- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... nálam azzal csak újraindítást ... "
Nem Mi Box S-ed van? Milyen rendszer van rajta? Nincs screenshot a restart alatt?Egyébként Kodi-ban is lehet külön képernyőképet készíteni, csak ahhoz vagy kell egy billentyűzetes távvezérlő (vagy bt.-s bill.) vagy Keymap Editor-al be kell állítani valamelyik gombra (míg nem volt a rendszerben natív megoldás rá, én ez utóbbit csináltam).
-
<Adamsky>
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Azt hiszem tudom a megoldást. Ez az Onkyo digitális bemeneten (optikai/koax) csak 2.0-át tud úgy néz ki.
Rátettem egy régi Pana DVD lejátszót optikán, utána meg koaxon, és csak PCM 2.0 hangot adott ki.
Hát, ezt nem gondoltam volna erről az Onkyo-ról.
#8672<Adamsky>: Az oké, nade a DVD lejátszó csak nem azt ad ki!?
-
<Adamsky>
nagyúr
"Vagy nem bírja kiadni csak 2.0-ban?!"
Az utolsó lesz a helyes válasz. Egy gyors guglis keresés alapján ezt találtam: "I have the 3.5mm/Optical out connected to a 5.1 Soundbar (a Polk 9500 BT) via optical cable. It does not have 5.1 output via the 3.5mm/Optical outs. It only outputs 2 channels." -
Akelaus
senior tag
Igen, működik. A Puffin szerintem jobb, ott egy "egérmutató" lesz böngészés közben és azt lehet vinni az oldalon belül ahova akarja az ember. Lefelé és felfelé elég az oldal alja felé illetve teteje felé elindulni vele.
Firefox-ban egy kék kör szerűség van ugyanerre.
Itt a távirányító kör alakú gombja az amivel tud le-fel-jobbra-balra mászkálni, és a középső gomb amivel kiválaszt. -
Akelaus
senior tag
A Puffin tv böngésző, ha jól emlékszem ott van eleve az áruházban, le lehet tölteni a boxra. Ezenkívül rá lehet telepíteni bármelyik böngészőt, csak külső adathordozóról. Nekem a Firefox android tv-s böngésző van még fent. Mind a két említett böngészőt szoktam használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ASUS TUF Gaming F16
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest