- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Mielőtt kérdezel olvasd el !
Nem fertőző
Android 11-hez az alex féle 3.4.x.x twrp nem használható.
Android 12 fastboot vagy cmd-vel módszerrel telepíthető ,frissíthető(xiaomi.eu rom esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizoli
addikt
Hali srácok.
Beköszönök egy fekete 6/128 GB-os telefonnal. Pár órája vettem a MM-ban, 350€ helyett 283.47€. Szerintem ennyit megért.
10-es Androidon 11.0.5.0 MIUI van rajta. Bootloader nyitás folyamatban. -
vasi79
aktív tag
Na megjött a miui12 a Vodás készülékre is (QFNMIXM) várok még vele 1-2 hetet, hátha addig visszavonják
-
Dimond G
senior tag
-
Imi1981
veterán
A te note 9 pro - d is porosodott? Hol jut be a por? Ha tok van rajta akkor lehet nem jut be a por hacsak nem a kameraüvegnél nem.
-
Dimond G
senior tag
válasz Imi1981 #1392 üzenetére
A 9 Pro-t úgy vettem, hogy nem akarok venni másikat! A porosodás csak közbeszólt! Nem akarok csúcskészüléket. Sok volt már és nem igazán váltak be. Azoknak is megvan a maga hibája.
Én a kutyáimat szoktam fotózni. Nem könnyű!
10 Lite jó telefon! Támogatást is kap. Képek jók, aksi szuper. Töltés egyszerűen pazar! Kell ennél több? -
Imi1981
veterán
válasz Dimond G #1391 üzenetére
Nekem is jobban tetszik a képalkotása! A bőrszín is élethűbb (sokat fényképezem babámat 😁) meg a zajszűrést is jobban oldja meg (legalábbis A70-nél jobban). Akkor most már még jobban örülök , hogy ezt választottam. Kicsit megerősített, hogy jól döntöttem amit írtál amiatt . Bár a helyedben ha már ennyi telót vettél inkább vettem volna egy drágábbat, pl mi 10 vagy mi 10 pro-t és kb ugyan annyi összegnél járnál de lenne egy felsőkategóriás telód. Mondjuk nem tudtad előre, hogy tényleg megfelelő lesz e amit veszel.
[ Szerkesztve ]
-
Dimond G
senior tag
válasz Imi1981 #1390 üzenetére
Az A71 igazából csak a kamera miatt lett lecserélve! Belenagyítok és...
Xiaomi ettől másabb. Jobban tetszik a képalkotása és élethűbb szineket használ.
Nekem az ívelt kijelző bejön. Fura, de legalább nem akarok rá főliát venni.
Az aksi is kezd Beállni a használatomra. Remélem az AOD probléma is megoldódik hamarosan. -
Imi1981
veterán
válasz Dimond G #1389 üzenetére
A71-ben mi nem tetszett? Érdekel mert nekem az volt a másik kiszemelt. Én igazából a térerő (mert tudtam hogy abban a xiaomi telefonok jobbak mint a samsung és ez be is bizonyosodott) miatt választottam a mi note 10 lite - t meg az igényesebb jobb anyagminőségű külső miatt. Nem bántam meg! Egyedül a sík kijelző ami jobban tetszett (nem kinézetre) az A70 és 71-en. Itt a hajlítás miatt van fénytörés a két szélén ami kicsit zavar de már kezdem megszokni.
Amúgy nekem nagyon patent egy telefon ez.[ Szerkesztve ]
-
Dimond G
senior tag
válasz Imi1981 #1388 üzenetére
Én csak Xiaomi telefonnál mókoltam! Volt A70-em...borzalom volt, eladtam szerencsére. Volt A71-em is. Az már jobb volt, de nem volt az igazi!
Xiaomi Redmi Note 9 Pro-ra váltottam nem rég, de ez a porosodás hisztéria...
Mielőtt lenne nekem is ilyen leraktam a fiókomba pihenni! így lett meg az Mi Note 10 Lite.
Nem bántam meg! Nekem a kamera a legfontosabb, mivel sokat fotózom (amennyit csak tudok) szóval nekem az volt a legfontosabb! Na meg, hogy mennyibe fog ez fájni nekem!
Pixel telefonra már nem futotta!
Nálam az aksi átlagos! 9 Pro-n pazar volt! Nyüstöléssel is elment 2.5 napot! Mi N10L-nél csak alig 2 nap! ...és elhiheted nem hardcore-ban tolom! Miui 11 alatt Mi N10L-nél nekem sincs tapasztalatom! -
Imi1981
veterán
válasz Dimond G #1387 üzenetére
Annyival kiegészíteném, hogy eddig minden(3 kivétel) telómon (11 telóm volt) mokoltam az előző telómig az A70-ig. A70-en bonyolult lett volna és azóta abbahagytam. De már nem hiányzik. Amúgy nekem nagyon jó az akkuidő miui 12-n! Az a baj nem néztem milyen miui 11-en így nem tudom összehasonlítani de így nagyon elégedett vagyok vele.
-
Imi1981
veterán
válasz Dimond G #1385 üzenetére
Én régen imádtam mokolni még redmi note 4 - en de most valahogy nekem sincs kedvem nekiállni. Öregszem 🙂 . Régen volt, hogy egy nap 4 romot próbáltam ki 😄 . Most én is megvárom a frissítést hátha és esetleg utána nekiállok ha nem javítják a hibákat vagy legalább egy részét.
-
Dimond G
senior tag
Elolvastam a leírást. Szerintem megvárom a következő frissítést!
Mókolni, most nincs kedvem, időm. Meg nincs aki épp akkor adott pillanatban segítene, ha elakadnék! Az, hogy várjak válaszra, az megint nem opció! De ez szubjektív meglátás! Az enyém!
Aki csinálta már annak könnyű! -
rellif
senior tag
Aki még most vág bele a TWRP telepítésbe ne lepődjön ezen a hibaüzeneten. Egyre több helyen olvasni róla, de nem befolyásol semmit a rendszer működésében.
-
Dimond G
senior tag
válasz this is life #1379 üzenetére
Nyitás után mi a teendő? Hogyan kell csinálni? Mit és honnan lehet letölteni? Ebben tudsz vagy tudtok segíteni?
-
Imi1981
veterán
válasz this is life #1376 üzenetére
Emlékszem valamire még redmi note 4 időkből csak nem tudtam pontosan. És még mindig kínaiul van minden? Mert régen úgy volt azthiszem.
-
rellif
senior tag
válasz Imi1981 #1370 üzenetére
Azért nem lehet csak úgy Miflash-el ROM-ot cserélni, mert ha belegondolsz lopott, eltűnt készüléket mennyire egyszerű lenne újra üzembe helyezni. A lényeg, hogy ha nincs nyitott bl nem fut végig illetve el sem indul a miflash.
Ha megvan az engedély onnantól kezdve168 órának kell eltelnie. Időközben rá lehet nézni, hogy hol tart. Ha még van idő hátra, akkor azt kiírja.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz this is life #1373 üzenetére
"arra nem emlékszek , hogy simán lehet e csekkolni úgy hogy nem fut végig a folyamat"
Milyen folyamat és mit csekkolni? Nem úgy van, hogy megkapom az engedélyt amit a xiaomi fiókomban látok és akkor utána nyitható?
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Imi1981 #1372 üzenetére
Ha megkaptad az engedélyt akkor bármikor nyithatod, arra nem emlékszek , hogy simán lehet e csekkolni úgy hogy nem fut végig a folyamat , ha meg van az engedély tudtommal nincs időkorlát .
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Imi1981
veterán
válasz this is life #1371 üzenetére
Akkor még várok a frissítésre. Ha nem javítja akkor bl nyitás de akkor már EU rom. Nem hatalmas probléma ez a három amit írtam csak zavar. De téglát inkább nem csinálok a telóból.
Ha kérem a bl nyitást és meg kaptam az engedélyt akkor ráérek bármikor nyitni vagy van valami idő meghatározva? -
this is life
Ármester
válasz Imi1981 #1370 üzenetére
Annyit sikerült kihámozni a külföldi forumokból , hogy bl nyitás hiányában tégla lehet a telefonból , igaz qc driver , edl modba lépéssel jó eséllyel vissza hozható a sírból, de nem kockáztatnék a helyedben . Inkább várd a meg a következő frissítést , hátha javítják ami most gondot okoz neked, esetleg bl nyitás és downgrade , majd a bl újbóli lezárása vagy miui eu a tisztább szárazabb érzésért. A reklámokat dobálhatja a drága jó google alkalmazás is . Amire gondolsz az a fastboot rom ,miflashel telepítve. Hallgass rellifre , ilyen téren nagyobb tapasztalata van mint nekem, utoljára downgrade-t talán miui 7-8 alatt csináltam fastboot rommal. A twrp alól indított más tészta .
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Imi1981
veterán
válasz this is life #1369 üzenetére
Ja azt nem próbáltam. Szerintem is korai volt még miui 12 - re váltani. Én is bánom kicsit.
This is life Nekem ki vannak kapcsolva és így is megjelenik a biztonság alkalmazásban. Tisztítás vagy optimalizálás után dobja be a reklámot.
Amúgy simán mi fassel (vagy mi a neve 😄) nem lehet vissza rakni a miui 11-et? Mindenképpen kell a bl nyitás?[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Imi1981 #1365 üzenetére
Reklámok kikapcsolása [leírás , helloxiaomi ]
-
Imi1981
veterán
Ki van kapcsolva és mégis jön a reklám link .
Diamond G Akkumulátor kezelésben nem vettem észre különbséget mert csak 1 napig voltam miui 11-en de másban igen. Például miui 11-en témabeállításokban mindent át tudtam állítani (tárcsázó, névjegyek, üzenetek, lehúzható redőny szóval mindent) itt meg csak ikonokat és háttereket változtat. Na meg a sötét módban feketére színezi az értesítési sávon a betűket /jelzéseket olyan hattérnél is ahol nem jó ha fekete. A harmadik az akustatisztika össze vissza jelzése (és nem nullázódik éjfélkor néztem). Megvárom az első javító frissítést és ha nem javítják ezeket vissza megyek miui 11-re én is.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Ne jelenjen meg reklám például ilyen helyeken link az ki lehet kapcsolni? És ha ki lehet akkor hol?
Diamond G
Te miért akarsz vissza állni miui 11-re? Én is gondolkodok rajta mert pár dolog nem tetszik /nem úgy működik mint kéne. De egyelőre várok hátha az első miui 12 javító frissítés javítja majd ezeket.[ Szerkesztve ]
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Nekem Miui 12-es van fent
Hogyan lehet visszatérni Miui 11-re? -
Imi1981
veterán
-
this is life
Ármester
Igazad van ott csak a felvétel formátuma, minősége állítható, az automata felvétel és egyebek egyenlőre eltűnt . Nátha rendezik ezt a hiányosságot , valamelyik késöbbi frissítéssel , ha más nem amikor jön az droid11 . Volt , van valami alkalmazás amivel a elő lehet csalni a rejtett miui, android beállításokat . Hidden settings for miui appal nem csalható elő ? Anno ment vele a bűvészkedés .
-
rellif
senior tag
válasz this is life #1355 üzenetére
Még legutóbb amikor használtam a hívásbeállításokban lehetett bekapcsolni, hogy milyen számok legyenek rögzítve ill. hívás végén is jelezte, hogy a felvétel elkészült. Most egyszerűen nincs benne az auto call record opció.
Indiára váltva változik a beállítások menü, de itt sincs benne.
A hangrögzítőben sem találom. -
snecizero
senior tag
Aod nál hogy tudom beállítani hogy ne jelezze az órát, dátumot, töltöttséget. Csak a fekete képet mutassa.
Az általam beállított képről van szó. Így tényleg csak akkor jelenít meg valamit a kijelző ha jön üzenet. Így talán a lehető leg kevesebbet fogyaszt az aod.[ Szerkesztve ]
Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
Imi1981
veterán
-
Dimond G
senior tag
válasz Imi1981 #1348 üzenetére
Nem rossz ötlet, bár így is fogyaszt!
Az aksi nálad milyen?
Nálam Note 9 Pro-n jobb volt az aksi! A használatom nem változott!
Egyedül 2 app ami egyfolytában meg! Az a Zepp app, meg a Notify&Fitness... app!
Remélem a miui 12 javításokkal jobb lesz az aksija...mert most olyan érzésem van, mintha nem is 5 ezres telep lenne benne! -
Imi1981
veterán
válasz Dimond G #1347 üzenetére
Nem. Direkt minden ilyet kikapcsoltam és egy tök fekete saját képet raktam és kikapcsoltam az órát. Így csak akkor látok bármit az aod-on mikor értesítés jön. Mint az értesítési led ami csak akkor villogott mikor értesítés jött.
