Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gynt
tag
Üdvözlet mindenkinek!
Belefutottam egy olyan problémába, hogy a telefonon található sms-eknél szeretném megnézni a régebbieket, de sajnos ezt nem tudom. Korábban, amikor visszafelé görgettem, akkor betöltötte a régebbieket, de most ez nem működik. Nézegettem a beállításokat, de nem találtam olyat, ami erre vonatkozna.
Úgy rémlik, hogy a 11-es MIUI után már talán nem működött ez a dolog, tehát lehet alapból amiatt van.
MIUI Global 11.0.2.
A Xiaomi Cloud szinkronizálás ki van kapcsolva, de ez így volt korábban is.Köszönöm, ha valaki segít, vagy ha legalább azt megnézné, hogy nála működik-e ez a funkció?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Google Pixel 8 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest