- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dontpanic
tag
válasz
kiralytom #1295 üzenetére
4x fórumon pár hónapos telefonnál nem fogsz régebbit találni. R3Pro 1 év után is olyan mint amikor kicsomagoltam, a haveromnak a Redmi 1s is évekig bírta amíg meg nem lett úsztatva. De szerintem modellenként is eltérhet a tartósság. Egyébként meg jól összerakott készüléknek tűnnek.
-
kriver
tag
válasz
kiralytom #1295 üzenetére
Szia!
Én még a régi Mi3-at használom. Augusztusban lesz 3 éves. Akku még jól bírja (3050 mAh), igaz naponta kell tölteni, ha hsználom. Nem púposodik.
Mivel a Xiaomi MIUI romok támogatása az egyik legjobb (hála a nemzetközi fejlesztőcsapatnak, külön kiemelve a miuihu-s srácokat), így a mai napig kapok rá frissítést. A Samsunghoz képest nem laggol, nem akad, nem lassul be 1 év múlva. Használható marad. Ráadásul csomó olyan fícsört raknak bele a MIUI-ba, amit egy Samsung, vagy Apple csak később koppint le.
Nyugodtan ajánlott, ahogy azt több ezer lelkes magyar használó is alá fogja támasztani.
Lényegesen jobb a multitasking is a TouchWiz-hez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest