- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Elvileg a párosított távirányítóval indulás közben két bizonyos gombot nyomva be lehet lépni a recovery menübe és ott a távirányítóval lépkedni. Ha recovery-re rákeresel a topciban, akkor lehet megvan a régi leírás. De 8 és 9 -es rendszer esetén nem tudom, hogy minden ugyanúgy megy-e. Valami olyasmi dereng, hogy talán nem szerencsés, ha az adb debug módra van állítva ilyenkor.
-
Steve1207
veterán
Account belépés nélkül is csinálja? Eltávolítottad már és újratelepítetted? Volt gyári visszaállítás a boxon és utána is problémás? Esetleg wifis netmegosztással is ilyen? Nekem gond nélkül megy, szerintem csak simán el lett valami állítva vagy beállításbeli vagy egy alkalmazás által. Igaz nem sok köze hozzá, de reklámblokkoló esetleg, ami bekavarhat vagy vpn?
Volt anno egy baromi jó alternatíva amúgy direkt android tv-re, de nem találom, anno is problémás volt fejlesztői szinten, hogy sok vele a gond, de amíg működött addig nagyon jó volt. Play store-on van pár alternatíva, de inkább ki kellene küszöbölni a problémát, mert a gyárival semmi gond.
-
azbest
félisten
a chipset a lényeg.
- usb 3-asból a RTL8153 a srácok beszámolója alapján megy a 9es rendszerrel is. De ha hubbal kombinált, akkor ott esetleg a hub is bekavarhat.
- usb2-esből az ax88772 szokott kompatibilis lenni mindennel. Szerintem a 100as lan is elegendő szinte mindenre, amit ez tud.régebben volt több opció is, de a frissítés miatt a kompatibilitás is változott. Ha 8.0/8..1es rendszer, akkor usb2-es RTL8152 is esélyes
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest