Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Szia! Neten nézelődtél már? Nekem úgy tűnik, hogy ez valamilyen Netflix (in)kompatibilitási probléma lesz. Próbálj meg a box hangbeállításaival játszani, ill. szerintem tégy egy próbát Kodi-val, hátha. Amennyiben egyik sem, muszáj lesz írj a support-nak.
Tudom, hogy a 9-es droid-al bejött a hangkártya támogatás USB-n keresztül, de szerintem itt azt kevesen használják. A többség vagy közvetlen TV-re köti, vagy erősítőre. -
Teewine
tag
Arra, hogy a Youtube videókat vezeték nélkül átrakd a TV-re szerintem a legjobb választás most a Google Chromecast 2, ami 15.000.- Forintba kerül.
A további igényeidre szerintem továbbra is a laptop+HDMI kábel a legjobb. Ezekkel az olcsó lejátszókkal szinte mindenkinek van valami problémája. Én is vettem annó ilyen kütyüt. Ott porosodik a fiók aljában Android 6-tal.
Egy próbát megérhet a GIGABYTE BRIX GB-BACE-3000 (35.000.- Ft) is, ami Intel alapú mini-pc. Ezek WIFI-sek, így a WIFI router hatótávolságán belül ott használod, ahol akarod. Ha SSD-t raksz bele, semmi hangja, mivel még hűtő ventilátor sincs benne. Win7, vagy Win10, illetve Linux is telepíthető rá. A távirányítást meg meg tudod oldani a Chrome Remote Desktop alkalmazással. Feltételezem, hogy a laptopodon is valamelyik Windows verzió fut, így pl. a Chrome Remote Desktop alkalmazást ki is tudod próbálni, mivel ez az alkalmazás nem csak PC-n, hanem Androidon és iOS-en is elérhető.
Megjegyzés: Én azért vásároltam annó egy GIGABYTE BRIX GB-BACE-3000-et, mert ennek a legkisebb fogyasztása. Operációs rendszernek OpenMediaVault-ot telepítettem rá, így lett belőle egy otthoni media server, amit feltételezek, hogy a Google Chromecast is lát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest