Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Imi1981

veterán

válasz #48231525 #8130 üzenetére

Az x96 max plus - t? Szerintem te nem jóra emlékszel mert ezen coreelec-et használtam és azzal tökéletes volt . Az Android tv romot csak kipróbáltam rajta de a fentebb írt okok miatt nem használtam.

A mecool km6 deluxe - t vártam és szerintem erre emlékszel a másik fórumból. A km6 deluxe - al nagyok voltak nagy elvárásaim és jó is! De ezt a milyen android tv box fórumban írtam nem itt. Veszett gyors, rendszerszinten van frekvencia váltás (netflixben is) igaz picit lassan vált de jól működik. Minden másban azt tudja mint a mi box s csak van gigabit lan, wifi 6,kettő usb csatlakozó, sd kártya foglalat stb. Szóval elégedett vagyok vele bár ez sem tökéletes mert a frekvencia váltás nem a szokott módon működik de nekem megfelel és legalább van rendszerszinten. S905x4/4GB ram teszi a dolgát.

Amúgy a mi box s a frissítés óta már a barátom 😄 . Amióta frissítéssel javították a ghostingot amit rüheltem azóta nincs bajom vele. Konyhában teszi a dolgát és asszony használja elégedetten. Néha újraindítom mert amúgy egyfolytában be van kapcsolva és alvó módba nem rakjuk mert akkor hajlamos lassulni. Így jó ahogy használjuk.

Új hozzászólás Aktív témák