- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blessbygod #6737 üzenetére
A Kodi tud DLNA szerverként viselkedni, ráadásul helyesen kezeli a névelős címeket.
MaCS
-
Bozek
nagyúr
válasz
blessbygod #6587 üzenetére
MiXplorer-ben kiválasztod a külső HDD-t és úgy indítasz szervert. Ha a Belső tárhely van megjelenítve, akkor azt éred csak el. A kettő között csak így tudsz váltani, de nekem a belsőre nincs is szükség.
-
Bozek
nagyúr
válasz
blessbygod #6585 üzenetére
Én MiXplorer-ben indítok FTP szervert, azt PC-n a Total Commander-rel elérem és tudok rá másolni. Viszont azt vettem észre, hogy egy idő után leáll, ha nem csinálok vele semmit.
-
kzkz
őstag
válasz
blessbygod #6556 üzenetére
-
solti
senior tag
válasz
blessbygod #6556 üzenetére
mit szeretnél lejátszani? amúgy kodi
-
válasz
blessbygod #6533 üzenetére
-
válasz
blessbygod #6529 üzenetére
A router nem alkalmas eleve ilyen feladatokkal, illetve amelyik alkalmas, azt meg nem fogod megvenni.
Adott egy relatív lassú, alacsony fogyasztású cserébe olcsó processzor, kevés rammal, ezen fut egy herélt linux operációs rendszer, amibe be-behúznak a gyártók serviceket.
Ha netán bekapcsolva maradt egy QoS kapcsoló, már a routered kapacitásának 80-90%-át lefoglalod, és még akkor nem switchel, natol, tűzfalazik, csak a csomagokat bontogatja.
A helyedben nem dugdosnék hdd-ket se tévé oksítóra, se routerre, hanem vennék egy egylemezes nast és minden eszközödnek esélye lenne a normális működésre. -
azbest
félisten
válasz
blessbygod #6529 üzenetére
nem ismerem, hogy pontosan hogyan is ment ez a dlna lejátszás a routerről miboxra.
A router valószínűleg sima samba vagy nfs megosztást csinál, amit miboxon kodiban fel lehet venni forrásnak és onnan betallózni kodi alól a videót.Ha a routerről a pécén / telefonon tallóztad be a videót és valami dlna varázslással küldted a miboxra, akkor lehet körbeutazott az adat kétszer az eszközök közt. De nem is értem pontosan, hogy próbáltad.
-
válasz
blessbygod #6527 üzenetére
Tegyél fel a mobilodra egy dlna server appot és teszteld hogy annál is van-e ilyen gond. Ha nincs, akkor lehet a Nast buherálni.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
blessbygod #6481 üzenetére
"... a Brave-vel is teszek egy próbát." - jaja, arról én is jókat hallottam. Majd jelezz kérlek esetleg vissza!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
blessbygod #6478 üzenetére
Megpróbálhatod az AdGuard DNS-t. Egy kolléga esküdött rá, hogy egész jó, vagy felteszel egy "rendes" mobilos böngészőt ami kezel addon-okat (FF v. Kiwi) és akkor tehetsz fel uBlock Origin-t.
-
blessbygod
csendes tag
válasz
blessbygod #6459 üzenetére
Xplore-ban DLNA rész alatt látom a hálózatra kötött hdd-t, onnan megy is a lejátszás VLC-vel, de Kodi-val nem. Open with Kodi és bedobja az add sources-t.
-
Keem1
veterán
válasz
blessbygod #6457 üzenetére
A MiBox nem tud shared drive-ot "létrehozni", így ami diszket rákötsz, arról csak a box maga tud lejátszani.
A routeren kell beállítanod, ha azt szeretnéd, hogy más is kezelje az eszközt.
Így, mivel jelen esetben a többi eszköz már látja a diszket mint network share, csak a Mibox-szal kell csak foglalkoznod.Miként próbálod meg elérni? Pl. Kodi -> Videók - > Médiaforrások résznél SMB-ként felvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest