- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
válasz
kidnou #13265 üzenetére
Így van, a MIUI heti frissítés témában ott az összes changelog. Sajnos az előző verzióban bekerült GSM ábécé kapcsolót kifelejtették az SMS appból
-
vince
őstag
válasz
bodnar10261 #13008 üzenetére
-
vince
őstag
Ezt nem értem. A hívásfogadás hiba (nem csörög a telefon, nem is tudod, hogy hívtak, csak később a szolgáltató által küldött sms-ből) 4G-n jelentkezett, nem? Ha most 4g-re rakva nem kapcsolható jelzést kapott a hívó fél, akkor hogyan tudtad megállapítani, hogy a hiba nem jelentkezett?
-
vince
őstag
válasz
bferke #12907 üzenetére
Az a dolog szépsége, hogy ugyanazt a miuihu verziót használva van olyan akinek működik a színes értesítő led, de van olyan is akinek nem. Valószínűleg a hardver nem teljesen azonos az egyes modellekben.
(#12908) DarthFader
új (nem régi), ujj (végtag mozgatható része)
uj, újjElnézést a kifejezésért
-
vince
őstag
válasz
Black_Raven #12840 üzenetére
Csak a félreértések elkerülése végett: a telefon dual standby, tehát a hívásvárakoztatás sim kártyák között nem fog működni (ezt jeleztem #12827-ben), csak akkor, ha arra a kártyára érkezik a hívás, amelyikkel éppen beszélsz. Azzal lehet trükközni esetleg, hogy átirányítást állítasz be (talán a ha nem elérhető státuszra) egyik simről a másikra és vice versa, de ilyenkor ha felveszed a beérkező, eredetileg másik simre érkező hívást, akkor a szolgáltató kiszámlázza neked, mintha hívtad volna egyik számoddal a másikat.
-
vince
őstag
válasz
cidalain #12830 üzenetére
A hívásvárakoztatás a kulcs. Ha az be van kapcsolva, nem fog foglaltat jelezni a készüléked, így az Átirányítás ha foglalt lehetőségig el sem jut a folyamat. Nálam (szintén Telekom) az átirányítások közül csak az Átirányítás ha foglalt van beállítva, a többi átirányítás kikapcsolva és működik a hívásvárakoztatás.
(#12829) DarthFader
Nekem a kezdetektől megy global stabil, eu és hu romon is. -
vince
őstag
Érdekes, hogy az utóbbi néhány napban egy csomó ember olyan embert bevonzott a topik, akinek Xiaomi vagy Redmi vagy 4X telefonja van
-
vince
őstag
Kíváncsi vagyok mennyi új Redmi 4X tulajdonos lesz a péklapát méretű Redmi 5 bemutatója után
-
vince
őstag
válasz
Black_Raven #12564 üzenetére
Mik voltak vele a gondok? Én nem tapasztaltam semmi zavarót.
-
vince
őstag
válasz
orso0355 #12560 üzenetére
Nem hivatalos, de van és remekül használható: PH! - Prohardver topik figyelő
-
vince
őstag
válasz
Black_Raven #12553 üzenetére
Ha esetleg a mobilappot használod, ott nem változott az arcképe
-
vince
őstag
válasz
#01993216 #12115 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire romfüggő. Van, akinek előjön gyakorlatilag bármilyen rommal, míg másnak semmivel. Én az utóbbi csoportba tartozom, volt global miui 8 mashmallow, majd eu rom, megjelenés óta pedig hu rommal nyomom, 8-as és 9-es miuival, mashmallow, majd nougat androiddal, de egyszer sem kaptam sms-t (bekapcsolt, működő telefon mellett) nem fogadott hívásról.
-
vince
őstag
válasz
MATEO6600 #12055 üzenetére
Én nyertem: 5 hónap és 21 nappal ezelőtt tettem fel az üveget a telefonomra
-
vince
őstag
válasz
MATEO6600 #12050 üzenetére
Ha le van zárva a képernyő, akkor hogyan tudta vélt érintéssel vezérelni a zenelejátszást?
(#12052) orso0355
Nillkin tokkal használom, nem szorítja rá a széleit, de így is hibátlan - leszámítva, hogy egy kisebb esést követően a sarka korábban letörött -
vince
őstag
válasz
manager2220 #11909 üzenetére
Csak érdekességképpen kérdezem, hogy ez mire lenne jó?
-
vince
őstag
válasz
lócitrom #11895 üzenetére
Megjött már nekem is a múlt héten, de nem tettem fel, mert próbaképpen rendeltem egy hagyományos üveget is, kíváncsi vagyok, hogy lesz-e légrés és ha igen, mekkora. Ez utóbbi még nem érkezett meg, így egyelőre marad a telefonon a törött imak
-
vince
őstag
-
vince
őstag
válasz
Black_Raven #11756 üzenetére
az automatikus inditások vagy mi a neve, hol van?
Ha jól értem már eső után köpönyeg, de az akkumulátorbeállításoknál található Automatizált feladatok néven - de szigorúan csak kínaira épülő romokban, a globalból valamiért kihagyták ezt (is) -
vince
őstag
válasz
Neerpelt #11723 üzenetére
"Aztán kérdeztem hogy miben jobb az EU vagy MIUIHU rom, tudjam már mi jóról maradok le, miben tudnak többet, de erre se válaszolt senki..."
Ahogy trebrona is írta, volt már néhányszor, a ph keresőjébe a varázsszó: hu eu különbség, de a kedvedért be is linkelem: [link]
-
vince
őstag
Köszi. Sajnos szeretek sms-ben is helyesen írni.
Jeleztem a fejlesztőknek, remélem visszarakják, emiatt nem szívesen váltanék vissza eu romra.
A legtöbb magyar nyelvben használt ékezetes karakter (á, í, ó, ő, ú és ű) kódolást vált (tehát csak az é, ö és ü nem) és rövid sms-t tesz csak lehetővé -
vince
őstag
válasz
darkrock #11410 üzenetére
Csak nem pcnet telefonját vetted meg? A minap köszönt el a tokiptól
Ha cserélték a készüléket, akkor újraindul a garancia, de ennek a garanciajegyen is nyoma kell legyen. -
vince
őstag
-
vince
őstag
válasz
mikej95 #11376 üzenetére
Azért nem kell pilótavizsga a bl nyitáshoz. Ha a készüléket a fiókhoz kapcsolod 72 órával a kérelem benyújtása előtt, akkor gyakorlatilag egy-két órán belül megvan az egész, én legalábbis nem találkoztam IP hibával az általam nyitott 5 db Xiaomi telefon esetén. Volt olyan, amire pár percen belül jött az sms, hogy nyithatom a bl-t.
-
vince
őstag
válasz
rooland #11350 üzenetére
Kínai fejlesztői ágon (és persze az erre épülő hu és eu romokban is) hónapok óta működik négy szín a lehetséges hétből. Hogy a global/stabil verzióba mikor kerül be, azt nem tudom. Azon lehet háborogni, hogy miért nem bírják megoldani, hogy a piros, kék és zöld szín önmagában is tudjon üzemelni, a használatot ez lényegében nem befolyásolja: 3 színt tudsz beállítani értesítéshez (nem fogadott hívás, sms és értesítés) és ennél nagyobb a repertoár
(#11352) Kuter
Ezt nehezen tudom elképzelni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest