Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szelim74 #5589 üzenetére
" ... az Aptoidban a vezérlővel elérhetetlen volt a Telepítés gomb. :)
Rádugtam az usb-s Logitech egeremet meg a Lenovo billentyűzetet és minden klappolt."
Szerintem neked nem a TV-s Aptoide van feltéve. Ha, az lenne, akkor nem kellene "egerészni".(#5605) Misu2002
Ha, nem csak alkalmi TV-zésre használod, akkor megéri. Ahogy előttem is írták, gyak. három lehetőség is van:
○ Android-os app egérrel v. "lég-egérrel"
○ Chromecast
○ Kodi alatt valamilyen plugin-el (van pár megoldás)
... én utóbbira szavaznék -
Luissimo
veterán
válasz
szelim74 #4502 üzenetére
Szia,
én nemhagyom elmenni alvó üzemmódba (amikor a saját távjával kikapcsolod, akkor nemkikapcsol, csak sleepbe megy), adtam neki egy távirányítós konnektort, amit kikapcsolok nap végén.
Másnap bekapcs kicsit hosszabb ideig bootol, nulláról indul, de nincs tele az a hatalmas memóriája a programok szemeteivel és így fürgén visz mindent.Persze annak is lehet valoszinűsége, hogy hibásat kaptál ki (lehet, hogy pont az én visszaadottamat, ha a speedshopból vetted
, keress vissza a hozzászólásaimra, nov-dec ) tehát egy garis cserét mindenképpen megérhet ha az áramtalanitások után is előjön.
-
azbest
félisten
válasz
szelim74 #4502 üzenetére
Első bekapcsoláskor valószínűleg mindenféle app és alapszoftver frissülni akar, azért lassul le. A play store-ban nézd meg, hogy minden friss-e.
A settings about részen magának az androidtv rendszernek is lehet, hogy van soron frissítése. De legalább azt érdemes leelenőrizni, hogy elég friss-e a rendszer.A színes képek kapcsán érdemes lehet a settings részen a videómódnál megnézni, átállítani azt amit alapból gondolt. Lehet a hdr is bekavar, szóval érdemes tiltani a hdr-t, mert gondolom a tévé úgysem tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged