- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gelbelex
őstag
válasz
#27070592 #31114 üzenetére
Ezek is Kínából jönnek, van is kockázata egy gyengébben sikerült/hamarabb elromló/akármi példánynak.
Én két kijelző+érintő+keret kombót rendeltem innen, nem tudom, azonos vagy különböző helyről/gyártótól jöttek-e...
Az egyik bő féléve megy rendben, a másik kb uennyi után, de még az egyéves garanciaidőn belül megfőtt (még a töltést se vette fel miatta a telefon...), kaptam helyette másikat, azt még nem üzemeltem be.
Mindkettőt, amit használtam, szét bírta feszíteni egy-egy élete végén felpúposodó akksi (amiket nem innen rendeltem), pontosabban elvált a kerettől a kijelző+érintő egyben, de ez egyrészt nem a kijelző+keret hibája, másrészt elég egyszerű volt visszaragasztani...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest