Legfrissebb anyagok

Mobilarena témák
	- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
PROHARDVER! témák

IT café témák

GAMEPOD témák

Keresés
		- 
			  Mobilarena   
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Black_Raven veterán Igen az köszi.  Úgy volt hogy elkezdtem az appokat beállitani, és tudod automatikus indulás/értesitések/lakat/ ja az akkumulátor is hogy ne tiltsa le, mondom nehogy már itt játszak vele már megint Úgy volt hogy elkezdtem az appokat beállitani, és tudod automatikus indulás/értesitések/lakat/ ja az akkumulátor is hogy ne tiltsa le, mondom nehogy már itt játszak vele már megint pedig tetszett hogy nincsenek kínai appok, de már nem volt türelmem hozzá. Mindenesetre elmentettem az SD kártyára, hogy ne kelljen letölteni ha rám jönne a romolhatnék. Szépen elférnek egymás mellett a Globál Dev/Miuihu/RR/LineageOS/Pixel2. pedig tetszett hogy nincsenek kínai appok, de már nem volt türelmem hozzá. Mindenesetre elmentettem az SD kártyára, hogy ne kelljen letölteni ha rám jönne a romolhatnék. Szépen elférnek egymás mellett a Globál Dev/Miuihu/RR/LineageOS/Pixel2. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
	- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Úgy volt hogy elkezdtem az appokat beállitani, és tudod automatikus indulás/értesitések/lakat/ ja az akkumulátor is hogy ne tiltsa le, mondom nehogy már itt játszak vele már megint
 Úgy volt hogy elkezdtem az appokat beállitani, és tudod automatikus indulás/értesitések/lakat/ ja az akkumulátor is hogy ne tiltsa le, mondom nehogy már itt játszak vele már megint pedig tetszett hogy nincsenek kínai appok, de már nem volt türelmem hozzá. Mindenesetre elmentettem az SD kártyára, hogy ne kelljen letölteni ha rám jönne a romolhatnék. Szépen elférnek egymás mellett a Globál Dev/Miuihu/RR/LineageOS/Pixel2.
 pedig tetszett hogy nincsenek kínai appok, de már nem volt türelmem hozzá. Mindenesetre elmentettem az SD kártyára, hogy ne kelljen letölteni ha rám jönne a romolhatnék. Szépen elférnek egymás mellett a Globál Dev/Miuihu/RR/LineageOS/Pixel2.