Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacci
aktív tag
válasz
Rigormortiis #1462 üzenetére
nalam sem feltetlenul, de jo h mar lehetseges szempontnak sem kell mar tekintenem
nyugi, lesz ez meg igy se!
samura sem fog jonni orokke frissites. A padra hamarosan megkapod a miui 13-at. En a pro-ra pont minap kaptam ujabb frissitest. Nalam mar jo ideje a miui 13 fut, de ertelemszeruen azert, mert china rom, nem global.
de miert szempont, h ugyan annyi frissites jojjon a tabra, mint a samura ? mi a gond a tabbal, h ennyire varod a frissitest ?
csak azert kerdem, mert en nem vettem eszre bugot. De valoszinuleg azert, mert meg nem futottam beleNem dicserni akarom a pad-ot, mert ez is fos, csak maskepp, de meglepoen stabil es hasznalhato. Tenyleg nem tapasztaltam meg hibat. Mondjuk azt szivesen vennem, ha hatart lehetne szabni a minimum fenyeronek, mert sotetben tulsagosan leveszi az automata. De ez nyilvan szubjektiv megiteles.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az első Xiaomi tablet a Pad 5, ami itthon is piacra kerül. És ez nem egy óvatos tapogatózás, hanem két lábbal rúgja rá az ajtót a konkurenciára.
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- LG LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Tesla topik
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- iPad topik
- További aktív témák...
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest