- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemkufar
tag
Üdv. 4X-esek!
Vennék egy ilyen (32 GB-os) mobilt a páromnak karácsonyra, avagy előtte ugye.
Nekem már van egy Note 4 készülékem július óta. (Annak a fórum topikját olvasgatom időnként...)
Elnézést, hogy ezt itt nem olvasgatom ezúttal vissza.Azt kérdezném, ha ebből is vennék egy "global" verziót (gondolom ennek a dobozán is kívül jelzik azt piros írással, ahogy az enyém is úgy jött) szóval ezek is frissültek és frissülnek automatikusan?
Pl. én azt "android 6"-ossal vettem, de azóta 7-es már (augusztus óta) és a MIUI rendszer is kétszer frissült, már nem is 8-as, hanem két napja 9-es lett.
A ti 4X készüléketek is megkapta ezeket (már ha eredeti és nem "mókolt" ugye)?Elnézést, sokat nem értek ezekhez, nem vagyok már fiatal.
Esetleg melyik webáruházban olcsóbb, de még megbízható üzlet...? (Böngésztem őket én is.)
Köszönöm előre is, ha bárki válaszol!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- iPad topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- BMW topik
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest