-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
Nagyrészt egyet értettem a leírtakkal, csak a 100%-ra töltés veszélyére írtam, hogy én még nem hallottam róla (ettől függetlenül nyilván lehet hogy ez az állítás is helyes és valós, de akkor hasonlóan a 0%-ra merülésre erre is építenének elektronikát az akkuba, hogy így javítsák az élettartamát, persze szerintem).
Képen nem értem mit kellene látni, igen be lehet állítani mettől meddig töltse, és? Fenti szöveg pedig arra hívja fel a figyelmet, ha folyamatosan töltővel használod a laptopot (vagyis akkut nem használod). Szerintem pont ezért is van benne ez a szabályzó, mivel nem használod igazából az akkut így be lehet állítani, ha esik a töltöttsége utána tölt automatikusan, így karban tartja azért mert nem használod. Ezt is írtam nem jó egy akkut sokáig állva hagyni, időnként érdemes lemeríteni és feltölteni, egy ciklust. -
fzoli86
tag
Kémiai összetételtől is függ és h mire tervezik az aksit. Egyik gyártó a töltési ciklusokat jobban bíró aksit készít, másik pedig a tényleges kapacitást kitolja és mindkét aksi mondjuk 3000 mAh. Sajnos egész másképp kell bánni velük... Van, h egy azon típus kémiai összetételét megváltoztatják idővel...
-
lócitrom
őstag
lítium-ion van benne, a telefonban meg polimer...
nem kötözködni akarok, de a költői kérdés továbbra is áll: ha igaz egyáltalán ez a feltételezés, akkor vajon mi értelme mondjuk öt évig az akksi 50%-át használni és rendszeresen kábelen függni, ha végül ugyanaz lesz az eredmény 5 év fokozatosan csökkenő ~0-tól ~100-ig töltés esetén is, egyre sűrűsödő töltéssel? semmi természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Honor 400 Pro 5G Lunar Gray Prémium kijelző, AI-fotózás 12/512 GB-2028. 05. 21-ig
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest