- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gogodj
tag
válasz
szimi57 #27877 üzenetére
igen teloval. ha internalra formázom akkor fullra megbolondul és nem is ismeri fel az sd kártyát. fogalmam nincs miért. ez a terminálos megoldás sem müködik egyszerüen nem csinálja meg. már ott tartok hogy elkönyvelem hogy nem lehet és kész. biztos csak nekem nem megy,de nem megy.kissé bosszantó de ez van. fogalmam nincs mit tudnék még ezzel kezdeni mindenesetre hálám üldözze a google-t amiért kitalálta ezt a f***t.más telefonoknál sincs avval baj ha sd re megy a download ennél a miuinál ugytünik egetrengető problémákat okoz. de olyan jól megoldották hogy amit megprobáltam semmi nem müködik. :@ bosszantó ez amikor van egy 12000ft os uhs 3 as sd kártyád ami sandisk direkt azért véve hogy majd ezen elférnek a torrentek,zenék,videok stb,mivel pc-t ritkán használok ezért gondolta merre hogy lényegében kitudom váltani a gépet mert redmi note 2n tökéletesen ment minden csak hát béke poraira..
de ez vicces kissé számomra. hogy bluetoothon küldenek valamit belső,letöltés belső, alkalmazásokat megértem még istenem együttélek vele,de ez kissé olyan kicseszésnek érzem.most viccen kivül,amire tudom használni az sd-t az az hogy fényképeket oda ment és videokat. esetleg zenét. hát köszönöm ezt megoldottam eddig otg-n is,de most akkor gyakorlatilag van egy full felesleges k...a gyors sd kártyám amit gyakorlatilag mondhatni semmire nem tudok használni. csak azt ne makarom elhinni hogy egy rootolt telefon androiddal ami nyilt és mindent meglehet csinálni,az istenért nem lehet rávenni hogy arra a nyamvadt kártyára mentsen. nem kérek aranyat sem kenyeret,csak ennyit szeretnék.De ahogy látom ez nagyobb kiivás mint gondoltam. vagy ténleg én vagyok nagyon béna,de leirások alapján amit tudtam kiprobáltam....
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest