-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
válasz
jozefgucci1 #21001 üzenetére
Tuti a szerviz!
-
orso0355
őstag
válasz
SenorGrande #20833 üzenetére
Nekem bekapcsolás óta, mindig aktuálisan frissítve tökéletes. Nem kókány. Szóval...
-
orso0355
őstag
-
orso0355
őstag
-
orso0355
őstag
válasz
#87269632 #20777 üzenetére
Ha nem érted, akkor valóban lehet, hogy nem javasolt nekiállni, csak akkor lécci fogadd ezt el :-) kérdéseidre mindig sok válasz érkezett, de egyik se tetszett igazán, itt is írják a kollégák, hogy szívesen segítenek, lefordítják, ami kell, de a folyamat ettől még nem lesz egyszerűbb.
Senki nem guruként kezdte. Ha TÉNYLEG érdekel, akkor foglalkozz vele, olvass utána, tanuld meg. Ha meg nem éri meg az időt, akkor hagyd így, használd így a telefont, és fogadd el, hogy ez ilyen. Annál alaposabb, jobb tanácsokat, mint az összefoglaló és a kollégák leírásai, nem fogsz kapni sehol, senkitől. Döntsd el, mit szeretnél :-) bármi lehetséges. -
orso0355
őstag
válasz
Mecy_Lacee #20571 üzenetére
A már letöltötthöz nem hát 😃 csak újak letöltéséhez ;-)
-
orso0355
őstag
válasz
Mecy_Lacee #20509 üzenetére
Én be tudtam állítani a már letöltött, telefonon levő témákat, bármelyiket (Xiaomi együttható...)
-
orso0355
őstag
válasz
spiderpig820 #20502 üzenetére
Akkor igen
-
orso0355
őstag
válasz
kismedve1982 #20463 üzenetére
Korábban írták, igen, hogy ez bizonyos jogi dolgok miatt van. Állítsd át Amerika régióra, és visszatér.
-
orso0355
őstag
válasz
role_of_72 #20454 üzenetére
Nekem nincs változás a működésben, csak a kollégáknak. Fene tudja, én semmin se csodálkoznék, ez is amolyan Xiaomi változó 😃
Tárhelyprobléma nemigen adódik szerintem itt. -
orso0355
őstag
válasz
plömplöm #20387 üzenetére
Volt sajnos egy elég sokakat érintő hiba, ami miatt újraindulgatott, örülünk, hogy minket ez nem érintett.
Ettől függetlenül én nem szoktam hagyni ennyi ideig bekapcsolva, időnként újraindítom, mert egy idő után azért észrevehető, hogy szüksége van rá. (Anno persze sokat versenyeztünk tesómékkal, hogy kinek hosszabb a runtime-jaszerintem ezzel a telóval tuti nyertem volna.)
-
orso0355
őstag
Nekem bejön ez az új, frissített értesítési megjelenítés, ami a legutóbbi global stabillal jött. Lehet, hogy témától is függ, nem tudom, de nekem olvashatóbb, szélesebb lett az egyes információk sávja. Nálatok is változott?
-
orso0355
őstag
válasz
golyós #20368 üzenetére
Ha nem találtad meg a keresővel, akkor nyilván nincs a topikban. Háromezredszer ugyanaz a kérdés viszont igen - pont erre találták ki a keresőt
Ha megnézted, akkor láthattad, hogy kinek mi vált be. Tglass csak fullcover, de az meg csökkenti az éribtésérzékenységet. Nekem hydrogel van, részletesen beszámoltunk róla többen is.
-
orso0355
őstag
válasz
mosottsoder #20359 üzenetére
Fenti keresőbe ha beírod, lesz bőven.
-
orso0355
őstag
válasz
Szállító76 #20323 üzenetére
Sőt, én már pont teszem is fel
update: már fent is van.
-
orso0355
őstag
válasz
petya2000 #20281 üzenetére
Nekem még sose fagyott le, mindig azonnal (!) talál jelet, pontos, gyors, waze-t használok, néha gmapset. Én csak jót tudok mondani. Az ország összes részében használtam már, persze leggyakrabban Budapesten, és annak ellenére, hogy nekem nincs B20-am, soha egy pillanatra se vesztette el se a netet, se a gps jelet.
Én imádom 😃 eddigi legjobb gps-es mobilom. -
orso0355
őstag
válasz
SenorGrande #20009 üzenetére
"Improved system stability" az összes változás benne. Szerintem nem létfontosságú, csak a spanyoloknál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest