Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacci
aktív tag
válasz
Rigormortiis #1462 üzenetére
nalam sem feltetlenul, de jo h mar lehetseges szempontnak sem kell mar tekintenem
nyugi, lesz ez meg igy se!
samura sem fog jonni orokke frissites. A padra hamarosan megkapod a miui 13-at. En a pro-ra pont minap kaptam ujabb frissitest. Nalam mar jo ideje a miui 13 fut, de ertelemszeruen azert, mert china rom, nem global.
de miert szempont, h ugyan annyi frissites jojjon a tabra, mint a samura ? mi a gond a tabbal, h ennyire varod a frissitest ?
csak azert kerdem, mert en nem vettem eszre bugot. De valoszinuleg azert, mert meg nem futottam beleNem dicserni akarom a pad-ot, mert ez is fos, csak maskepp, de meglepoen stabil es hasznalhato. Tenyleg nem tapasztaltam meg hibat. Mondjuk azt szivesen vennem, ha hatart lehetne szabni a minimum fenyeronek, mert sotetben tulsagosan leveszi az automata. De ez nyilvan szubjektiv megiteles.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az első Xiaomi tablet a Pad 5, ami itthon is piacra kerül. És ez nem egy óvatos tapogatózás, hanem két lábbal rúgja rá az ajtót a konkurenciára.
- APPLE Ipad AIR A1475 9.7" 64Gb - Cellular - IOS, 12.5.7
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi Kék makulátlan!
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Ipad 8. gen - 128Gb - Sérült de működik
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256gb 5G - Csomagolásbontott, makulátlan, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest