- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszti75
senior tag
válasz
internetezoo #3636 üzenetére
Megzavarodott a nagy hosegtol 😂😂
-
trebrona
nagyúr
válasz
internetezoo #3486 üzenetére
Ha feltöltött, töltőről leválasztás után indítsd újra, állítólag OTG process tud töltéskor beragadni.
Ha a hiba továbbra is fennáll, itt linkeltem alkalmazást az ébrentartás okozójának kiderítésére: [link] -
lócitrom
őstag
válasz
internetezoo #3457 üzenetére
tudtom szerint ez valami gyári alkalmazás, csak mert kezdetek óta jelen van nálam több Mi telefonon is.
-
fricc_
tag
válasz
internetezoo #3116 üzenetére
Köszönöm.
Leszedtem, felraktam, tökéletesen működik.
Volt ám öröm :-) -
joci86
senior tag
válasz
internetezoo #2954 üzenetére
Egyszer csak sorra kerül az is...
Le a kalappal a Xiaomi előtt, január végétől már a 4. frissítést kapta a telefon. (Az egy dolog, hogy egyet visszavontak.). És nem csúcskategóriáról van szó. -
emre
veterán
válasz
internetezoo #2808 üzenetére
Köszi!
De kell ekkora?
Az Ipaky tokkal 145x75mm, anélkül 140x70mm. Méretek:Itt van listázva pár tartó, igazából valami ilyesmit szeretnék:
-
trebrona
nagyúr
válasz
internetezoo #2644 üzenetére
Frissítésnél automatikusan elvégzi a cache, dalvik cache törlést, mint amikor te teszed ezt meg TWRP-ben manuálisan.
-
válasz
internetezoo #2608 üzenetére
Ez jó kérdés, nincs rá egyértelmű séma, szerintem a szerver túlterhelés elkerülése miatt esetlegesen gyári szám alapján mehetnek ki a frissítések ,de ez csak egy tipp.
Én este néztem, még nem jött semmi a 2/16-osra / b20
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest