Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android Autót minden mobilra!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
trebrona
üzenetére
Köszi az infót!
Azért is írtam, hogy eddig csak olyan telóm volt, amiben a külön berakott xGB memóriát lehetett rakni, ennél megzavart a 3/32 GB, egyszerűen azt hittem itt is úgy működik, mint mondjuk az Xcover3-nál. (ja és bekapcsolásnál csa a 3GB-ot jelezte ki a display alján)
Sokat segitettetek az infóval! Én amúgy előre szóltam, hogy teljesen nokedli vagyok ezekhez a nekem modern telókhoz!(#9231) Dwatti Neked is köszi!

Régebbi mobilok kényesek voltak a microSD típusára, ennél kell valami típust preferálni, vagy a jó márkákat megeszi simán?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Fotók, videók mobillal
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.04.16. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Azért is írtam, hogy eddig csak olyan telóm volt, amiben a külön berakott xGB memóriát lehetett rakni, ennél megzavart a 3/32 GB, egyszerűen azt hittem itt is úgy működik, mint mondjuk az Xcover3-nál. (ja és bekapcsolásnál csa a 3GB-ot jelezte ki a display alján)