Így néz ki link link
Persze ez csak akkor jó ha úgy akarod használni mint én. Ha nem akkor ne állítsd így be. Energiatakaékosság miatt jó így.[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz Dimond G #1345 üzenetére
Akkor nem tudom sajnos. Nálam jól működik. Igaz én csak értesítésor látom és csak az értesítő alkalmazás ikonját. Egyik fórumtárs segített ebben és így szerintem sokkal kevesebbet fogyaszt az aod.
Más. Ez link a csíkozódás csökkentő töblet fogyasztással jár? Vagy észre sem venni?
-
Dimond G
senior tag
A minap írtam, hogy az AOD nem igazán működik jól!
Ma rájöttem miért!
Csináltam egy gyári visszaállítást! Majd a gyári app frissítése nélkül beállítottam az időzítőt. Működött rendesen!
Utána lefrissítettem! Na ezt nem kellett volna! Hiába Állítom be, nem veszi figyelembe! -
rellif
senior tag
xiaomi.eu-nál a hívásrögzítés beállítások már nincsenek meg vagy csak én nem találom
-
Imi1981
veterán
válasz snecizero #1340 üzenetére
Tudom fel is raktam akkor és előző telefonomon is azt használtam már. Azért nem összehasonlítható a gyárival (ha van). A gyári máshogy rögzít és sokkal tisztább a hang mindkét félnek. De elvileg lesz megint gyárilag hívásrögzítés csak ki tudja mikor. Mondjuk addig jó a cuba acr is.
-
Imi1981
veterán
Remélem tényleg vissza kerül mert az tökéletesen működött még redmi note 4 - en (szerintem 7-es droidon). Már kezdi piszkálni az agyam, hogy nyissak bl-t és úgy megoldható lenne de igazából azért annyira nagy szükségem nincs rá de jó ha van. Meg tetszett this is life tarcsázója EU romon a be linkelt képén . Sokkal szebb igényesebb mint ami nekem van. Még gondolkodom rajta.
Más téma. Kültéren fényképeztem és nagyon tetszik az eredmény! Be van kapcsolva az Al ( a hdr ki) ami talán kicsit telítettebb képet csinál de nagyon bejön. Az A71 és ez között vaciláltam sokat és nem tudom az A71 mennyivel csinál jobb képet mint az A70 de A70-nél jobbat csinál a mi note 10 lite kültéren és beltérben is. Beltérben vaku nélkül még s10+-nál is jobban tetszik. Egyszerűen jobban lövi be az expozíciót és a színeket és nagyítva nem olyan zajos, kásás a kép mint s10+-on (beltérben villany fénynél csalódás az S10 + főleg mikor a babát fényképezem). Kültéren s10+ odaver részletességben meg mindenben is de beltérben villany fénynél nem (szerintem). Lehet erősebb a zajszűrés mi note 10 lite - n de akkor is jobb (meg az A70 - nél is). Google kamerával meg még jobb csak az kicsit sötét képet lő néha és kényelmesebb és gyorsabb a gyári kamera.
Egyedül a hajlított kijelző nem olyan jó használat közben (bár már megszoktam) . Kikapcsolt állapotban szép a hajlított kijelző.[ Szerkesztve ]
-
rellif
senior tag
válasz Imi1981 #1335 üzenetére
Korábban ígéret volt rá, hogy visszakerül a Google tárcsázóba is a hangrögzítés.
-
Imi1981
veterán
Youtube videóban mondtak olyat, hogy van hívásrögzítő de más régiót kell beállítani! Próbálta ezt már valaki? És milyen régiót kéne beállítani?
-
rellif
senior tag
válasz Imi1981 #1332 üzenetére
A quick ball-ra gondoltál.
Funkciókba kb annyit tud mint az állapotsorból elérhető kapcsolók.[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Ez link mi pontosan? Kis ablakban feljövő értesítés? Azt a funkciót keresem mikor kis ablakban lehet látni egy emailt például.
-
Imi1981
veterán
-
snecizero
senior tag
-
Imi1981
veterán
válasz snecizero #1321 üzenetére
Ezt használtam samsung A70-en. Ez tényleg rögzít de microfonnal a hangszóróról valahogy. Így nem olyan tiszta mint például a miui gyári hívásrögzítője volt. De persze használható.
Azért most felraktam erre a telóra is. Nem sűrűn használom de azért jó ha van.[ Szerkesztve ]
-
snecizero
senior tag
Lehet hogy már tudjátok, de azért megosztom. A hívás rögzítés működik csak a google play ről le kell szedni a programot. [link] Itt van egy youtube videó a mi részletesen megmutatja hogyan állítsad be a programot. [link] Tényleg működik legalábbis nálam megy. Remélem nálatok is fog.
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy beállítom az AOD-ban, hogy 5-22 óráig legyen, de 22 óra után is van AOD??? -
lfarkas
aktív tag
válasz this is life #1292 üzenetére
Köszönöm ez a válasz rendben volt !!!
-
vegyszer
addikt
válasz snecizero #1316 üzenetére
Két felé frissítés létezik.
Az egyik a full, ami akár teljes tiszta telepítés esetén is megállja a helyét.
A másik meg az update. Ami EGY BIZONYOS rom verzió meglétét feltételezi. Ha más van fent, akkor a kezdeti ellenőrzés során hibára fut.
Az első bő 2 GB, a második szűk 700MB.Az eredmény (elvileg) pontosan ugyanaz lesz.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
snecizero
senior tag
Hivatalosan van hozzá miui 12 ? Azt tudom hogy több helyről le lehet tölteni. Most töltöm 2,25 GB. iIyen sok lenne ?
Amúgy van olyan rom amiben benne van a beszélgetés felvétel ?
[ Szerkesztve ]
-
rellif
senior tag
És az akksi élete nem számít?
A nagy SOT-hoz gondolom hagyjátok pár %-ra merülni és a dobozba mellékelt gyorstöltővel 100%-ra pumpáljátok.
----nem komolyan venni,csak költői kérdés--- -
-
-
Imi1981
veterán
válasz snecizero #1311 üzenetére
Mert míg új a teló én pl szeretem tudni (és a régihez hasonlítani) hogy kb mennyit bír. Ez nem azt jelenti, hogy hónapok múlva is ezt fogom nézegetni csak még most kíváncsi vagyok. Múlt szombaton vettem.
Amúgy az A70 új korában 9-10 - 11 óra kijelző időt tudott ez 10-13 között. Ha érdekel[ Szerkesztve ]
-
snecizero
senior tag
Miért olyan fontos az, hogy hogyan merül a telefon ? Nálam óránként 10% kijelző használattal. Ha lemerül feltöltöm azt ennyi. A telefon amúgy is figyelmeztet ha valami nagyon meríti a telefont.
A google chrome miért nem tudom frissíteni ?
Miui 12 nem találja a frissítés közben. Akkor marad a miui 11.[ Szerkesztve ]
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Olyan aksi app-ot tudtok amivel normálisan meglehet nézni hogy mennyi ideje megy 1 feltőltéssel a teló és mennyi a tényleges képernyőidő?
A Miui 12 alatti kaotikus! Köszönöm -
Imi1981
veterán
Na most itthon vagyok már és megmértem. Először gyenge volt aztán váltottam a speed test alkalmazásban ellenoldali szervert és úgy ezt dobta 5 GHz-es wifin link . Na így már jobb azért. 2.4 GHz-es wifin viszont csak 50/50 megabitet tud link. Ugyan ezen a routeren 2.4 GHz-en az A70 90/100 körül tud. Érdekes, hogy az S10 plus meg 60/70 megabit körül. 5 GHz-es wifin nagyjából egyformák a sebességek a három telón (A70, note 10 lite, s10+).
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz Dayerdroid #1301 üzenetére
2.4 vagy 5 GHz wifin? Majd ha hazaérek megnézem mert a 2.4 GHz wifit használom inkább mert ugye az nagyobb hatótávú.
Jaa most nézem vissza lehet nézni seeptest alkalmazásban. Nálam ilyen volt 2.4 GHz link és az 5 GHz link . A letöltés nem olyan jó de lehet épp ment a torrent . 2.4 GHz-en a samsung A70 többet tudott az tuti. De igazából böngészőben vagy Facebookon nem venni észre különbséget.
[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
válasz Dayerdroid #1301 üzenetére
Nekem az bőven jó ha közelíti az internetem sebességét ami 300/20 mbit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.