- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Én 6-os szifon mellett pont Note 3-mal is ki tudtam próbálni, de nem éri meg.
A nem sokra tartott Sennheiser CX 175-öm elvalagázza, és legalább nem kifelé szól, mint az.
Egyébként kicsit pozitívan csalódtam benne,mert nem olyan kényelmetlen, mint amennyire elsőre annak tűnik, de egy lyukas garast nem adnék érte.A hangerőszabályzás meg asszem nem is működik.
-
Peterson_
addikt
Meg a morcodes bonz
A képek alapján sokat én sem tudok megállapítani, de ha azt nézzük, olyan képeket tesznek ki amilyeneket akarnak.
De mintha az edigitalnál lehetne is kapni, ott csak nem kamut árulnak.Ennyiért meg még mindig nem vészes, és várni sem kell rá.
-
Peterson_
addikt
válasz
tothmaxy182 #14 üzenetére
Ember legyen a talpán aki ezt megkülönbözteti...pl egy toknál még belenyugszom, ha kamut fogok ki, ha olyan minőségű, de ilyen cuccnál már gázos.
Apropó:
füleseknél az adatlapra írt specifikáció mennyire mérvadó összehasonlítási alapnak?
Pl itt a Piston elvileg az enyémnél gyengébb érzékenységben és frekvencia tartományban is.
De ha böszmeséget mondok, akkor bocsi, mint már mondtam, nem vagyok szaki.Szerk:
320-as mp3-mat, 24bit-es 96KHz-es, ill 16bit-es 44KHz-es flac-et hallgatok.
-
Peterson_
addikt
válasz
szentkuti11 #5 üzenetére
Ezért is mondtam, hogy nem vagyok az
Nagyon jól elvagyok a kis Sennheiseremmel, pedig egyszer dobtam fel emlékeim szerint a fülhallgató totyikban, aztán majdnem megköveztek
Majd egyszer talán beruházok valami drágább cuccra is, elvégre erre is már két éve sikerrel vigyázok, aztán vagy 6-7 ezerért vettem.Zenét jobbára meg úgy is csak telefonon hallgatok, annyival van megspékelve, hogy Notán az adapt sounddal saját fülhöz lehet kalibrálni a fülest.(állítólag)
-
Peterson_
addikt
Már sokadszorra gondolkozom el a Piston 2 beszerzésén.
Tényleg kíváncsi lennék, hogy picit többért mit nyújt a mostanihoz képest.Bár nem vagyok holmi audiofil, de azért nem mindegy mit és milyen minőségben hallgatok.
Egyszer azért szívesen kibróbálnék egy high-end cuccot is, bár van egy sejtésem miszerint azokat nem is érdemes telefonon meghajtani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest