- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
calibra-baby
csendes tag
Sziasztok. Kicsit off téma. Párom venne új telefont, istenítettem neki a xiamit, kíváncsiságból körbenéztünk a "madarasteszkó"ban, és 50ért voltak 4A és 4X, tudom, hogy neten jóval olcsóbban hozzájutni. Viszont akkor már elgondolkodtunk azon is, hogy nem feltétlen 4A kellene.. szóval tudnátok ajánlani olyan Xiaomit ami belefér az 50ezres keretbe?
-
calibra-baby
csendes tag
Sziasztok!
Zenéknél hol tudom beállítani, hogy ABC sorrendbe rendezze nekem a zenéket?Másik kérdés, itthon milyen verziókat lehet kapni? Global és EU? Volt egy Global verzióm azt eladtam, annak a dobozán fel volt tüntetve, hogy Global, amit utána vettem azt kínai írású dobozban küldték, nem szabvány töltővel (+átalakító), akkor ez most milyen verzió? Bocsánat a hülye kérdésért, meg lehet már volt róla szó, de mi a különbség a két verzió közt? Az EU-sban is van B20 vagy csak a Globalban?
-
calibra-baby
csendes tag
Van valami program, ami telefonálás közben is feljavítja a hangerőt? Kicsit zajosabb légtérben már alig hallani, hogy mit mond a másik, pedig maxon van.. :/
-
calibra-baby
csendes tag
válasz
calibra-baby #1378 üzenetére
Közben találtam videót a "hátlap" leszedéséről...
https://www.youtube.com/watch?v=iT-Orc6I4SE
Kerestem ebay-en, de nem találtam rose gold hátlapot, vagy csak én vagyok ilyen béna?
Itt Magyarországon van valakinek eladó hátlapja? Vagy cserélném... -
calibra-baby
csendes tag
Sziasztok!
Telefonházat lehet cserélni? Ugyanis nagy nehezen vért izzadva találtam egy helyet ezen a héten ahol volt raktáron rose gold telefon, meg is rendeltem, a rendelési lapon is rose gold szerepelt most direkt megnéztem, erre kiküldtek egy goldot.... Kicsit mérges vagyok.. Vagy esetleg van itt valaki aki egy aranynak jobban örülne?Cserében is benne lennék. Holnap felkeresem a céget, valószínűleg cseretelefon nem lesz, mert akkor is mondták, hogy ez az utolsó belőle, most megnéztem az oldalukat és már nem is található náluk ilyen telefon, úgyhogy jobb esetben max visszakapom a pénzem.. Nem vagyok túl boldog, direkt eladtam emiatt az előző telefonomat is..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest