Új hozzászólás Aktív témák
-
hunlipi88
csendes tag
válasz
Logicman86 #8599 üzenetére
Roppant idegesítő egyébként, nekem is ez van. Konkrétan a wifi jelszót nem tudom beírni, így nem tudok másik billentyűzetet letölteni. Mivel nincs wifi ezért nem tudom az Android tv remote progival sem beírni. Arra gondoltam, hogy egy usb stickre letöltök egy third party billentyűzetet és azt feltelepítve talán sikerül megmozdítani. Konkrétan hiába raktam rá bt billentyűzetet fizikait, de ugyanígy ahogy neked sem, nem dobja fel az OK gombot. Sakk matt.
ui: az már csak a cherry on the top, hogy amúgy egy androidos, de használhatatlan projektort akarnék okosítani, mert olyan öreg a droig rajta, hogy már disney sincs rá... -
o_tom
aktív tag
válasz
Logicman86 #3644 üzenetére
A HorizonGO-t lehet egyáltalán álló módban futtatni?
Elég nehézkes fekvő módban indítani, amit ugye egérrel vagy gamepaddal lehet csak vezérelni.... Pedig az egyik legjobb app lehetne. -
bounty123
őstag
válasz
Logicman86 #3644 üzenetére
Továbbra is csak egérrel vezérelhető.
-
Looserke
őstag
válasz
Logicman86 #1292 üzenetére
nálam is előfordul néha, én restartolni szoktam a boxot az meg szokta oldani
-
Keem1
veterán
válasz
Logicman86 #1281 üzenetére
21, 23, 24, 25: egyik se működik. Legkésőbb az élő adás indításakor kifagy az app.
-
Keem1
veterán
válasz
Logicman86 #1281 üzenetére
Persze, este tudom csak, akkor leszek otthon
-
azbest
félisten
válasz
Logicman86 #1274 üzenetére
Valószínűleg csak rosszul lefordított külföldi hírek voltak. Egy esetben volt, hogy úgy tűnt, tényleg azt hiszi nougatos a box. Vagy nagyon benézte, vagy olyan boxot kapott kölcsön, amin béta nougat volt feltéve. Bárki írhat híreket és cikkeket bármiről, bármiféle hozzáértés nélkül
A béta csak a hivatalos tesztelőknek megy ki, más kérdés, hogy netre fel szokták tenni a boxról kimentett update fájlokat és ezért jópáran feltették... majd panaszkodtak, hogy milyen hibái vannak a félkész rendszernek. A béta rendszerrő nem sima visszaállni a stabil 6-osra. Ha valaki kitörli a box egyedi kulcsait, akkor többé nem fog működni a hd netflix, a chromecast mód és bármi, amihez megkövetelik a másolásvédelmet.
-
azbest
félisten
válasz
Logicman86 #1271 üzenetére
Mondjuk a képen build #1 van, szóval gondolom azt nem adják ki most hétvégén, ha az volt az első
De egy nougatnak ideje lenne már. -
Looserke
őstag
válasz
Logicman86 #1241 üzenetére
nincs sajnos USB a routeren...egyébként olvastam valahol, hogy ha megformáznám internal storage-nak az USB-s vinyót a Mi Boxon akkor tudnék rá másolni, máshol viszont utána nem lehetne használni a vinyót, viszont ezt nem is tervezném. Próbálta ezt már valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy ruhás topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- OLED TV topic
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest