- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
scabi78 #9395 üzenetére
"Na, majd mesélj ha kipróbáltad." - feltettem. Semmi extra. Egy nagyon kis egyszerű, ingyenes, reklámmentes launcher.Van benne alapból egy egész jó weather widget, és egy ilyen memory cleaner / booster. A főképernyőre ki lehet tenni bármilyen ikont (nem kell sideload launcher a nem ATV-s app-okhoz). Egy lefelé gombbal pedig behozható az "app drawer". Vannak csini beépített hátterek, köztük animáltak is (a folyó, folyik, az égen pedig mozognak a felhők).
Egy próbát megér. "Két kattintás" feltenni.Egyelőre hagytam az ATV Launcher-t (előtte ezt használtam) is a box-on. Pár nap, hét után elválik, hogy melyik marad.
Kevés memória: akinek ezzel gondja van, annak nem árt beszerezni egy USB-A ↔ USB-A kábelt, és adb-n keresztül letiltani pár tök felesleges dolgot. Adott esetben sokat segíthet...
-
<Adamsky>
nagyúr
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
scabi78 #9347 üzenetére
Nem próbáltam, de én ebből az irányból indulnék: Szülői felügyelet használata a Google TV-n
További hasznos(nak tűnő) link:
• How to Set Up and Use Parental Controls on Your Android TV
• How to Set Up Parental Controls on Android TV 2023
• 3 Ways to Enable and Use Parental Controls on Your Android TV -
hedgehog
senior tag
-
Imi1981
veterán
válasz
scabi78 #8823 üzenetére
Ugyan úgy működik mint mi box s-en (gondolom mi stick is tud chromecast - ot) . Nem képernyő tükrözés ha arra gondolsz hanem ő maga játssza le a tartalmat amit ráküldesz . Bár nem használtam még chromecast with google tv - t de tutira ugyan úgy működik mint mi box s-en.
-
Imi1981
veterán
válasz
scabi78 #8817 üzenetére
Persze, hogy van csak azok drágábbak. Kb növekvő sorba raktam mindig jobbat írva. Xiaomi mi box s, mecool km2 (meg más nevű de tök ugyan olyan variánsai), Chromecast with google tv , fire stick 4k max és ami szerintem a legjobb android tv rendszerrel az nvidia shield tv és shield tv pro. Ha nem android akkor Apple tv 4k és 4k 2021.
De a mi box s is szerintem már sokkal jobb mint a stick hd.
-
Imi1981
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged