- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
drag
tag
Vhol le van írva részletesen magyarul hogyan kell a Kodit normálisan beállítani? Mert sok funkció nem úgy van nekem mint pl ahogy play áruházban mutatja. Sima windows-os mappa megosztásom van. Filemeket ki tudom tallózni amit nézni akarok de nincs videótár, borítók, stb stb. Köszi
-
drag
tag
Köszönöm a hozzászólásokat, közben sikerült megoldani a dolgot egy kis segítséggel
-
drag
tag
Igen azt szeretném. Sajnos alapszinten értek az ilyen dolgokhoz, ezért keresek egy alapos leírást, hogy mit hogyan kellene állítani. A leírás amit linkeltem nem tér ki a samba feltelepítésére és beállításaira.
Igaz nekem win10 em van, ahogy néztem a samba meg linuxra van... szal wtf?
Vagy win-hez akkor mi kell?
-
drag
tag
Van valahol egy részletes leírás, hogy a gépen lévő filmeket hogyan tudom átküldeni a TV-re? Fenn van a KODI- SPMC-VLC.
ilyesmi leírásra gondolok: [link]
Az samba kellene ahogy nézem de arról nem találok semmi jó leírást...
-
drag
tag
Sambat honnan tudom letölteni? Tudtok linkelni egy oldalt? win 10/64 bit-em van.
-
drag
tag
Hali.
Ma megjött a box. A boxon lévő youtube-ról már megy a zene illetve a házimozira is átviszi a hangot.
A laptopon lévő zenémet mivel tudom átküldeni neki? Mit kell feltelepítenem vagy beállítanom?
-
drag
tag
Köszi a választ de egy kicsit bonyolultan írtad le nekem
Az is működik ahogy én írtam?
Laptop, chromban nyitok egy youtube-t, ott elindítok egy videót és a hang a tv bekapcsolása nélkül megszólal a házimozin. Boxba 1 rca - házimoziba sztereó rca.
Nekem ezt kicsit szájbarágósan kell beadagolni.
Köszi a megértést és a türelmet
-
drag
tag
Köszi a kijavítást
Sajnos nem vagyok otthon ebben a témában. Akkor ez hangot (pl youtube videó) wifin keresztül viszi át nem pedig bluetooth-on.
Kell ehhez akkor még vmit telepítenem a laptopra vagy csak a gépen kell beállítani hogy épp a saját hangszóróját használja vagy a boxon keresztül a házimozi szólaljon meg?
90%-ban csak ezt a funkció használnám ezért fontos nekem.
-
drag
tag
Köszi.
Találtam egy bluetooth-os logitech adapter ami a hangot megoldaná.
Viszont felmerült bennem a kérdés de egyenlőre nem találtam meg a választ rá hogy a Mi Box 3-nak van olyan funkciója hogy ha tv-t nem kapcsolom be akkor csak hangot is tud küldeni a házimozira?
Tehát pl: youtuberól akarok zenét hallgatni a laptopon és csak a házimozit kapcsolom be akkor lesz hang? Láttam a boxon van aux kimenet. Azt rákötném a házimozi aux bemenetére.
Próbálkozott már ilyennek vki?
Vagy esetleg linkelni tud vki ezzel kapcsolatos tesztet?
Köszi.
-
drag
tag
Üdv.
Segítséget szeretnék kérni a következő témában:
Van egy LG 5.1-es kompakt házimozim és hozzá egy LG lcd tévém ami egy Lenovo laptoppal van összekötve.
Ha csak zenét hallgatok akkor a laptop van összekötve dupla aux-al a házimozival.
Ha filmezek akkor viszont a laptop a tévével van összekötve hdmi kábellel és az viszi a hangot át a házimozira optikai kábellel.Namost a kábeleket szeretném megszüntetni, mivel a házimozi-tv és laptop között van kb 3 méter és nem tetszik.
Milyen lehetőségeim lennének? Néztem van olyan Bluetooth-os vevő ami a házimozi aux-ába csatlakozik és úgy kapja jelet.
Láttam van ilyen tv felokosító box is.A kérdés az lenne hogy van-e olyan box vagy vmi wifis eszköz, hogy ha én egy filmet elindítok a gépen annak a képe kikerüljön a tv-re? Ha ez nem kivitelezhető akkor beérem csak a hang átvitellel is.
Ki mit ajánlana megoldásnak? Láttam van 1000 féle cucc.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest