- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iOS alkalmazások
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kedvezőbb áron újráz a Vivo Pad3
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Hogy tetted vissza MIUI 8at? Nyitott a bootloadered? Nekem egy hétig jó volt a hálózat, (1 hétig használtam a telefont, használtan vettem) aztán egyszer csak "Nincs hálózat" fogadott. Kipróbáltam mindhárom szolgáltató kártyájával, vagy nem volt szolgáltatás, vagy csak 2G volt. Kikapcsoltam, töltőre tettem, másnap reggel bekapcsoltam, hogy nyomok egy gyári visszaállítást és küldöm szervizbe. Akkor 4G-n volt. Megörültem, hogy megjavult, de nem volt mobilnet. Reboot után volt net, de baromi lassú. Kb Chrom be se töltött semmit. Nyomtam egy Speedtestet és valami 445 ms-os ping volt 0.2 Mbps letöltés és 0.02 Mbps feltöltés. Nyomtam factory resetet, utána Speedtest már el se indult. Kommunikációs problémával kiakadt. Nyomtam még egy factory resetet és becsagoltam a telefont. Azóta egy Galaxy S7-ben van a SIM és stabil 4G-n. Speedtest 12 ms ping, 135 Mbps letöltés, 85bps feltöltés.
4G-n nem megy hanghívás, 3G/2G-re lép vissza. Ez normális. VoLTE-vel megy még csak itthon a 4G-n hívás Telekom havidíjas előfizetőknek, iPhone 6S-től és Galaxy S7-től felfelé. De ott is csak Telelomtól vásárolt telefonokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Autós kamera eladó
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest