- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Apple iPhone 11 - népalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Mielőtt kérdezel olvasd el !
Nem fertőző
Android 11-hez az alex féle 3.4.x.x twrp nem használható.
Android 12 fastboot vagy cmd-vel módszerrel telepíthető ,frissíthető(xiaomi.eu rom esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mizoli
addikt
Boldog új évet kívánok mindenkinek! 🥂🥃🍻🍹
-
rellif
senior tag
BÚÉK mindenkinek!
-
jatszo
aktív tag
Búèk mindenkinek! Az új èv valszeg szervízzel indul, elpusztult az ujjlenyomat olvasó....
-
-
lenovomen
aktív tag
válasz
this is life #2691 üzenetére
Az nem úgy van, hogy minden újraindítás után újra kell kalibrálni mert elfelejti a beállításokat?
-
Zelk 1
csendes tag
válasz
this is life #2691 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
-
A Cit menüben klikkelj a jobb felső sarokra a felugró menüben pedig a kalibraciot válaszd ki , majd indítani kellene egy hívást a szolgáltató fele , ért az ingyenes , vissza lepsz a kalibraciohoz es allithatod a csuszkat.
Ne haragudja a kicsit megkésett válaszért , de az ünnepek miatt csak most volt időm felosonni . -
vegyszer
addikt
válasz
karburátor #2685 üzenetére
Köszönöm a tippet! Így valóban le lehetett tiltani.
-
Imi1981
veterán
-
vegyszer
addikt
A minap egy érdekes szopórollerre sikerült felpattannom.
MIUI 12.0.2 EEA verzió ROM, root, és egyéb mókás nélkül.
Kezdetek óta a YouTube Vanced megy a telón, a root mentes formában. Be is volt állítva, hogy a gyári YouTube le legyen tiltva. És ha YouTube link jön, az a vanced-ben nyíljon meg.A minap jött egy felismerés, hogy egy csomó app nem frissült magától egy sírt, hogy frissíteni kellene. Óvatlanul az összeset frissítettem. De a letiltot YouTube is frissült.
Azóta ő az alapértelmezett, és le se lehet tiltani (vagy nem ott, ahol keresem).Más nem jár így?
Mi lenne a megfejtés (ok, a gyári tiltás, frissítés eltávolítása, de hol?) -
lenovomen
aktív tag
Eeea gyári rom-ot használok, goole Chrome esetében tapasztaltam fakó színeket, nincs köze a miuihoz. Várni kell amíg kiadnak egy frissítést. Brave browser szintén.. mivel Chromium alapú. Figyeld meg, nyisd meg Chromeban Facebookot majd tedd le tálcára, de előtte állítsd be a vöröses gyári háttérképet, azon látszik a legjobban. Más böngésző esetében nem tapasztaltam ezt a hibát (Firefox, mi browser, Samsung browser, opera)
-
Zelk 1
csendes tag
válasz
this is life #84 üzenetére
Szia!Letudnád írni,hogy a közelségérzékelőt hogyan tudom állítani a CIT menüben?Előre is köszönöm a választ.
-
mizoli
addikt
Nem magában az appban kell keresni, hanem az alkalmazásadatok beállításai között.
Erre gondoltam.
linkA Novában ez kapcsolható funkció, mondjuk 2 kopp ki-bekacsolja, szuper. Ez launcher függő, nem láttam ilyen lehetőséget a MIUI launcherben, bár jelenleg a Poco beta-t használom, ebben sem láttam. De vissza fogok térni a Novára.
-
vegyszer
addikt
Vagy épp orientáció függő, hogy hogyan fut.
Pl a waze állítva teljes képernyőn megy, fektetve a nocss miatt levág a kijelzett tartalomból.Lassan olyan gyászkeretes lesz, mint a HDTV hőskorában, amikor a 16:9-es tévékre 4:3-mas adásban sugározták a 16:9-es jelet. Csak a kijelző felületének felé volt fekete.
-
soniq
tag
Arra van tippje valakinek,h hogyan lehet az appokat teljes kepernyos modban futtatni?
Tehat h az értesítési sáv teljesen eltűnjön,mikor megnyitom az adott appot.
Beállításokban van ilyen menupont,csak éppen egyáltalán nem futnak attól még teljes képernyőn.😁 -
mizoli
addikt
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek ☃️
-
-
n0is3es
aktív tag
válasz
this is life #2664 üzenetére
A wallpaper alphából melyikben van benne mind 3 super wallpaper?
-
Klitschko
tag
Megoldódott. Magyar régióról indiaira váltottam, újraindítás és működik. Érdekes....
Kellemes ünnepeket mindenkinek! -
-
rellif
senior tag
válasz
this is life #2664 üzenetére
Köszönjük szépen!
Én is békés, boldog ünnepeket kívánok mindenkinek!🎄
A képen gondolom a futásidő lényeges. -
n0is3es Boldog, békés és szeretettel teljes karácsonyi ünnepeket kívánok minden topic lakónak .
Egy kép a miui.eu rom stabilitásáról .n0is3es
[link] elvileg a linken szereplő leírást követve összhozható a super wallpaper . -
n0is3es
aktív tag
Srácok a szuper wallpapert hogy tudom rávarázsolni a telefonra? Előre is köszi
-
Klitschko
tag
Igen engedélyezve. Ott is van az eszközlistában engedélyezve. Viszont a neve: Android c_543. Amikor kapcsolatot létesít ott is ezt írja ki a TV-n. Viszont nem sikeres a tükrözés.
Fura, hogy az eszköz neve nem mi note 10 lite, bluetooth kapcsolatban, vagy YouTube kapcsolatban viszont igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Jövedelem
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Autós kamerák
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztalos klub
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest