-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fateys
tag
Mennyire számít hogy milyen usb kábelel töltöm a telót? Gyári töltő, de vettem egy mágneses micro usbs vezetéket. Praktikus, nem kell feszegetni, kihúzni. Használhatom azzal bátran?
-
Fateys
tag
Kezdek reménykedni hogy én mázlis vagyok a 4x-emmel. Full gyári, zárt rendszerre feljött tegnap a 8.5.1 és a 7. 1.2. Semmi negatívat nem tapasztaltam. Sőt, gyorsabb, aksi is javult. Milyen problémák adódtak másnál? Lehet csak én nem vettem észre?
-
Fateys
tag
Most akkor elérhető mindenkinek a miui 9? Nekem nem dobta fel. Global 8.2.10
-
Fateys
tag
Lehet hülye kérdés, de ha rádugom a laptopomra a telót usbn, miért csak lementeni tudok róla? Amit feldob, hogy usb töltés, képek, fájlok lementése. Nem tudom behozni a teló tárhelyet és másolni rá? Pl sorozatokat akartam rá másolni. Macbookom van, lehet azért nem látja a tárhelyet? Sd kártya nincs benne
-
Fateys
tag
Full keretes üvegfóliát tettem a 4xre és azóta mindent megnyit lapozásnál. Túl érzékeny. Van valani ötlet? Érintő kalibrálás? Vagy másik üvegfólia jobb lenne?
-
Fateys
tag
8.2.10re lehet e frissíteni vagy várjak vele még?
-
Fateys
tag
Üdv mindenkinek!
Pár napja beálltam a sorba és én is Redmi_4X tulaj lettem. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Sokkal jobb mint amire számítottam. Iphone5ről váltottam. Pár éve kiábrándultam az androidból, de ugy latom sokat fejlődött. Így már jóba leszünk ☺️ kérdésem az lenne hogy a 8.2.10re lehet e frissíteni vagy várjak vele még? Valami bug, hiba? Most 8.2.9 teljesen jó.
Illetve üvegfóliával kapcsolatban mi a tapasztalat? Honnan, milyet? Fullost vagy ami kicsit elmarad a szélétől?
Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest