Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
#48231525 #8163 üzenetére
Pedig igaza van. Az hogy mi power userek másként is használjuk az más kérdés.
Nekem a szövegbevitel, ami könnyebb ha nem a gyári távirányítóval használom. Ezért vettem egy vezeték nélküli billentyűzetet amiben van beépített touchpad. Légegér nekem nem jön be, mert annál még az érintős touchpad is jobb és gyorsabb, meg a szövegbevitelen nem segít.
Mindenki használjon azt amit akar, de azért ne mondja senki azt, hogy kényelmesen lehet nem TV-re írt alkalmazásokat, kezelni mert nem igaz. Kodit egyébként lehet távirányítóval is könnyen használni.
Elvileg azért lett kitalálva a box, hogy kényelmesen lehessen távirányító segítségével médiát fogyasztani. Ha ez nem teljesül, akkor érdemesebb HTPC-t építeni és nem egy olcsó PC pótléknak tartani a boxot, mert csalódás lesz a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Borderlands 4
- Vírusirtó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest