Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
válasz
szazbolha #397 üzenetére
Én 11.11-én a Banggood-tól vettem, 44000-be fájt, tegnap jött meg Hollandiából (oda meg Kínából). Most települtem át rá egy Mi A1-ről. Meg kell szokni.
Tartaléknak vettem egy Redmi 8A-t, 28000-ért a Gearbest-ről, még úton van. A Redmi 5A eladósorba kerül.
Mi ismerjük egymást, még fotós cuccok kapcsán régebbről (sefotos). -
stefi68
addikt
válasz
szazbolha #397 üzenetére
Kuponokkal.... Erről szól 2 hete az összes topik.
.
Névjegyekkel lehet az van mint az asszonynál. Több mint a fele nem Google névjegy volt, hanem Telefon névjegy.
Nem ismerem a 4x-et, de ha egy 6 éves ósdi LG-vel meg tudtam csinálni, hogy a Telefon névjegyeket 'átkonvertáltam' Google névjeggyé, akkor szerintem azzal menni fog.
Legrosszabb esetben egynkét belemégy a szerkesztésbe és megváltoztatod a névjegy tárhelyét: Telefon -> Google fiók -
Dwatti
addikt
válasz
szazbolha #392 üzenetére
Azonos meglévő G fiókkal kell belépned nem újat létrehoznod. . A névjegyek ha a Google fiók szinkron bevolt kapcsolva a másik készüléken akkor fiók megadása után az új telon is ott lesz. PC-n jelentkezz be a google fiókodba és ott névjegyzék alatt látszanak és szerkeszteni is tudod -ezeket fogja leszinkronizálni.G-mail alatt is látni fogod a leveleket amit nem töröltél véglegesen. Appok csak azok lesznek fent amit telepítesz Play "könyvtár menü" alatt lesznek amiket már letöltöttél de az új készülékre ismét csak telepítés után kerül fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest