Új hozzászólás Aktív témák

• balint355

aktív tag

Szép estét!
    Ma jött ki új stabil MIUI: bejelentés, multi verzió (armani kell nekünk)
    Gondoltam ha valakit érdekel, leírom a tapasztalataimat. Először is: NE frissíts MiRecoveryvel. Én megpróbáltam... Aztán feltettem a TWRP-t :) Telepítésen túl vagyunk, jöhet a próba. Funkciók terén kb novemberi fejlesztői verziók körül van, stabilitásról és akksi időről még nem tudok nyilatkozni, majd pár nap múlva. Talán egy kicsit gyorsabb, mint a korábbi stabil. Az újdonságok nem annyira jönnek be, a nagy részük nekem tök fölösleges, de ezt nem részletezem, olyan mint a fejlesztői. Van egy két hiba, pl. a Videó alkalmazás rögtön küldött egy kínai értesítést, meg pár olyan ami a fejlesztőiben is megvan: ha a fájlkezelőben kiválasztom az SD kártyát, a legfelső sorban akkor is Belső tárhely látszik; és a kedvencem, a PIN kód beírásánál a kód helye egy kis keretben van, aminek le van vágva a bal széle (nagyon tudnak zavarni az ilyen apróságok :D). Amúgy csak nekem tűnik úgy hogy kirúgták a tervezőket? Folyamatosan újul meg az alkalmazások dizájnja (Zene, Biztonság, legújabban az Időjárás is), és egyre csúnyábbak (szerintem)...

Új hozzászólás Aktív témák