- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
BladePocok #5792 üzenetére
Nem csavarhúzót használ ő.
Speciál, egyre keményedő "karcoló" készletet. -
TpS
őstag
válasz
BladePocok #5792 üzenetére
Nem ilyet láttam a videóján, de meglepően igényes a xiaomi. Fémház, amibe bepattan a tartó, ami mágneses, hogy a hegyek ne potyogjanak ki. Nagyon király.
-
lovi27
addikt
válasz
BladePocok #5647 üzenetére
A neve alapján jogosan gondolod, de szerintem nem. Inkább az, hogy ez egy újabb, gyorsabb átvitelre képes modem és emiatt fogyaszt többet. A modemek eddig is tudták a 800MHz-et (B20), csak nem használták ki.
-
lovi27
addikt
válasz
BladePocok #5644 üzenetére
Na, közzé is tették a tesztet: MAX 3 GSMarena review
Ők nem a szoftverben, hanem a hardverben, az újabb X12 LTE modemben látják a többletfogyasztás okát. Ha igazuk van és tényleg emiatt van, akkor ez rosszabb, mert ez adottság és nemigen lehet vele mit kezdeni. -
lovi27
addikt
válasz
BladePocok #5644 üzenetére
Várjuk meg a részletes tesztet, ami várhatóan már nem soká megjelenik. Biztos kitérnek erre is.
Amúgy szerintem a szoftveren van még mit optimalizálni. Ha végre befejezik és kijön a végleges kiadás, várható javulás. Persze nem csak ebben gyengébb az elődjénél. Diplomatikusan fogalmazok, állítólag a hangzása sem lett jobb. Amiben viszont a tesztek szerint egyértelműen előrébb lépett, az a kamera. Na, és persze a CPU teljesítménye, ami közel kétszerese az elődnél.Mielőtt valaki félreértené, félremagyarázná semmi bajom a Max 3-mal. De senki nem gondolhatja komolyan, hogy 250 dollárért tökéletes mobilt kap. Ennyi pénzért valahol muszáj kompromisszumokat kötni. És én csak ezeket a pontokat keresem, ezekkel szeretek tisztában lenni.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
BladePocok #5549 üzenetére
Nem hinném,hogy egy miui-s teló használhatatlanra lassuljon.Fater 4x-ében sd450 van,az nem egy mai darab,sőt,mikor kijött se volt egy erőgép.Pont tegnap használtam és simán fluid volt a legújabb 9es stable.Na ez a sd636 egy erőgép ahhoz képest,minimum 2évig simán fog menni minden gond nélkül.Ráadás az ultra alacsony fogyasztás,ami mondjuk egy sd845re nem annyira igaz.Normál felhasználáshoz meg tök felesleges.
Mai világban 3-4évre mobilt venni...De ez teljesen az én szubjektív véleményem,hogy mindenre elég
-
lovi27
addikt
válasz
BladePocok #5541 üzenetére
Mondhatjuk úgyis!
De, sebaj! Kapunk ellenfeleket kifektető Pocophone-t..
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
BladePocok #5491 üzenetére
Hát holnap minden kiderül. De ezekre az árakra még nem lehet alapozni,sosem annyival nyit,meg kint sem,mint amit bejelentenek. De azért remélem ha lessz pro verzió,az 120 alatt megáll.
-
lovi27
addikt
válasz
BladePocok #5442 üzenetére
A pontos válaszhoz meg kell várnunk a csütörtököt. Az interneten egyre több Max 3 infó bukkan fel, de vannak kisebb eltérések köztük. Például a TENAA-nál, ami elég hivatalosnak tekinthető 5400mAh akkuval járt, a fellelhető videókon, a doboz képén 5500mAh szerepel.
Átmérőnek a TENAA-nál is és a képeken is 6,9" szerepel. De most őszintén! Van gyakorlati jelentősége, hogy 6,89 vagy 6,99 lesz?
-
DonLaca@
senior tag
válasz
BladePocok #4729 üzenetére
Nekem a 40"-os TV-n sem kevés.
Ezek a kávamentes telefonok annyira egyformák. Mi lesz később ha még ezt is tovább vékonyítják és csak a kijelző marad. Baker -
TpS
őstag
válasz
BladePocok #4729 üzenetére
A 7"-ot majd akkor hiszem el, ha hivatalos lesz. Amúgy engem nem zavarna ez a felbontás. A mediapad x2 is full hd (egy kicsivel nagyobb a 16:10-es arány miatt) és nekem elég volt, pedig az a kijelző már a poros nyomában sincs a maiaknak.
-
DonLaca@
senior tag
válasz
BladePocok #4691 üzenetére
A nagyobb akkumulátor használatnak az új Google Play-szolgáltatások app az oka. És ez szinte az összes készüléket érinti gyártótól függetlenül.
A videók rossz hangminősége viszont a Xiaomi sara. Ugyan olyan könnyen orvosolható mint a halk fülhallgató kimenet ahogy az összefoglalóban le van írva.*Mukeey*
Nekem ez is tökéletesen megfelel. Előző telefonom egy G3 volt csak ahhoz tudom hasonlítani. Max2 annál minden körülmények között jobb fotót csinál. -
Milestone2
nagyúr
válasz
BladePocok #4693 üzenetére
Nehogy má' leb@ltázva érezd magad...de Max2 esetén jobb odaírni mellé, hogy Max2, nem kell offba tenni.
Az biztos, hogy eddig nem az volt a jellemző, hogy még a stabilban is maradtak nagyobb hibák...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
BladePocok #4691 üzenetére
Mi Max 1-ről beszélünk?
9.0.3.0 mint legújabb update?
A múlba kerültem???
9.1.1.0 és 9.1.2.0 a legfrissebb stabil global rendszerek...
Ja, és vágjuk azt a weboldalt...hiszen az a bázis, ahonnan elindulhatsz.
Ja, látom, a Mi Max 2-ről írtál, csak nem írtad oda, pedig ez még alapjában a Mi Max 1 fóruma. -
joey04
titán
válasz
BladePocok #4669 üzenetére
majd kiderül.
The Mi Max 3, if the rumor proves to be true (7" screen, 18:9 NarrowView display), can be designed with minimal bezels to have about the same footprint as the Mi Max 2:
Screen comparison
---------------------------
Phone - Diagonal - LxW - Area
Max 2 - 6.44" - 5.61"x3.16" - 17.7in²
Max 3 - 7.00" - 6.26"x3.13" - 19.6in²Width difference: NEGLIGIBLE ~less than 1.0 mm
Height difference: 0.65"/16.5mm
This significant height difference can be reduced by removing hardware navigation buttons (replacing them with on screen navigation) and reducing top and bottom bezels by about half an inch. Previous Mi Max/Mi Max 2 owners will likely not have any screen adjustment problems if that's the case. -
lovi27
addikt
válasz
BladePocok #4626 üzenetére
Nem tudom, nincs infóm, de elég valószínű, hogy többe fog kerülni.
-
TpS
őstag
válasz
BladePocok #4607 üzenetére
Én is így tippelném.
-
TpS
őstag
válasz
BladePocok #4604 üzenetére
Terjeszkedik az eu-ban is, így már akár indokolt is lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GTA V
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független mint az új akku 97%
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest