- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
A fekvő robotnál: Power + 2xVolumeUp
Itt a segítség: [Recovery Mode in XIAOMI Mi A3] -
stefi68
addikt
Köszönöm a válaszokat!
Engem meggyőztetek, de hát az asszonyé a telefon, ő meg nem akar frissíteni. Nem szereti a változásokat.
Hát ez van...További kérdések: Az AOD-nak (vagy bárhogy is hívják) van olyan funkciója, hogy csak értesítéskor jelenik meg és akkor kint is marad addig míg az aktív, tehát meg nem nézik?
Vagy ha nem tud ilyet, mi a helyzet az értesítési LEDünkkel? Végre jelez nem fogadott hívásra, sms-re, Messenger üzenetre? -
stefi68
addikt
Akkor hát érdemes frissíteni? Az akkuidő másnál hogy alakul?
FR azért ajánlot, nem? -
stefi68
addikt
Olyan jó lett az Android 10 frissítés, hogy senki nem panaszkodik???
Más telefon fórumokon egy főverzió frissítés után csak úgy dőlnek a hsz.-ek ezrével.... -
stefi68
addikt
válasz
stefi68 #1368 üzenetére
Meg is válaszolom magamnak: [How A/B Partitions and Seamless Updates Affect Custom Development on XDA]
-
stefi68
addikt
Már kérdezni akartam a hozzáértőktől, mi ez a Slot A/B? (Nem volt még szerencsém Xiaomi-t romolgatni)
Ahogy olvasom sok esetben ez a felelős a helytelen flash-elésekért.
Amit leszűrtem, hogy meg kell győződni a műveletek előtt melyik az aktív.
De pl. TWRP-t ahogy olvasom az inaktívra kell.
Valaki elmagyarázhatná... -
stefi68
addikt
Dupla koppos feloldás nem került bele az Android 10-be véletlen?
-
stefi68
addikt
Na, látom akkor alakul ez...
Viszont senki nem ír arról, hogy kell-e gyári visszaállítás a 10-es update után.
Más márkánál ki is hangsúlyozzák, hogy főverzió frissítés után erősen ajánlott a gyári visszaállítás. -
stefi68
addikt
Aki frissített 10-re leírhatná majd 1-2 nap után mik a tapasztalatok.
Nem szeretném elcs**zni az asszony telefonját. -
stefi68
addikt
válasz
glacious #1147 üzenetére
Főleg, hogy ha nem jön be, nem lehet visszatérni Andrioid 9-re, legalábbis nem ajánlott.
Egy kérdés: Ha most Global ROM van a készüléken, akkor csak Global ROM mehet rá, vagy EU is?
Tehát ez a ROM megkülönböztetés készülék specifikus dolog? -
stefi68
addikt
Mi is csatlakozunk a közelség érzékelős témához.
Az asszonyt kiakasztotta az elmúlt napokban. Tényleg nagyon érzékeny a mozgatásokra.
Pedig a teszt progikkal jól működik....
Számtalanszor megszakította neki a hívást, sőt más hívásokat is elkezdett kezdeményezni ez miatt.
Már várjuk az oldalra nyíló fliptokot a távolkeletről. Az megoldja ezt a problémát.
Áthidaló megoldás, hogy teljesen hozzáérinti a füléhez a telefont. Így talán nem kapcsolja vissza a kijelzőt. -
stefi68
addikt
válasz
guftabi96 #403 üzenetére
Azt hogy "kifolyik" mire érted?
A felbontás miatt?
Ez az előnye az 50+ -os kornak
Nyomkodtam tegnap egy keveset, de én semmi olyat nem láttam rajta, ami miatt visszaküldeném.
Néztem YT-on videót, képet, böngészőből oldalakat, de egyáltalán nem olyan szörnyű mint ahogy egyesek leírták.
Nekem egyedüli gondom az volt, hogy a fényerőszabályzó össze-vissza működik.
vagy nagyon alacsony, vagy túlzottan magas a fényerő.
Az asszonynak úgysem volt a régi telóján, legfeljebb kikapcsoljuk az automata módot. -
stefi68
addikt
válasz
szazbolha #397 üzenetére
Kuponokkal.... Erről szól 2 hete az összes topik.
.
Névjegyekkel lehet az van mint az asszonynál. Több mint a fele nem Google névjegy volt, hanem Telefon névjegy.
Nem ismerem a 4x-et, de ha egy 6 éves ósdi LG-vel meg tudtam csinálni, hogy a Telefon névjegyeket 'átkonvertáltam' Google névjeggyé, akkor szerintem azzal menni fog.
Legrosszabb esetben egynkét belemégy a szerkesztésbe és megváltoztatod a névjegy tárhelyét: Telefon -> Google fiók -
stefi68
addikt
Megjött az Alzától az A3. Este ismerkedik az asszonnyal...
Az első benyomás pozitív.
Szerintem 43-ért nem volt rossz vétel.Egyelőre még töltőn... A LED az csak egyszínű?
-
stefi68
addikt
Az A3-nak ívelt a kijelző legszéle?
Rendelt már valaki flexi/üveg fóliát?
Van valami bevált típus? -
stefi68
addikt
válasz
Namelesske #363 üzenetére
Már eléggé az A3 felé billent a mérleg nyelve, erre itt egy ellenvélemény, ami az A40-et favorizálja.
Bizonyára mindkettőt használni kellene legalább 1 hónapig, hogy lássa az ember melyik milyen... -
stefi68
addikt
Asszonynak keresek nőies méretű telefont. Az A3 és a Galaxy A40 az esélyes.
Igaz, az A3 nagyobb méretű, de a nagyobb aksi, erősebb proci szimpatikusabb.
A kijelző felbontással szerintem nem lesz problémája, főleg ha nem is fogja tudni mennyi.Az A3-nál egyetlen dolog zavar igazán és az a kijelző fényereje 348 nit (!!!)
Nem kevés az egy kissé? Már nem számszerűleg (tudok számokat összehasonlítani), hanem a gyakorlatban értem.
Látható ebből valami szabadtérben, nyári napsütésben?
Összehasonlításul Galaxy A40 446/678 nit -
stefi68
addikt
Sziasztok!
Ilyet tervezek venni a páromnak.
Egy-két kérdésben még nem találtam biztos választ.
Egyik tesztben az írják támogatja az AOD funkciót, máshol pedig azt, hogy nem.
Van ugye értesítési LED, de írtátok, hogy nem mindenre működik. Hívás, üzenet (SMS), Messenger, lenne fontos. Ezekkel mi a helyzet?
Ha már nincs AOD és esetleg az értesítési LES is hiányosan teszi a dolgát, van-e képernyő felélesztés dupla koppra, hogy az elmulasztott eseményeket meg lehessen nézni a telefon feloldása, illetve az asztalról történő felemelése nélkül?
Fényerő nem nagyon kevés kinti körülmények közt?
Egyelőre ennyi lenne... Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2014 - i5 I 4GB I 128GB SSD I OS X Big Sur I Cam I Gari!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest