasz
bollokcs80 #51 üzenetére
Nem lesz
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Most is Xiaomi-m van és imádom. Én a MIUI-t utálom, nem pedig a márkát. Viszont a MIUI-t legalább annyira, mint bármely más gyártó rendszerét.
Miért utálom? Mert szimplán használhatatlan. Nem kezdem felsorolni azokat a hibákat, amik naponta bosszantottak.
A normális működéshez szükséges beállításokat kb. 1 oldalba másolgattam ki anno, a különböző fórumokból, hogy olyan szintre tudjam valahogy emelni, mint amilyen szinten egy dobozból vadonat újonnan kivett MI A1 van. -
KFORboy
senior tag
válasz
Pete55555 #46 üzenetére
Semmi baj nincs az A1-el, csak a kijelző jobb a R5P-ban, amit nem kell magyaráznom simogatós telefonnál, hogy miért fontos
Most ugye már itt a telibeverős napsütés, és kolléga árnyékot állva az A1-nek kuksizza, hogy mi van, én meg a gyári fisfos matt fólián át, polarizált napszemüvegben (ez pl megint egy érdekes téma mert polarizációs rétege a kijelzőnek nincs pariban polár szemcsikkel, topikban olvashatod) telibe vert nappal is látom, mellesleg láthattad, hogy nincs túl sok világos meg kontrasztos a témázásomban sem :")
Ugyan az a hardver, csak kicsit jobbra hangolva (meg a csíkszélesség asszem)
Ár
És már fene tudja.
Szerencsére engem nem mozgat a kamera a telefonban (DSLR holding, all day all night) mert akkor valószínűleg bajban lennék döntés terén mint sokan mások is.A Type-C hiánya viszont fáj
-
exedoc
senior tag
Nem lett rossz. Jó ár érték arányú készülék, de én már tűkön ülök, hogy mikor lesz már elérhető eu-ba is a redmi note 5 pro. Azzal mi van?
-
RRamstein
tag
válasz
Be mész a témák közé és le töltesz egy stock droid skint
-
enginev3.0
félisten
Renderképeken mennyivel szebb
-
Pete55555
addikt
Oké, egyedül az EUstocknál van ennyiért, ott is akciósan... Szerintem nem az akciós, legolcsóbb árat kéne összevetni, egy most debutáló készülék bevezető árával.
Persze értem én, hogy ugyanitt 43 a Redmi 5, de még most jött be, az A1 meg fél éve a piacon van. 1-2 hónap, és a Redmi 5 sem 43 lesz.Ettől függetlenül a 43-tól a "nem sokkal több" az max 50 ezer, nem 57, vagy 60. Persze kinek mi...
Mondom ezt MiA1 tulajként egyébként.(#39) KFORboy
Mert, mi baja az A1-nek? -
.DLL
veterán
Áá, ezek megőrültek, Note méret a normál típus alatt..
152mm hosszú, 73mm széles
miért nem lehetett a Redmi 4X külső méreteit megtartani?
-
batai15
félisten
Azért gyerekek ne legyünk már el ájulva ennyire a launchertől, és kicsit menjetek bele mélyebben a moci tető alá.
Jó példa erre maga a miui. Amennyire sok rétű, és testre szabható, annyira spártai a launchere.
Évek nova nova user vagyok, de egy nova launcher se tudja például az egyekezes módot ha a rendszerben nincs benne, vagy például a rendszer szintű gesztusokat sem fog tudni.ahogy a szarul optimalizált telefonon sem segít, maximum a launcher lesz fluid.
Sokan keverik az UI-T a Gui-val egyébként, holott a gui az ui része. -
KFORboy
senior tag
Itt is van... De egyértelműen jobban sikerült az r5p
De hát persze frissebb is
Világosabb, szebb kijelző, a feketék pofátlanul jók (prémium samOLEDről jöttem)És még lehetne sorolni, ha nem lenne az ár és az amúgy egész használat közben bambult kijelző elég meggyőző :")
Persze akinek most oszt vagy szoroz a Type-C és a duplakamera annál helyből elbukott
-
kakuk.tamas
addikt
A specifikáció oldalon rossz a kijelző felbontás.
-
|AP|
veterán
"sajnos ugrott az egykezes használat. Márpedig a Redmi 3/4 tulajdonosai épp azért szerettek bele az elődmodellekbe, mert a méretek elfogadhatók maradtak, a fémházban pedig gigászi telep lakozott"
hát igen, nekem ez a legfőbb bajom. A Redmi 4X méretre, anyaghasználatra tökéletes volt.
-
Pete55555
addikt
Egy dolgot nem értek: A "nem sokkal drágább A1" kifejezésnél ti mégis mekkora árra gondoltok?
Redmi 5: ~ 43.000
Mi A1: ~60.000Ez majdnem 1,5x-es különbség.
-
atike
nagyúr
Ha ez olcsóbb lenne vagy a Mi A1 drágább, akkor nem lenne rossz. Mivel ez nem áll fenn így nem tudom, hogy miért lenne jobb ezt megvenni és nem az A1-et...
De alapból a telefon jó az tény.
-
KFORboy
senior tag
Mellesleg nem csak kompletten lehet témákat ráhúzni az egész rendszerfelületre, hanem témákból kiragadni egyesével az ikon készletet vagy a belső menüt, SMS kezelőt, Hívásfelületet, záró képernyő, főképernyőt.. Tehát full custom lehet mindent állítani akárhogy ahogy csak tetszik.
Soknak plusz funkciója is van, nem csak egy fancy élőkép...
Pl gyári MIUI ikonszettnél az iránytű asztali ikonja él és az alkalmazás megnyitása nélkül mutatja a kis nyíl mindig északot. Vagy zárt képernyős widgetek, játékok, számológépSamu flagship készülékeknek is van témaboltja, de jók fizetősek és még ilyeb custom egyedi válogatás sincs.
-
batai15
félisten
Én amennyire utaltam a miuit annyira meg szerettem mostanra.
Nálam number one. -
Csapoati
nagyúr
válasz
szupermacs #30 üzenetére
Ja, akkor full alapon hagyod a háttérképet, a hangokat, mindent?
Amúgy nálam így néz ki a MIUI most (mondom, ez csak egy téma, amit letöltöttem 1 perc alatt):
-
KFORboy
senior tag
válasz
Fr@nkieWilde #24 üzenetére
Azt már látjuk, hogy nagyon Saomi hater vagy...
De mire föl? Melyik készüléket vetted meg aminek használata ennyire eltántorított ? -
Csapoati
nagyúr
válasz
szupermacs #27 üzenetére
Még egyszer mondom, témát váltani 1 perc. Olyan is van, ami az ikonok formáját is megváltoztatja négyzetesröl kör alakúra, stb. Még launchert se kell cserélni. Ez kicsit olyan, mint hogy besétálsz egy autószalonba, piros BMW van kiállítva és kifordulsz az ajtón, mert neked nem tetszik a piros szín, mielőtt a kereskedő mutathatna egy másik színűt.
-
szupermacs
veterán
A méreten kívül pont a felület miatt nem vettem még soha Xiaomit, pedig mindig is szerettem volna kipróbálni. Én a régi Samumon is a gyári launchert használtam, mert amint feltettem egy áruházit, egyből tiszta giccs lett tőle a menütől kezdve minden (Nova is). Még 2012-2013 környékén szerettem ilyenekkel szórakozni, azóta hagyom a francba. Vagy tetszik egy felület és megveszem a telefont, vagy nem.
-
Obyboy
addikt
válasz
Fr@nkieWilde #19 üzenetére
Én is.
LineageOS15.1 + Nova Prime (+ OneplusOne, mai napig stabil és gyors) -
Csapoati
nagyúr
válasz
szupermacs #20 üzenetére
A Xiaomik pont ilyenek. Témát váltani meg kerek 1 perc letöltéssel együtt.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
szupermacs #22 üzenetére
Nyilván a szűz androidnak is van launchere. Szerintem ez egyértelmű volt eddig is. Viszont egy Prime, olyanokat ad hozzá, amiket anno az Asus Zenfone 5-tel tett le az asztalra és azóta senki sem, és nagyon úgy tűnik, hogy nem is fognak, mert nem is akarnak.
És itt jön a képbe a MIUI, ami förtelmes, gusztustalan, használhatatlan.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Fr@nkieWilde #21 üzenetére
Pedig eléggé úgy néz ki.
-
szupermacs
veterán
válasz
Fr@nkieWilde #21 üzenetére
Amiket más felpakolgat az áruházból a telefonra, azt más gyártó alapból belerakja a telefonba.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
szupermacs #20 üzenetére
Mi ebben a gányolás?
Ez nem egy sufniban Indiában, Kis Pista által készített program...Gányolni a gyártók szoktak a moslékjaikkal, amiket a telefonra tesznek (pl. Samu, Lg, Xiaomi, Sony, vagy bármely gyártó, bármely felülete, amely az emberekre erőltetik a hülyeségeiket.)
-
szupermacs
veterán
válasz
Fr@nkieWilde #19 üzenetére
Nekem ez elég gányolásnak tűnik, de oké. Jobban szeretem az out of the box működő telefonokat szoftveresen és hardveresen is.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
szupermacs #17 üzenetére
Én pl.
Szűz android + Nova Prime + Tesla Unread, oszt leüti bármely gyártó bármely felületét, op. rendszerét miegymást... -
batai15
félisten
Jó telefon, hozza az elvártat.
-
válasz
Ettől függetlenül számomra komolytalan a gyári felület.
Akkor nem te leszel a Xiaomi vásárlója. Másnak nincs ilyen gondja, sőt. A Xiaomi, ugyebár, először csak a szoftver volt, "főzött rom" formájában, még 2010 környékén. És a MIUI hatalmas népszerűsége miatt fogott hozzá telefonok gyártáshoz, és jött létre a Xiaomi márka.
-
szcsaba1994
tag
Én redmi 3s-t használok, teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Jónak tűnik ez az 5ös modell is, de nem érzem, hogy (átlag felhasználót nézve) bármi újdonsággal szolgálna a korábbi modellekhez, megérné a váltás.
Van még 5" alatti, használható telefon a 70ezer alatti árkategóriában?
-
-
MikeWazowski
veterán
Tudom, hogy van alternatíva.
Ettől függetlenül számomra komolytalan a gyári felület.Egyébként el kell ismerni, hogy egyre jobbak a telefonjaik, vagy 5 kollégámnak van telefonja ettől a gyártótól.
Csapoati - Neked nem az, nekem baromira. Ezen ne filózz, teljesen szubjektív.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Fogalmam sincs így 2 évnyi MIUI-zás után, hogy mitől lenne gyerekes...
A Redmi 5 viszont eléggé kapufa lett. Túl nagyra nőtt, amit a kijelző felbontása nem követett, így gyengébb lett a látvány is. Az akksi is kisebb, a kamera sem fejlődött. Meh.
-
KFORboy
senior tag
Hogy ennek a telefonnak mi a bús a létjogosultsága...
Redmi 5 Plus ott van jobb hardverrel, akkuval, stb... Közel ugyan ezen az áron.
Pár ezer diffi, és jelentősen kevesebbet kap a júzer... Még a méret sem lehet indok a hazai kicsi telefon fétisre azzal a 0, 3" különbséggel : /Fura...
-
Sebhelyes
senior tag
Ha már úgyis kiáll a kamera, lehetett volna 4000-es akku.
-
natë
nagyúr
Az összes az Omnivision kameráját kapta meg ebben az ársávban? (Mi A1-ét)
-
A Redmi Note 5 teljesen más ligában játszik.
Árkategóriát kell nézni, nem lehet ezzel egy lapon említeni.
Felbontás, kamera, akkumulátor, jóval erősebb SoC stbstb... Mi A1 megintcsak más kategória.
Nem igazán érzem, hogy ezek egymásnak konkurenciái lennének. A Mi A1 nem most jelent már meg, konkrétan még van pár hónapja, és jöhet szerintem az utódmodell.
Olyan mintha egy VW Polot egy Passat mellé állítanál, hogy mindkettő VW... Ja kb ennyiben ki is merült a hasonlóság
De ez csak az én gondolatmenetem
-
Jhonny06
veterán
Túl sok telefont adott ki mostanában a Xiaomi és maguknak kreáltak konkurenciát. Ennek a telefonnak konkrétan semmi értelme. Ott van a Redmi Note 5 vagy az A1.
-
válasz
Tudjuk csakaSony.
Ettől függetlenül azért akad a piacon lehetőség, amiket érdemes megvizsgálni.
Ki tudod fejteni értelmes tőmondatokban amúgy, hogy miért gyerekes? Témaközpontból azt töltesz le, amit csak szeretnél...
Úgy mondani valamiről véleményt, hogy sose használtad, az a gyerekes szerintem ..-..
-
meridarider
tag
válasz
Akkor ott az a1 mint opció. Én is azt vettem pár hete. LG g5 öt cserélt, teljesen jó döntésnek bizonyult.
-
Baggins86
aktív tag
válasz
És hány percig tart egy másik skint vagy launchert rátenni? 2?
-
MikeWazowski
veterán
Jó telefon, de az a MIUI olyan szinten gyerekes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Proxmox VE
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged