- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
simauser
tag
válasz
tibcsi0407 #3 üzenetére
Ez rossz kamerának számít ???
Mit kell nézni? Vagy vak vagyok? Szerintem szép képeket csinál egy telóhoz (egy nem nagyon drága telóhoz) képest . . .
Pont tegnap néztem egy P10-es tesztet, és meglepődtem, mennyire csúnyák a képei. Az tényleg olajfestmény, és egy 140 ezres telefon . . .
-
BReal
addikt
válasz
tibcsi0407 #3 üzenetére
+ Pro Koryak: Úr isten, nem készít csúcs esti képeket egy 65000 Ft-os telefon. Skandalum!
(#8) tibcsi0407: Milyen 5 éves telefon? Csúcs? Mert egy olyannak a kamerája a mai élmezőnyben sem vall szégyent. Tudjuk már, hogy mit mivel hasonlítunk össze.
-
Noukoum
veterán
válasz
tibcsi0407 #50 üzenetére
Pocokkal nem igazán lehet versenyezni. Csak azért nem váltottam rá mert a mostani is ugyanazt tudja nekem nyújtani mint az. Pocokba sincs nfc, sem vezeték nélküli töltés, és a kamera sem top. {Félreértés elkerülése végett nyilvánvalóan nem várom el hogy a xiaomi ugyanannyit nyújtson 115e-ért mint pl egy note 9 330e-ért, én csak azt mondom hogy az a mobil pont abba erős ami engem nem igazán izgat, tekintve hogy nekem a snapi 636 is bőségesen elég (note 5)}
-
válasz
tibcsi0407 #3 üzenetére
Egyetértek, az a kamera kuka, kár is szépíteni.
A nappali teljesítménye okés, de az éjszakai kritikán aluli, figyelembe véve, hogy külön kamerát kapott direkt arra a célra. Plusz az akksi is lehetne nagyobb bizony, de az még rendben van mondjuk ennyi pénzért.
Nem tudom a tiszta Androidon kívül mi szól ez mellett a készülék mellett. Ha valakinek ez nem fontos, akkor a Honor 8 szerintem ugyanennyi pénzért jobb választás.
-
szilki
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #8 üzenetére
Illyet vagy még jobbat is csinál az A2!
Biztos lehetsz benne, ki lett próbálvaÍ! -
zolomon17
senior tag
válasz
tibcsi0407 #8 üzenetére
Kétségtelenül szarul sikerült kép. Itt meg tök jók vannak, de emellett is megjegyzik, hogy igen széles skálán mozog a minőség, a nagyon jótól a nagyon szarig
-
Nimda
addikt
válasz
tibcsi0407 #3 üzenetére
Bennem is ez fogalmazódott meg. Némi ráncfelvarrás itt-ott, de alig észrevehető módon. A kamera visszalépés, az akku szinte semerre, a hátlapon az a daganat mégnagyobb lett, nincs jack.
Viszont teljesítményben, QC, GPS, ezekben van némi fejlődés. Van, akinek ez elég.
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #8 üzenetére
Hát engem sem győzött meg annyira.
-
zolomon17
senior tag
válasz
tibcsi0407 #3 üzenetére
Azért ez nem éppen egy fotózásra kihegyezett készülék és nézd hozzá az árat is...
Kategóriájában ajánlott, nem éppen egy flagship killer.
Itt meg ahogy elnézem egészen korrekt fotók is születtek a user-ektől: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest