- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Mielőtt kérdezel olvasd el !
Nem fertőző
Android 11-hez az alex féle 3.4.x.x twrp nem használható.
Android 12 fastboot vagy cmd-vel módszerrel telepíthető ,frissíthető(xiaomi.eu rom esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Bali27
addikt
válasz
Tinuszka #4674 üzenetére
Jaja, így volt. Csak valamit elállítottam és nem tudom hogy mit, de a messenger sose jelzett amikor üzenetet kaptam.. Tudom hogy állítgattam egyszer ilyesmit csak jól elállítottam. Aztán mondom a google mentésből vissza teszem a beállításokon kivül az összes cuccot, de ha ezt csinálom, akkor már megnézek valami újat.. megind
Én ilyen vagyok. Szóval az Elixir is tökéletes, csak nem találtam meg mit állítgattam el és inkább ujra tettem az egészet. -
-
válasz
Tinuszka #4538 üzenetére
Amennyiben az alap rom tiszta , akkor rootolás után, jól beállítva a magisk tudja rejteni a meglétét a banki appok elöl, az ehhez kapcsolódó fórumot olvasva . Legtöbb gond a mcdonalds appjával szokott lenni , az mindent is figyel 😂 , nehogy jogosulatlan kedvezményt vegyen igénybe az ember
.
Persze friss és saját tapasztalatom nincs , mert bő két éve jó útra tértem. 😏, mizolira hallgathatsz első kézből származó információt tud adni . -
mizoli
addikt
válasz
Tinuszka #4538 üzenetére
Az 5 db telefonom mindegyike rootolva van. Nekem ez az alapértelmezett működés. 🙂
(1 db régebbi Huawei, 4 db Xiaomi, különböző MIUI és Android (8, 11, 13) verziók, illetve custom rom).
Magisk 23 és 25.2 van rajtuk.
2 különböző banki app-et használok, az egyik az OTP.
Egyikkel sincs semmi gond, rendben működnek. -
-
-
mizoli
addikt
válasz
Tinuszka #3303 üzenetére
Az romtól függ, hogy kell nyitott bootloader, vagy sem. Van olyan rom, amihez kell, és van olyan, amihez nem kell. Ez nem adb/fastboot tools kompetencia, az eszköz használatához (amit kérdeztél), nem kell. A Xiaomi által a készülékedre kiadott frissítésekhez sem kell. Custom rom telepítéshez, vagy gyártói, de más régiós romhoz kell.
A xiaomi.eu /multi rom is custom rom.Az adb/fastboot tools megkönnyíti a szemét törlését, felsorolja azokat az appokat, amik nyugodtan törölhetők. Ehhez sem kell nyitott bootloader.
Ha nem akarsz romokat telepítgetni, vagy nem akarsz root jogot szerezni a telefonodon, akkor nincs szükséged a nyitott bootloaderre. Viszont lehet olyan eset, mikor jól jön.Remélem így érthetőbb.
-
mizoli
addikt
válasz
Tinuszka #3301 üzenetére
Üdv itt. Szerintem jó választás volt ez a telefon.
1. kérdésre:
Nem kell az adb/ fastboot tools használatához bootloader nyitás.
Nem csak szemetet lehet vele törölni, romokat is lehet telepíteni.
Nincs benne minden törölhető szemét, ha végignézted a topikot, láttad párunk "halál" listáját. Az enyém pl. elég hosszú 🙂
De ha felteszed, úgyis meglátod még mire jó. 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Apple MacBook
- Yettel topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Nyaralás topik
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest