Hirdetés
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorgo
őstag
válasz SalBorgese #23906 üzenetére
Ezt a sugárzásos hírt azért betenném az összefoglaló elejébe... Köszönjük, saomi!
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
gorgo
őstag
Sziasztok!
Tapasztalt már valaki olyan problémát, hogy egyetlen pendrive-ra sem tud írni? Olvasni olvassa mindegyiket, másolni viszont egyikre sem hajlandó hibaüzenet mellett.
Próbáltam formázást követően, úgy sem.
Mi a megoldás?"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
gorgo
őstag
Nézegetem az energiafelhasználást és elég érdekes. Korábban nem nagyon izgatott, nem is nagyon néztem, ezért nem tudom hogy normális-e hogy nem a képernyő fogyasztja a legtöbbet hanem az android rendszer. Méghozzá jelentősen többet. Aktuálisan 22% a rendszer és 6% a képernyő. De pl 1 óra navigáció során dugóban amikor elfogy a töltés negyede, akkor is hajszálnyival a rendszer fogyasztja a legtöbbet a Waze csak 2. Ez így normális, másnál is ez a jellemző?
Szerk. 7.1.2 van fent, hála istennek nem is megy rá fel semmi frissítés, kezdetektől fogva ilyen[ Szerkesztve ]
-
gorgo
őstag
Bakker, két sim kártya közül kivettem az egyiket mert le kellett adnom a cégest. Erre a megmaradt kártyára nem küldi el a hivószámot. Már fél órája keresem hol lehetne beállítani
Need help! Köszönöm"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
gorgo
őstag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék! Hívás varakoztatást hogyan tudok beállítani?"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
gorgo
őstag
Kis segítséget kérnék.
"használati hozzáférés" engedélyt kellene megadni egy appnak, hol található meg ez a beállítás?
Még konkrétabban: telepiteskor feldobja, és be is tudom állítani, viszont a egy masik telón nem teszi meg ugyanezt és azon már nem tudom beállítani.
Köszönöm"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
gorgo
őstag
válasz Viktor0610 #9907 üzenetére
Cool. Máris tesztelem! (azért a gmail közel zéró felhasználóvédelme nem piskóta).
[ Szerkesztve ]
-
gorgo
őstag
Hi!
Mivel nem olyan rég van droidom, van egy dolog, amit végképp nem értek, és nem hiszem el, hogy ennyire zéró adatbiztonsága van: gmail. Van ennek olyan opciója, hogy ne tudjon bárki belépni akadálytalanul a postafiókba, aki megkaparintja a telót míg az nem zár le? (nem kell nagyon megerőltetni az agyát az embernek: az exem akivel még együtt lakom, de válunk).
Konkrétan valami extra biztonsági beléptetés alkalmanként. Ilyen van pl. a yahoo mail esetében:
- ujjlenyomat/kód a kliens indításához;
- ujjlenyomat/kód a futó kliensre váltáshoz.
Ez önmagában elég, de lehet még paranoidabbra is venni... Azaz sehogy sem jut be...Ellenben a gmaillal, ami elemi szinten össze van drótozva az oprendszerrel. Ki sem lehet belőle lépni, belépéshez meg nem kér semmit. Sehol semmi valóban hasznos biztonsági beállítás, teló analfabéta is bele tud menni, ha fel van oldva a képernyőzár.
Kösz a segítséget!"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
gorgo
őstag
Hi!
Ha az OTG funkciót szeretném igénybe venni akkor a hozzá való átalakítót meg tudom vásárolni egy mezei boltban (pl extrém dig)?
Illetve így 2 hét után veszem észre hogy ha bejövő hívás van, nem rakja ki a hívó fényképét. Viszont nem tudom hol kell ezt bekapcsolni...Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
gorgo
őstag
válasz petipetya #8986 üzenetére
Pont ezzel szarakodok. Mármint egy használható keyboardot találni.
A két említett atombéna, rakás alap szót nem ismer leginkább az ékezetes szavak hiányoznak. A prediktiv része, na jó még 1 hete van meg, majd remélem javul, mert az se hűdejó, bár napról napra jobb.
Wp 8.1-rol jövök Nokia telóm volt ott azért érezhetően jobb volt az írás sebessége/hibarátája.
Remélem hogy javul, mert most még rengeteg helyes szót cserél baromságra, egy hete exkuzálom magam a sok elküldott értelmetlen szövegrészért...Szerk: 3 javítani való akadt ennyi szövegben
[ Szerkesztve ]
-
gorgo
őstag
válasz Viktor0610 #8597 üzenetére
vadiúj teló, és mivel az első droid, piszkálni sem tudom hogy kell
-
gorgo
őstag
Hi!
valaki találkozott már azzal a problémával, hogy nem megy fel a 2017 decemberi biztonsági frissítés? Részleteket nem közöl. És legalább kiirthatatlanul kipakolja értesítésbe 3 napja.Hál istennek az asztali windows sem hajlandó látni a telót, mert miért tenné (driver telepítése sikertelen).
-
gorgo
őstag
Én örülök neki ha így lesz! Sosem gondoltam volna hogy ennyire durván befolyásolja a füles impedanciaja. Azt észrevettem hogy ordít alacsony hangerőn is, mondtam is hogy ez így hallaskarosodashoz vezethet.
-
gorgo
őstag
Hi!
Pénteken kaptam meg a telót, kezdem szépen belakni, teszem fel rá a zenéket, és ekkor pofaval beleállok a talajba. Basszus, ez tényleg ennyire zajos!?!!44! Katasztrofális. Elfogadhatatlan. Élvezhetetlen. Sistereg, zúg, egyszerűen rémes a zenelejátszás...
Tapasztalatok ilyet, ez tényleg ilyen, vagy csak én fogtam ki egy selejtes példányt? Középkategóriás Sennheiser amit használok, nem azzal van a baj...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik